KML Manager, akeh kanggo 12 Euros

Solusi cilik sing disedhiyakake Wong-wong padha nyekel aku, Aku yen ora ngliwati $ 50 lan ngrampungake apa program gedhe ora nindakake, dheweke kudu njaluk beruntung.

Dina iki aku arep nuduhake sampeyan KML Manager, Alat sing meh ora mlaku ing 12.95 Euros, bobot kurang saka 1 MB, nanging ora bisa ndeleng apa-apa liya ing geofumada iki.

Google Earth tomtom

Maca lan owahi data

Bab sing paling apik sing ditindakake KML Manager maca akeh format, ngowahi lan ngekspor menyang liyane.

Ora salah maca data kayata Open Street Maps, GPX, Garmin Way Poin lan Poin Kepentingan utawa Tom Tom Itineraries. Nanging tanpa maca, sampeyan uga bisa nyunting sawetara, malah nggabungake data sing ana ing file sing kapisah.

Sampeyan kudu mbuktekaken kanggo yakinake, amarga ing kasus duwe kml, koordinat sing geografis, nalika ngekspor menyang cvs sampeyan bisa milih ngirim menyang UTM lan dheweke mung ngenali zona sing cocog.

Nalika ngekspor menyang GPX sampeyan bisa milih yen data menyang Waypoint, Rute utawa Trek. Sampeyan uga bisa nyambung menyang GPX Mapsource, .lmx saka Nokia Maps lan format .rte saka Navigon lan .xml / .trk saka Medion.

Deploying Google Maps

Pétet sing nyenengake, data manawa sampeyan bisa nampilake ing Google Maps, saéngga gampang kanggo njupuk data saka Garmin lan milih ing jendhela Google Maps tanpa ngganti. Utawa luwih ekstrim: maca data saka Bukak Street Peta, banjur nampilake ing Google Maps (ing vektor, mesthi)

Punika wonten meja kangge piyambak.

Format sing dibaca Format sing diowahi utawa diekspor
  • KML 2.1
  • KML 2.0
  • KMZ
  • GPX 1.1
  • CSV
  • OVL ASCII
  • ASC (TomTom)
  • ITN (TomTom)
  • Openstreetmap OSM
  • NMEA (data GPS)
  • Geocaching
  • PTH MagicMaps
  • TK Kompass
  • PLT OziExplorer Trek
  • Peta Motorrad Motorrad Map & Guide
  • WPT PCX5 Garmin Waypoints
  • . MapGuide bcr
  • KML 2.1
  • GPX 1.1
  • CSV
  • OVL ASCII
  • ASC (TomTom)
  • ITN (TomTom)
  • OV2 (TomTom)
  • XML
  • PTH MagicMaps
  • Garmin POI Loader CSV
  • Nokia Maps POIs
  • Navigon
  • Medion

Kanggo versi sabanjure, lagi ngelingi ngekspor data menyang format sing beda-beda bebarengan. Versi percobaan kebak fungsi dening dina 14.

Padha bisa mudhun KML Manager kene

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.