Kutha abad kaping 101: konstruksi infrastruktur XNUMX

Infrastruktur minangka kebutuhan umum saiki. Kita asring mikir babagan kutha sing cerdas utawa digital ing konteks kutha gedhe sing akeh pedunung lan akeh kegiyatan sing ana gandhengane karo kutha gedhe. Nanging, papan cilik uga butuh prasarana. Faktor kasunyatan manawa ora kabeh wates politik pungkasan ing garis lokal, nanging uga ngluwihi layanan kanggo pamrentah provinsi, regional lan nasional lan dumadakan dadi nyata: la Infrastruktur minangka pelanggaran watesan sing jelas, kabutuhan.

 Gegayutan manawa kita bisa ndeleng papan sing cerdas ing ruang geografis sing luwih cilik, pancen salah. Ora mung iku, nanging undang-undang sing ana gandhengane karo manajemen informasi, praktik konstruksi, aplikasi produk, lan keamanan lan konstruksi masarakat asring ngluwihi papan cilik uga gedhe. Ana kemacetan ing endi GIS lan BIM sing biasane digunakake. 

Teknologi wis suwe ora ngluwihi garis wates, nanging kebijakan lan administrasi GIS lan BIM gagal gagal entuk panggunaan lan efek sing paling dhuwur.

 Kita biyen ngarani alangan vertikal utawa pipa kompor iki. Aplikasi GIS lan BIM awal wis bosok ing wilayah sing dilokalisasi, paling ora ana sing duwe data mrentah proyek kasebut lan ora golek tujuan sing adoh banget ing jagad iki amarga bakal ilang kontrol. Untunge, iki wis owah akeh - lan ora amarga alesan sing paling logis sing sampeyan pikirake. Beda karo ide manawa masarakat bakal ngenali alangan ijol-ijolan GIS lan BIM sing dilokalisasi lan milih nuduhake, faktor liya sing bisa nyebabake pangowahan. Iki kalebu:

 

Ngalih menyang piranti lunak lan aplikasi berbasis awan wis nyebabake "gampang panggunaan" sing nyalahake watesan lan nyedhiyakake kabeh wong sing ngerti babagan apa sing bisa digunakake. Kurang luwih saka gudang data sing dijaga kanthi ketat, lan aplikasi komputasi dioptimalake kanggo mbangun lan nyambungake data. Iki bakal nyebabake pamikiran terintegrasi, lan pangembangan proyek bareng dadi luwih mantep lan bisa uga luwih sabar.

 

  • Pangowahan menyang piranti lunak lan aplikasi adhedhasar awan nyebabake 'kemudahan panggunaan' sing bisa ditemtokake lan menehi wawasan babagan kabeh wong sing bisa digunakake. Ana luwih sithik toko data sing dikelola kanthi ketat, lan aplikasi komputasi dioptimalake kanggo mbangun lan nyambung data. Sabanjure nyebabake pamikiran sing luwih integral, lan pangembangan proyek bareng dadi luwih mantep lan bisa uga luwih tangguh.

 

  • Mobilitas pancen nggawe sambungan antarane aplikasi lapangan lan kantor. Dumadakan, wong kanthi garis lintang 60 derajat bisa nuduhake data lan nyambung menyang sistem data tingkat dhuwur karo wong liya kanthi garis lintang 10 derajat, ora ana masalah. Data seluler cenderung ganti lan ngubengi alangan wong, ndhukung tim lan jaringan sing luwih akeh.

 

  • Bisa diarani manawa proyek infrastruktur awal nggunakake BIM lan GIS melu-melu mbandhingake teknologi liyane. Jinis-jinis bantahan babagan pendekatan sadurunge ing platform desktop nyebabake urip lan pamikir kreatif, sing ngupayakake ngupayakake tren lan pendekatan anyar lan asring diarani pimpinan proyek sing ngganti inovasi. Kasunyatane yaiku infrastruktur saiki ora mung adhedhasar GIS lan BIM, nanging uga ana pangowahan teknologi lan inovasi liyane. Tujuane saiki yaiku nggabungake, ngupaya ngenali ing ngendi lan carane bisa digunakake lan yen nyedhiyakake kinerja lan efisiensi sing luwih gedhe. Iki minangka sawetara sebab kenapa lan kepiye teknologi GIS lan BIM saiki sukses kanthi luwih dhuwur.

 

Bisa diarani manawa proyek infrastruktur awal nggunakake BIM lan GIS uga melu mbandhingake teknologi siji karo liyane. Tujuanana kasebut yaiku babagan pendekatan platform desktop sadurunge iki nggambarake jiwa para pamikir lan tumindak sing kreatif, sing kepengin ngupayakake tren lan pendekatan anyar, lan asring diarani pamimpin proyek sing ngowahi inovasi. Kasunyatane yaiku prasarana saiki ora mung adhedhasar GIS lan BIM, nanging owah-owahan teknologi lan inovasi liyane uga kedadeyan. Objektif dina iki yaiku nggabungake, kepengin kanggo ngerteni lan kepiye carane bisa digunakake lan yen nyedhiyakake kinerja lan efisiensi sing luwih gedhe. Iki minangka sebabe kenapa lan kepiye carane teknologi GIS lan BIM saiki entuk sukses sing luwih dhuwur.

 

Ing cakrawala yaiku jagad intelijen buatan (AI) sing nunggu tujuane kanggo nyakup GIS lan BIM ing campuran desainer, pembangun, operator, lan organisasi sing pengin njaga infrastruktur. Kadhangkala kayane AI pancen kepengin banget ngrembug diskusi kasebut, mula katon asipat gaib lan nada. Nanging, ngomong karo profesional AI, sampeyan bisa asring krungu manawa pengaruh AI utamane kanggo ngerti kahanan sing durung mesthi.

  AI bisa menehi solusi, lan tujuane asring dikatutake ing babagan kinerja infrastruktur: kinerja sing luwih apik. Nanging, tujuane utamane kanggo nyuda kahanan sing durung mesthi, saengga bisa nambah kinerja. 

Kaya GPS sing nulungi nambah panggunaan lokasi ing pirang-pirang aplikasi, mula ora bisa dikandhani, umpamane, yen rute sing sampeyan lakoni pancen bakal tekan tujuan sing dituju sajrone menit. Isih akeh kahanan sing durung mesthi ing aplikasi GPS, sanajan kita ngerti dununge. Kajaba, ing babagan situs konstruksi, AI bakal ndeleng keterlambatan bahan, aksi mogok, utawa cuaca sing ora apik. Nggunakake variabel perubahan iklim, sapa ngerti manawa kasedhiyan banyu bakal ganti utawa ora, angin kanggo generasi angin bakal saya mundhak utawa mudhun utawa sanajan generasi gelombang bisa dadi generasi listrik sing paling akeh digunakake ing tlaga lokal.

 Intine yaiku - GIS lan BIM wis puluhan taun terus berkembang terus. Sajrone wektu iki, umume sing wis dingerteni lan wis biasa diganti lan bakal terus diganti. Kutha cerdas lan prasarana digital mlebu fase kanggo ngerteni luwih akeh. Jaringan para peserta ing pembangunan lan operasi infrastruktur berkembang sekaligus. Kita kudu terus ndeleng kanthi kritis babagan kahanan sing durung mesthi babagan pangukuran infrastruktur, pambiji kanthi luwih wiyar, lan wiwiti nggawe alat sing ora mung nggambarake lan nimbang apa sing dibutuhake kanggo kinerja, nanging uga apa sing bisa dingerteni babagan apa kita ora ngerti babagan proyek sing diwenehake. Iki minangka pangerten babagan peran data spasial lawan Aeroangkasa.

Apa wae, elinga yen kutha cerdas lan kembar digital ora mung kanggo prestasi gedhe ing kutha, nanging uga kanggo ing papan sing luwih cilik, kaya papan asale panganan lan asring lelungan, pesawat lan mobil. Menarik banget kanggo ngerti kepiye profesional infrastruktur saiki manggon ing sanjabane kutha-kutha gedhe, bener?

 

Babagan Panulis

Jeff Thurston minangka profesional GIS Kanada lan mantan editor publikasi geospasial ing Eropa. Dumunung ing Berlin, Jerman.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.