#BIM - Kursus Dhasar Arsitektur nggunakake Revit

Kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan Revit kanggo nggawe proyek proyek

Ing kursus iki kita bakal fokus menehi cara kerja sing paling apik kanggo nguwasani alat Revit kanggo model bangunan ing tingkat profesional lan ing wektu sing cendhak. Kita bakal nggunakake basa sing gampang lan gampang dingerteni kanggo entuk dhasar saka ambane panggunaan program sing apik iki.

Alesan nyata sinau Revit yaiku nggunakake teknologi BIM. Yen ora, iku mung program nggambar bangunan. Nanging sampeyan bakal ndeleng ing kursus, ana akeh liyane program sing kuat iki. Kita bakal negesake manajemen informasi.

Ora kaya kursus liyane sing mung diwatesi kanggo nuduhake panggunaan alat, kita bakal menehi tips sing bakal nulungi sampeyan nuntun metode BIM ing proyek sampeyan.

Rawuh ing Inggris ing AulaGEO.

Saiki mung kasedhiya ing Spanyol

Siji Wangsulan "#BIM - Dasar Arsitektur Kursus nggunakake Revit"

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.