Arsip kanggo

Kursus - Modeling 3D

Kursus - Modeling Sketchup

Sketchup Modelling AulaGEO nyedhiyakake kursus modeling 3D kanthi Sketchup, minangka alat kanggo nggawe konsep kabeh bentuk arsitektur sing ana ing sawijining wilayah. Kajaba iku, elemen lan wujud kasebut bisa diwaca lan diselehake ing Google Earth. Ing kursus iki, dheweke bakal bisa sinau konsep dhasar sketsa lan model 3D ...

Kursus Autodesk 3ds Max

Sinau Autodesk 3ds Max Autodesk 3ds Max, minangka piranti lunak sing lengkap sing nawakake kabeh alat sing bisa digawe kanggo nggawe desain ing kabeh wilayah kayata game, arsitektur, desain interior lan karakter. AulaGEO nyedhiyakake kursus Autodesk 3ds Max, saka metodologi AulaGEO, diwiwiti saka awal, nerangake fungsi dhasar ...

Kursus Pemodelan Kasunyatan - Rekam AutoDesk lan About3D

Gawe model digital saka gambar, kanthi piranti lunak gratis lan nganggo Recap Ing kursus iki sampeyan bakal sinau nggawe lan sesambungan karo model digital. -Gawe model 3D nggunakake gambar, kayata teknik fotonemetik drone. -Gunakake piranti lunak gratis About3D lan MeshLab -Gawe nggunakake AutoDesk Recap, -Gawe nggunakake Bentley ContextCapture, -Generate point cloud ...