Kursus Pencetakan 3D nggunakake Cura

Iki minangka kursus pambuka kanggo alat SolidWorks lan teknik pemodelan dhasar. Sampeyan bakal menehi pangerten sing kuat babagan SolidWorks lan bakal nggawe sketsa 2D lan model 3D. Mengko, sampeyan bakal sinau cara ngekspor menyang format kanggo nyithak 3D. Sampeyan bakal sinau: modeling Cura3D kanggo nyithak 3d, instalasi Cura lan konfigurasi mesin, file Solidworks diekspor menyang STL lan dibukak ing Cura, Gerakan lan pilihan model, rotasi lan skala model, kontrol klik-tengen ing model, preferensi kurasi lan mode tampilan, lan liya-liyane.

Apa sing bakal disinaoni?

  • Pemodelan dhasar ing Solidworks
  • Ekspor saka Solidworks kanggo 3D Printing
  • Konfigurasi kanggo nyetak 3D nggunakake Cura
  • Setelan pencetakan 3D canggih
  • Plugins kanggo nyithak 3D ing Cura
  • Nggunakake Gcode

Syarat kursus utawa prasyarat?

  • Ora ana prasyarat

Sapa iku?

  • Para penggemar lan profesional sing pengin sinau teknik pencetakan 3D
  • Model 3D
  • Insinyur mekanik

informasi luwih lengkap

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.