Arsip kanggo

LADM

FORUM MUNDO UNIGIS, Cali 2018: Pengalaman GIS sing ngowahi lan ngowahi organisasi sampeyan

UNIGIS Amerika Latin, Universität Salzburg lan ICESI Universitas sing diwenehi ing pembangunan kemewahan sanget taun, dina anyar WORLD FORUM UNIGIS, Cali acara 2018: pengalaman GIS sing ngomongake lan ndandani organisasi sing, ana 16 November ing Universitas ICESI -Auditorio Cementos Argos, Cali, Colombia. Akses gratis. Dadi ...

Nalika nindakaken Rekomendasi LADM

Ing sapérangan proyek-proyek sing saya daftarkan, aku wis nyatakaké yèn sing kebingungan sing disebabaké déning LADM ora kena digandhengake karo pemahaman kasebut minangka norma ISO, nanging ngisolasi ruang lingkup konseptual saka skenario mekanisasi teknologi kasebut. Ing tembung liyane, babagan carane ngleksanakake. Iku kudu jelas yen LADM ora ...