Arsip kanggo

LADM

FORUM DUNIA UNIGIS, Cali 2018: Pengalaman GIS sing nyebutake lan ngowahi organisasi sampeyan

UNIGIS Amerika Latin, Universität Salzburg lan Universitas ICESI, duwe kemewahan berkembang taun iki, dina anyar acara FORUM DUNIA UNIGIS, Cali 2018: Pengalaman GIS sing nyebutake lan ngowahi organisasine, dina Jumuah, 16 November ing Universitas ICESI - Auditorium Cementos Argos, Cali, Kolombia. Akses gratis. Dadi…

Kadaster sing gumantung karo tujuan sing akurat - tren, sinergi, teknik utawa omong kosong?

Ing taun 2009, aku njlentrehake babagan sistematisasi evolusi Cadastre saka sawijining kotamadya, sing kanthi logika alami menehi saran kemajuan ing antarane sebab-sebab kenapa wiwitane nggunakake cadastre kanggo tujuan pajeg, lan kepiye carane kudu nggabungake data, aktor lan teknologi ditindakake kanthi integrasi kontekstual. Kanggo 2014 ...