Notables Latin American Forum ing Instruments Campur Urban

Program kanggo Amerika Latin lan Karibia Lincoln Institute for Land Policies ngumumake forum penting iki, sing bakal digelar ing Quito, Ekuador. 5 menyang 10 Mei saka 2013.

forum komunitas amerika latin

Dianjurake bebarengan karo Bank Negara Republik Ekuador, tujuane yaiku nyebaraken, nuduhake lan evaluasi sakumpulan instrumen kacathet saka intervensi kutha sing dikembangake lan sacara efektif diterapake ing kutha-kutha Latin Amerika. Iki minangka instrumen 20, sapérangan ing antarané ora pati dikenal lan dipilih miturut kritéria sing relevan kanggo nimbulaké masalah kritis, eksistensi evaluasi konkrit lan kemampuan replikasi jroning wilayah yurisdiksi liya ing wilayah kasebut.

Motivasi asli kanggo inisiatif iki yaiku verifikasi saka eksistensi (lan implementasine efektif) instrumen sing mengaruhi masalah kritis ing agenda umum kutha ing wilayah kasebut. Luwih penting, sawetara instrumen kasebut ora sengaja ditepungi minangka perancang kota (utawa pembuat keputusan ing umum), kayata Certificates of Potential Construction Potential (CEPAC), kanthi efektif dipigunakaké ing São Paulo. Instrumen liya sing padha uga dikenal, senadyan sing luwih dikenal, yaiku 4, mbok menawa ora ditemtokake kanthi ora pati penting, amarga prasida utawa amarga informasi sing ora becik babagan kondisi konkrit implementasine, uga sumbangan perbaikan.

Instrumen hukum, fiskal, lan administratif bakal dianalisis, sing bakal mengaruhi regularization tanah lan titling, hak pangembangan, zoning kepentingan sosial, ngatur nilai real estate, panggunaan sistem informasi geografis, perbaikan lingkungan, aksi pribadi ing pembangunan kutha, pamilikan umum tanah, pajak properti, lan pangembangan owah-owahan panggunaan darat, antara liya.

Forum nggabungake kuliah karo presentasi magisterial ing instrumen, diikuti karo kursus mini sing ditawakake bebarengan, supaya peserta sing kasengsem duwe kesempatan kanggo ngetokake aspek teoretis lan operasional saben instrumen. Loro-lorone konferensi lan mini-kursus bakal diwulang dening ahli Amérika Latin karo pengalaman sing diakoni ing instrumen intervensi perkawis kutha.

Kegiatan iki ditujokake marang panguwasa, pejabat, lan teknisi saka pemerintah Amerika, lokal lan nasional ing Amerika Serikat kang melu formulasi lan implementasi instrumen intervensi lan ngelola kebijakan tanah, uga akademisi lan teknisi universitas saka organisasi non-pemerintah. pamaréntah, kanthi kapentingan lan pengalaman ing isi forum.

forum komunitas amerika latin

Antarane topik sing bakal dibahas yaiku:

  • Kontribusi panganggo
  • Pangalihan tanah liwat saluran fiskal lan peraturan
  • Recovery saka hasil ibukutha kanggo hak bangunan
  • Integrasi sosial kutha
  • Pangenalan umum hak hak kerja
  • Tindakan tumindak kanggo informal
  • Penyediaan tanah kanggo omah sosial5
  • Intervensi dening pribadi agen
  • Alternatif pajak real estate
  • Expropriations kanggo nggawe omah sosial layak
  • Perkembangan redevelop kutha

Aplikasi online bakal mbukak antarane Januari 25 lan Februari 18 lan kudu rampung ing rong bagean. Pérangan pisanan rampung saka kaca mesthi:

  • Forum Forum Part 1

lan kaloro ing pranala sing kapisah:

  • Forum Forum Part 2

Sampeyan kudu ngrampungake loro formulir kasebut manawa sampeyan pengin melu mung konperensi utawa ing konferensi lan mini-kursus.

Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi:

Isi Forum:
Catalina Molinatti
cmolinatti@yahoo.com.ar

Proses aplikasi:
Laura Mullahy
lmullahy@gmail.com

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.