Arsip kanggo

LibreCAD

AulaGEO, penawaran kursus paling apik kanggo profesional engineer Geo

AulaGEO minangka proposal latihan, adhedhasar spektrum geo-engineering, kanthi blok modular ing urutan Geospatial, Teknik lan Operasi. Desain metodologis adhedhasar "Kursus Pakar", sing fokus ing kompetensi; iku tegese padha fokus ing praktik, nindakake pakaryan kanggo sinau babagan kasus, luwih becik konteks proyek siji lan ...