10 March Geofumadas 2011

Iki wektu taun biasane banget aktif ing peluncuran versi lan solusi anyar kanggo tema geospasial. Kene aku ngringkes setidak-ujug 10 sing wis nyekel perhatianku dina-dina, jam lan menit pungkasan.

4 donya

ERDAS, nawakake gambar satelit Jepang sing gratis

Bentley Navigator, jenenge ing antarane produk Top inovatif ing aplikasi teknologi kanggo sektor konstruksi.

Aku ngalembana, sawijining panggenan penting sing digadhang dening GvSIG, lan kudu ngelingke potensi kasebut ing lingkungan Anglo-Saxon.

2 donya

Pointools, wis tekan persetujuan karo Measurement Devices Limited (MDL) kanggo saben peralatan scanning laser anyar saka SPAR 2011.

Kadaster Spanyol, wis nduweni solusi anyar kanggo nanggepi data kadaster kanthi cara sing massive.

gvSIG, versi RC gvSIG 1.11 saiki wis kasedhiya

1 donya AUGI, komunitas pengguna otomatis AutoDesk ngluwihi anggota 200,000 Maret Maret 7.

AutoCAD 2012, resmi ngluncurake babak panyisipan kasebut ing antarane sing ndhukung dukungan kanggo awan poin, BIM lan alat kanggo ngadokumentasikake model.

3D sipil, AUGI World teka kanthi pedoman Desain Sustainable nggunakake AutoCAD Civil 3D.

Bentley Systems, bakal nyadari konferensi web 7 April iki, saengga mikir bakal nuduhake potensi Bentley Map V8i ing penanganan 3D informasi prasarana sipil.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.