MDT, Solusi lengkap kanggo proyek Surveying and Engineering

Kanthi luwih saka panemune 15,000 ing negara-negara 50 lan kasedhiya ing basa Spanyol, Inggris, Perancis, lan Portugis antarane basa liyane, MDT iku salah sawijining aplikasi asli basa Spanyol sing paling dihargai dening perusahaan-perusahaan sing melu geoengineering.

APLITOP duwé papat saka kulawarga aplikasi ing portofolio: proyèk topografi, aplikasi lapangan kanthi total stasiun utawa peralatan GNSS, terowongan, lan fotogrametri digital. Ing kasus iki, kita bakal ngucapake babagan MDT, sing pangguna utama yaiku administrasi publik, perusahaan konstruksi, studi teknik, arsitektur, perencanaan kota lan perusahaan sing didedikake kanggo gerakan bumi, penggalian, pertambangan, lingkungan, dll.

MDT bisa diinstal ing macem-macem versi AutoCAD, kalebu sing paling anyar, uga ing platform murah liyane, kayata BricsCAD lan ZWCAD.

Struktur modular

MDT nyesuaikake karo kabutuhan pengguna liwat inti sing bisa diukur sing bisa adhedhasar versi standar utawa profesional, lan seri modul opsional kanggo topografi, gambar lan awan titik.

La Versi standar ngidini sampeyan kanggo model terrain nggunakake poin sing dijupuk dening total stasiun utawa GPS, ngasilake kurva tingkat, gain profil longitudinal lan transversal, ngitung volume kanthi bèda utawa profil, lan nggambarake terrain ing 3D.

La Versi profesional dirancang kanggo mbantu pangguna ing kabeh tahapan realisasi proyek dalan, urbanisasi, tambang, tambang, dll. Iki kalebu kabeh fitur saka versi standar lan uga nduweni alat kanggo desain alignment horisontal lan vertikal, drawing proyèk longitudinal lan transversal proyek, kanggo nggawé medan sing diowahi, dhaptar cubación, metu, lan liya-liyane.

El modul topografi Migunani kanggo ngolah pengamatan total stasiun, ngitung koordinat titik, ngganti poligon lan jaringan, lan nindakake transformasi koordinat antara sistem referensi geodetik lan proyeksi.

El modul gambar Ngidini sampeyan ngemot gambar georeferisekake menyang posisi, uga masang foto karo lokasi, dibagi lan tempel, ganti resolusi, nggawe pangaturan lan deformasi, akses menyang layanan web peta (WMS), etc.

El Titik modul uwal Ngidini pangguna ndeleng lan proses awan nilai sing ditangkap dening teknologi LiDAR, scanner utawa aplikasi photogrammetry, kang bisa ngatur jutaan titik impor file saka format sing paling umum. Titik bisa diwakili dening warna alam, intensitas utawa kategori. Sampeyan uga nggawe profil longitudinal lan transversal saka polyline utawa sumbu, uga model digital sing bisa diekspor menyang CAD.

7 Mbales "MDT, Solusi lengkap kanggo proyek Topografi lan Teknik"

  1. AKU NUNG TOPIKRAPI, Cara Nambah PROGRAM ING VALID lan Yen sampeyan Ajar mulang, IT Duwe KOS TAMBAHAN ATAWA UNTUK MELAYANG PAKE KANG ING, ING PROMOSI SUMBER MANAGEMENT.

  2. Olá,
    Gostaria de testar utawa program MDT TOPOGRAPHY.
    Minangka utawa bakal entuk.
    Cumprimentos,
    António Petiz

  3. Aku kasengsem ing kursus aku saka Kolombia, mangga rega

  4. Hello Ana Maria, Sambutan kanggo Aplikasi!

    Ingkang sepisanan inggih punika matur nuwun kagem sampeyan kapentingan ing merek, produk lan layanan, ingkang kita yakin bakal nampi pangarep-arep panjenengan.

    Sampeyan bisa ngirim email menyang Support@aplitop.com, Kita bakal ngirim sampeyan informasi babagan kursus online kita, sing nerangake operasi lan duration saka kursus, sing 2 sasi, yen sampeyan duwe pitakonan kita bakal seneng mbantu.

    Saiki kita duwe lisensi aktif 15.000 ing saindenging donya, sing ngidini kita terus dianggep minangka referensi kanggo respon, kualitas, lan layanan teknis ing bidang pengembangan aplikasi software kanggo Topografi lan Teknik Sipil.

    Nampa salam apik,
    Tim komersial APLITOP
    David VINCENT

  5. Aku pengin ngerti apa ana kursus MDT gratis kanggo para pengangguran… online utawa kanthi pribadi… kanggo para pengangguran

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.