Bentley: Aplikasi kanggo seluler lan pangguna - ing DGN-

Kesinambungan posisi sing ana ing perusahaan sing nyedhiyakake alat kanggo Geo-engineering yaiku inovasi lan adaptasi karo inovasi teknologi. Posisi kasebut ditandhani banget, ing komunikasi komunikasi perusahaan dheweke adol keahliane, sanajan kasunyatane saben dina kesenjangan antarane disiplin dadi luwih angel ditemtokake:

  • ESRI, ing pasar geospasial. Kanthi kompetisi sing kuat saka OpenSource lan meh kabeh klon kaya SuperGIS.
  • AutoDesk, ing desain 2D / 3D kanggo teknik lan animasi. Dibusak saka OpenSource sing ora maju ing lapangan iki lan kloning IntelliCAD sing tetep.
  • Bentley, ing siklus infrastruktur. Posisi karo klien sing enviable ing teknik lan operasi sistem industri utawa transportasi.

pdf bentley imodel

Tren inovasi teknologi fokus tumuju marang siklus operasional menyang AEC tradisional, simulasi skenario, kedekatan karo manufaktur peralatan panangkepan lan adaptasi kanggo piranti-piranti seluler sing berinteraksi karo awan.

Ing kasus iki aku pengin review saka apa Bentley Systems kalebu ing pesawat saka aplikasi dikenal minangka iWare, yaiku asil menarik apa wektu kita dhateng ing gaweyan kanggo nggawe DGN bisa diakses kanggo platform liyane lan eksploitasi lucu i-model.

Aplikasi gratis kanggo kedhaftar Arsitektur, Teknik, Konstruksi lan Operasi (AECO).

  • Bentley View. Pamirso kanggo maca DGN, file DWG lan i-model sing dikenalake karo Microstation V8i
  • AGS Toolkit. Aplikasi kanggo validasi file nganggo data geotektonik ing format piranti lunak gINT (.ags) lan digunakake ing Excel
  • FlexUnits. Kanggo nindakake konversi unit.
  • Dashboard Struktural. Kanggo ijolan lan ngatur data utawa alur kerja struktural.
  • Sinkronisasi Struktural. Kanthi aplikasi iki, sampeyan bisa ndeleng, mriksa lan nyinkronake data model struktural.
  • Struktural Synchronizer View kanggo iPAd, iPhon, lan iPod Touch. Aplikasi sing padha kanggo piranti iOS.
  • Pan Navigator Pano. Kanthi iki sampeyan bisa ndeleng model 3D saka iPad, sanajan akses menyang data sing dikelola ing ProjectWise.
  • InspectTech_Collector_ss3ProjectWise Explorer Mobile. Kanthi aplikasi iki, sampeyan bisa nggawe, navigasi lan ndeleng dokumen saka iPad, sing disimpen ing ProjectWise.
  • i-model plug-in kanggo Adobe Reader. Sampeyan bisa ndeleng model i sing dipasang ing file pdf sing wis nyisipake data, kalebu tampilan, zoom, muter lan nyithak model 3D.
  • Bentley Configuration Explorer. Menarik, kanggo ndeleng cara variabel aplikasi Bentley sing diinstal wis ditemtokake.
  • Pandhu arah seluler. Jebule versi Pano Review sing luwih apik, sing ngidini sampeyan browsing obyek lan model 3D saka iPad.
  • Bentley Pointools View. Iki minangka aplikasi desktop kanggo visualisasi awan sing digawe karo Bentley Pointools, kanggo sing ora duwe piranti lunak utawa lisensi kasebut.
  • Bentley Pointools PODcreator. Iki uga alat desktop, kanthi sampeyan bisa ngasilake model 3D saka awan titik sing dibedakake karo peralatan panangkepan.
  • InspectTech Collector Mobile. Kanggo iPad, utamane kanggo inspeksi ing karya infrastruktur utawa sistem transportasi; njupuk koordinasi karo GPS, motret, ngisi file utawa nggawe laporan; Lan yen digunakake AssetWise, urip lan operasi infrastruktur bisa diatur.
  • Bidhang Supervisor. Mirip karo sing sadurunge, kanthi varian sing berorientasi karo ProjectWise.

Aplikasi gratis kanggo pangguna Microsoft.

  • Bentley DGN Reader kanggo Windows. File lan i-model DGN bisa dideleng nggunakake Windows Explorer lan Microsoft Outlook.
  • i-model Driver for Excel. Kanggo ndeleng file DGN lan i-model saka Microsoft Excel.
  • i-model Driver for Access. Mirip karo sing sadurunge, nggunakake Microsoft Access.
  • i-model Driver for Crystal Reports. DGN lan i-model kanthi Laporan SAP Crystal
  • i-model Driver for Visual Studio. Iki ora bakal mbayangake, nanging kita pikir bakal narik kawigaten para pangembang sing nggunakake Microsoft Visual Studio
  • i-model ODBC Driver kanggo Windows. Kanthi iki, sampeyan bisa nggawe layanan sambungan kanggo ngakses data model i saka macem-macem manajer database liwat ODBC.
  • i-model plug-in kanggo Adobe Reader. Deleng nggunakake file PDF Adobe Reader 3D, sing padha karo sing kasebut ing dhaptar pisanan.
  • Bentley Configuration Explorer. Uga kasebut ing dhaptar pisanan.

pdf bentley imodel

Aplikasi saka Bentley kanggo piranti seluler.

Sawetara ana sing disebutake ing dhaptar pisanan.

  • i-model Optimizer kanggo iPad. Kanthi alat iki, sampeyan bisa nggawe model 3D sing banjur bisa dideleng karo iPad, nggunakake aplikasi desktop Microstation utawa i-model Composer.
  • ProjectWise i-model Packager. Kaya ing ndhuwur, nanging nggunakake ProjectWise kanggo ngasilake model i.
  • Struktural Synchronizer View kanggo iPad, iPhone, lan iPod Touch. Disebutake ing dhaptar pisanan, ngidini ndeleng model struktural nggunakake macem-macem piranti iOS.
  • Pan Navigator Pano. Kanthi iki sampeyan bisa ndeleng model 3D saka iPad, sanajan akses menyang data sing dikelola ing ProjectWise.
  • Pandhu arah seluler. Jebule versi Pano Review sing luwih apik, sing ngidini sampeyan browsing obyek lan model 3D saka iPad.
  • ProjectWise Explorer Mobile. Kanthi aplikasi iki, sampeyan bisa nggawe, navigasi lan ndeleng dokumen saka iPad, sing disimpen ing ProjectWise.
  • InspectTech Collector Mobile. Kanggo iPad, utamane kanggo inspeksi ing karya infrastruktur utawa sistem transportasi; njupuk koordinasi karo GPS, motret, ngisi file utawa nggawe laporan; Lan yen digunakake AssetWise, urip lan operasi infrastruktur bisa diatur.
  • Bidhang Supervisor. Mirip karo sing sadurunge, kanthi varian sing berorientasi karo ProjectWise.
  • Bentley Map Mobile. Iki versi kanggo data XFM sing dipasang liwat Bentley Map. Trep kanggo pemetaan utawa tujuan cadastral uga aplikasi utilitas Bentley.
  • Bentley Map Mobile Publisher. Iki kanggo nggawe model i sing bisa digunakake karo Bentley Map Mobile.

 

Aplikasi Bentley kanggo pengguna AutoDesk Revit.

  • i-model plug-in kanggo Revit. Alat iki bisa digunakake kanggo ngowahi model sing digunakake karo Arsitektur Revit, Revit MEP, lan Struktur Revit dadi format pertukaran kanggo pangguna Bentley MicroStation, Bentley Navigator, Desainer Bangunan AECOsim utawa aplikasi Bentley liyane sing fokus ing Konstruksi.
  • Plugin ISM Revit. Iki minangka alat sing menarik, amarga ora beda karo sing sadurunge, nggampangake sinkronisasi data ing antarane file sing dibangun karo Revit, nggunakake standar pertukaran data struktural.
  • RAM Struktural Sistem - Revit Link. Ing kasus iki, interoperabilitas antarane Bentley RAM lan AutoDesk Revit.
  • i-model plug-in kanggo Adobe Reader. Iki kasebut ing dhaptar ing ndhuwur, nanging uga pilihan kanggo pangguna AutoDesk, kanggo ndeleng data nggunakake Adobe Reader.

Saklajengipun, daftar menarik ingkang Bentley gadhah pangarep-arep dhateng para pengguna ngginakaken produktivitas ingkang langkung ageng kangge informasi ingkang sapunika saged dipuntingali kanthi alat-alat desktop ingkang dipunpindahaken wonten ing Microstation.

Ing video iki sampeyan bisa ndeleng fungsi Peta Bentley sing mlaku ing piranti Android.

Aplikasi bisa didownload ing kene.

 

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.