Bentley: Aplikasi kanggo seluler lan pangguna - ing DGN-

Sustainability saka posisi sing wis panyedhiya alat kanggo Geo-engineering ing inovasi lan adaptasi kanggo inovasi teknologi. Posisi kasebut ditandhani banget, ing cara komunikasi perusahaan ngedol spesialisasi, senadyan saben dina jurang antarane disiplin dadi luwih angel kanggo nemtokake:

  • ESRI, ing pasar geospasial. Kanthi kompetisi OpenSource kuwat lan meh turunan kaya SuperGIS.
  • AutoDesk, ing desain 2D / 3D kanggo teknik lan animasi. Ora dicenthang OpenSource sing ing lapangan iki ora maju lan kloning terus saka IntelliCAD.
  • Bentley, ing siklus infrastruktur. Piyé ditrapake klawan klien ing teknik lan operasi sistem industri utawa transportasi.

pdf bentley imodel

Tren inovasi teknologi fokus tumuju marang siklus operasional menyang AEC tradisional, simulasi skenario, kedekatan karo manufaktur peralatan panangkepan lan adaptasi kanggo piranti-piranti seluler sing berinteraksi karo awan.

Ing kasus iki aku pengin review saka apa Bentley Systems kalebu ing pesawat saka aplikasi dikenal minangka iWare, yaiku asil menarik apa wektu kita dhateng ing gaweyan kanggo nggawe DGN bisa diakses kanggo platform liyane lan eksploitasi lucu i-model.

Aplikasi gratis kanggo kedhaftar Arsitektur, Teknik, Konstruksi lan Operasi (AECO).

  • Bentley View. Viewer kanggo maca file DGN, DWG lan model i-dikenalaké karo Microstation V8i
  • AGS Toolkit. Aplikasi kanggo validasi file kanthi data geotektonik format piranti lunak gINT (.ags) lan digunakake ing Excel
  • FlexUnits. Kanggo ngonversi unit.
  • Dashboard Struktural. Kanggo ngganti lan ngatur data utawa alur kerja struktural.
  • Sinkronisasi Struktural. Kanthi aplikasi iki sampeyan bisa ndeleng, mriksa lan nyelarasake data model struktural.
  • Struktural Synchronizer View kanggo iPAd, iPhon, lan iPod Touch. Aplikasi sing padha kanggo piranti iOS.
  • Pan Navigator Pano. Kanthi sampeyan bisa ndeleng model 3D saka iPad, sanajan nganggo akses menyang data sing dikelola ing ProjectWise.
  • InspectTech_Collector_ss3ProjectWise Explorer Mobile. Kanthi aplikasi iki sampeyan bisa nggawe, navigasi lan ndeleng dokumen saka iPad, disimpen ing ProjectWise.
  • i-model plug-in kanggo Adobe Reader. Sampeyan bisa ndeleng i-model sing kasedhiya ing file pdf sing ngemot data, kalebu ndeleng, zoom, rotasi, lan nyithak model 3D.
  • Bentley Configuration Explorer. Menarik, kanggo ndeleng carane didandani variabel aplikasi Bentley.
  • Pandhu arah seluler. Mesthi, versi Pano Review sing luwih apik, sing ngidini sampeyan nelusuri obyek lan model 3D saka iPad.
  • Bentley Pointools View. Iki aplikasi desktop, kanggo visualisasi titik-titik awan sing digawe karo Bentley Pointools, kanggo wong-wong sing ora duwe perangkat lunak utawa lisensi.
  • Bentley Pointools PODcreator. Iki uga alat desktop, kanthi sampeyan bisa ngasilake model 3D saka awan titik sing dibedakake karo peralatan panangkepan.
  • InspectTech Collector Mobile. Kanggo iPad, utamané kanggo pemriksaan ing karya infrastruktur utawa sistem transportasi; Njupuk koordinat karo GPS, njupuk gambar, isi file utawa generate laporan; lan yen AssetWise digunakake, urip lan operasi prasarana bisa dikelola.
  • Bidhang Supervisor. Padha karo sing sadurunge, karo varian sing berorientasi kanggo ProjectWise.

Aplikasi gratis kanggo pangguna Microsoft.

  • Bentley DGN Reader kanggo Windows. Sampeyan bisa ndeleng file DGN lan i-model nggunakake Windows Explorer lan Microsoft Outlook.
  • i-model Driver for Excel. Kanggo ndeleng file DGN lan i-model saka Microsoft Excel.
  • i-model Driver for Access. Kaya sing sakdurunge, nggunakake Microsoft Access.
  • i-model Driver for Crystal Reports. DGN lan i-model karo SAP Crystal Reports
  • i-model Driver for Visual Studio. Kita ora bakal mbayangno iki, nanging kita nganggep bakal narik perhatian para pangembang nggunakake Microsoft Visual Studio
  • i-model ODBC Driver for Windows. Kanthi iki, sampeyan bisa nggawe layanan sambungan kanggo ngakses data saka i-model saka manajer basis data kanthi liwat ODBC.
  • i-model plug-in kanggo Adobe Reader. Deleng file Adobe Reader 3D, padha kasebut ing dhaptar pisanan.
  • Bentley Configuration Explorer. Uga kasebut ing dhaptar pisanan.

pdf bentley imodel

Aplikasi saka Bentley kanggo piranti seluler.

Sawetara ana sing disebutake ing dhaptar pisanan.

  • i-model Optimizer kanggo iPad. Kanthi alat iki sampeyan bisa nggawe model 3D sing bisa ditampilake karo iPad, nggunakake aplikasi desktop Microstation utawa i-model Composer.
  • ProjectWise i-model Packager. Padha sadurunge, nanging nggunakake ProjectWise kanggo ngasilake i-model.
  • Struktural Synchronizer View kanggo iPad, iPhone, lan iPod Touch. Disebutake ing dhaptar pisanan, ngidini kanggo ndeleng model struktural nggunakake macem-macem piranti iOS.
  • Pan Navigator Pano. Kanthi sampeyan bisa ndeleng model 3D saka iPad, sanajan nganggo akses menyang data sing dikelola ing ProjectWise.
  • Pandhu arah seluler. Mesthi, versi Pano Review sing luwih apik, sing ngidini sampeyan nelusuri obyek lan model 3D saka iPad.
  • ProjectWise Explorer Mobile. Kanthi aplikasi iki sampeyan bisa nggawe, navigasi lan ndeleng dokumen saka iPad, disimpen ing ProjectWise.
  • InspectTech Collector Mobile. Kanggo iPad, utamané kanggo pemriksaan ing karya infrastruktur utawa sistem transportasi; Njupuk koordinat karo GPS, njupuk gambar, isi file utawa generate laporan; lan yen AssetWise digunakake, urip lan operasi prasarana bisa dikelola.
  • Bidhang Supervisor. Padha karo sing sadurunge, karo varian sing berorientasi kanggo ProjectWise.
  • Bentley Map Mobile. Iki minangka versi kanggo data XFM terintegrasi liwat Bentley Map. Praktis kanggo tujuan cadastral utawa kartografi, uga aplikasi layanan umum sing diduweni dening Bentley.
  • Bentley Map Mobile Publisher. Iki nggawe model-model sing bisa digunakake karo Bentley Map Mobile.

Aplikasi Bentley kanggo pengguna AutoDesk Revit.

  • i-model plug-in kanggo Revit. Iku bisa ngowahi model alat iki makarya kanthi Revit Arsitektur, Revit MEP, lan struktur Revit menyang format interchange kanggo panganggo saka Bentley MicroStation, Bentley Navigator, AECOsim Desain Bangunan utawa aplikasi liyane tujuan Bentley Building.
  • Plugin ISM Revit. Iki minangka alat sing menarik, amarga ora kaya sadurunge, iku ndadekake sinkronisasi data antarane file sing dibangun karo Revit, nggunakake standar ijol-ijolan kanggo data struktural.
  • RAM Struktural Sistem - Revit Link. Ing kasus iki, interoperabilitas antara Bentley RAM lan AutoDesk Revit.
  • i-model plug-in kanggo Adobe Reader. Iki kasebut ing dhaptar sadurunge, nanging uga opsi kanggo para pengguna AutoDesk, kanggo nggambarake data nggunakake Adobe Reader.

Saklajengipun, daftar menarik ingkang Bentley gadhah pangarep-arep dhateng para pengguna ngginakaken produktivitas ingkang langkung ageng kangge informasi ingkang sapunika saged dipuntingali kanthi alat-alat desktop ingkang dipunpindahaken wonten ing Microstation.

Ing video iki sampeyan bisa ndeleng fungsi Peta Bentley sing mlaku ing piranti Android.

Aplikasi bisa didownload ing kene.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.