Kursus gvSIG anyar online

Kita ngumumake wiwitan proses registrasi kanggo jarak kursus gvSIG-Training, kanthi potongan liyane 2014, sing dadi bagian saka Program Certification saka Asosiasi gvSIG. Ing ulang taun kesepuluh proyek gvSIG, akeh program sing duwe diskon, lan kursus i3Geo gratis uga kalebu. Proses registrasi diwiwiti rinci ing ngisor iki:

Gvsig
Gvsig

Ing Modality Registration Restricted (karo Quotas Terbatas) lan karo registrasi wis mbukak:

+ Kursus GvSIG:

1 gvSIG kanggo pangguna (Basa: Spanyol) 9na. Edition Duration: 10 weeks. Mulai: 06 / 10 / 2014. Credits for Certification gvSIG Panganggo: 90. Biaya: 295 euros (promosi ulang tahun 10mo gvSIG: 195 euros)

+ Kursus gvSIG sing diterapake:

2 gvSIG diterapake kanggo Pavement lan Roads Management (Basa: Spanish) 4ta. Edition Duration: 4 weeks. Mulai: 13 / 10 / 2014. Credits for Certification Expert gvSIG: 40. Biaya: 295 euros (promosi ulang tahun 10mo gvSIG: 150 euros)
3 gvSIG + EPASWMM Applied kanggo desain lan ngatur jaringan sanitasi lan jaringan kutha (Basa: Spanyol) 4ta. Edition Duration: 4 weeks. Mulai: 06 / 10 / 2014. Credits for Certification Expert gvSIG: 40. Biaya: 295 euros (promosi ulang tahun 10mo gvSIG: 150 euros)
4 gvSIG diterapake kanggo Manajemen Kota (Basa: Spanyol) 5ta Edición. Duration: 4 weeks. Mulai: 13 / 10 / 2014. Credits for Certification Expert gvSIG: 30. Biaya: 295 euros (promosi ulang tahun 10mo gvSIG: 195 euros).
5 gvSIG + EPANET diterapake kanggo desain lan ngatur jaringan pasokan (Basa: Spanyol) 3ra. Edition Duration: 4 weeks. Mulai: 06 / 10 / 2014. Credits kanggo gvSIG Expert Certification: 30. Biaya: 295 euros (promosi ulang tahun 10mo gvSIG: 150 euros).

Kursus Analisis Geofisial dan Spatial:

6 Advanced Geoprocessing on gvSIG (Language: Spanish) 7ma Edition. Duration: 10 weeks. Mulai: 22 / 09 / 2014. Credits for Certification Expert gvSIG: 75. Biaya: 395 euros.
7 Advanced Geoprocessing on gvSIG (Language: Portuguese) 1era. Edition Duration: 10 weeks. Mulai: 22 / 09 / 2014. Credits for Certification Expert gvSIG: 75. Biaya: 395 euros.
8 Analisis Terrain and Hydrological (Basa: Spanyol) 2da. Edition Duration: 4 weeks. Mulai: 22 / 09 / 2014. Credits for Certification Expert gvSIG: 30. Biaya: 79 euros.
9 Análise ngredhakaké lan hidrologi (Basa: Portugis) 1era. Edition Duration: 4 weeks. Mulai: 22 / 09 / 2014. Credits for Certification Expert gvSIG: 30. Biaya: 79 euros.
10 Analisis tampilan lan cahya (Basa: Spanyol) 2da. Edition Duration: 3 weeks. Mulai: 22 / 09 / 2014. Credits for Certification Expert gvSIG: 20. Biaya: 59 euros.
11 Análise de visibilidade e Iluminação (Basa: Portuguese) 1era. Edition Duration: 3 weeks. Mulai: 22 / 09 / 2014. Credits for Certification Expert gvSIG: 20. Biaya: 59 euros.
12 Analisis profil lan bagean salib (Basa: Spanyol) 1era. Edition Duration: 3 weeks. Mulai: 22 / 09 / 2014. Credits for Certification Expert gvSIG: 20. Biaya: 59 euros.
13 Análise de perfis e seções transversais (Basa: Portuguese) 1era. Edition Duration: 3 weeks. Mulai: 22 / 09 / 2014. Credits for Certification Expert gvSIG: 20. Biaya: 59 euros.
14 Analisis Biaya lan Rute Optimal (Basa: Spanyol) 1era. Edition Duration: 3 weeks. Mulai: 22 / 09 / 2014. Credits kanggo gvSIG Expert Certification: 20. Biaya: 59 euros.
15 Análise de Custos e rotas ótimas (Basa: Portugis) 1era. Edition Duration: 3 weeks. Mulai: 22 / 09 / 2014. Credits for Certification Expert gvSIG: 20. Biaya: 59 euros.

Ing modalitas Open Enrollment (kanthi prasasti sing wis dibukak, permanen):

1 Geospatial Databases: PostgreSQL - PostGIS (Basa: Spanyol). Duration: 6 weeks. Credits for Certification IDE: 60. Biaya: 295 euros.
2 Analisis Jaringan karo gvSIG Desktop (Basa: Spanyol). Duration: 2 weeks. Credits for Certification Expert gvSIG: 20. Biaya: 75 euros.
3 Navigasi lan Normalisasi Tabel (Basa: Spanyol). Duration: 1 minggu. Credits for Certification Expert gvSIG: 10. Biaya: 60 euros.
4 Publikasi Layanan OGC (Basa: Spanyol). Duration: 1 minggu. Credits for Certification Expert gvSIG: 20. Biaya: 75 euros.
5 Analisis Geostatistik kanthi gvSIG lan Sextante (Basa: Spanyol). Duration: 3 weeks. Credits for Certification Expert gvSIG: 20. Biaya: 165 euros.
6 Nggunakake, nggawe lan ngatur metadata informasi geografis. Duration: 2 weeks. Credits for Certification IDE: 20. Biaya: 90 euros.
7 Analisis data LiDAR lan penetrasi tarif aliran puncak liwat gvSIG, HEC HMS. Duration: 6 weeks. Credits for Certification Expert gvSIG: 60. Biaya: 345 euros.
8 gvSIG 3D lan animasi (Basa: Spanyol). Duration: 2 weeks. Credits for Certification Expert gvSIG: 30. Biaya: 75 euros.

Kanthi melu kursus apa wae, sampeyan entuk kridit saka program sertifikasi gvSIG sing ngidini sampeyan layak kanggo sertifikasi "pangguna gvSIG" lan "gvSIG pangguna Expert" 2; ing wektu sing padha, sampeyan kontribusi kanggo dhukungan proyek gvSIG.

Kabeh program pelatihan gvsig-latihan bisa diikat menyang 100% kanggo buruh aktif ing Spanyol liwat Tripartite Foundation for Training Employment. Informasi liyane babagan bonus iki ing [3], utawa liwat akun email contacto@gvsig-training.com.

Kita uga nggabungake MODALITY BARU. Enrollment gratis lan terbuka, kanthi kursus:

1 i3Geo. Kerangka Geoportals (Basa: Portugis). Duration: 2 weeks. Biaya: FREE

Kanggo informasi luwih lengkap, kunjungi platform [1] kita utawa tulis alamat email ing ngisor iki: inscripciones@gvsig-training.com utawa info@gvsig-training.com

[1] http://www.gvsig-training.com
[2] http://www.gvsig.com/servicios/certificacion/certificacion
[3] http://pdfs.gvsig-training.com/Condiciones_Fundacion_Tripartita_ESP.pdf

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.