News Amerika Serikat Bentley Newsletter

Saka Wakil Presidensi Bentley kanggo Amerika Latin, Alfredo Castejón nyampekate kita ing edisi kapisan ing format komunikasi iki:

bentley systems 1We awaken panggung anyar ing komunikasi karo Pangguna kita liwat iki newsletter ing wektu Bentley sing bakal kita eling nganti pirang-pirang taun. Iku wektu nalika tembung kita krungu paling kerep "Disambungake" (utawa, SAMBUNG). Makna saka tembung iki bakal diasimilasi ing dimensi beda lan ing konteks sing beda. Ing kesempatan iki, kita ngenalake tembung ing panggung sing nampi Bentley CONNECT Edition kita.

Minangka pitulas minggu, implikasi saka nyurung konsepsi dadi Pengguna sing Sambungake, nggarap Proyek Sambung lan antarane Perusahaan sing Disambung bakal dadi luwih cetha; uga pengaruh sing bakal diwiwiti ing wektu iki.

Aku ngajak sampeyan sinau kabeh sing kasedhiya tegese inovasi sing ditawakake edisi iki saka produk kita. Minangka mengkono, kita pendekatan acara puncak kita: Taun ing Konferénsi 2015 Infrastruktur, ing kono kita bakal maneh nliti kemajuan sing luar biasa ing Proyek Infrastruktur.

Ing introduksi singkat iki, aku ngulang apa sing wis dakwartakake ing pirang-pirang kesempatan: saben wektu Engineer Amerika Latin ora nderek acara iki, kesempatan belajar gedhe kanggo wilayah kasebut ilang. Aku nyuwun Komunitas Latin Amerika kanggo nggawe usaha sing cocog kanggo melu ing acara unik iki. Muga-muga karya sing dikerjakake ing wekdal iki ing proyek kasebut, ngasilake materi sing penting kanggo nambah partisipasi ing 2016 Edition.
Aku entuk kesempatan kanggo menehi salam marang Pangguna lan pengin sukses ing Proyek.

Alfredo Castrejón
VP - Amerika Latin
Bentley Systems, Inc.

ProjectWise: Profesional Proyek ing Konstruksi

bentley systems 2Ketemu ing iki video ilustrasi cara ningkatake pangiriman proyek konstruksi kanthi ngapikake komunikasi antarane tim kerja nggunakake ProjectWise, sistem kolaborasi sing dirancang dening Bentley Systems kanggo nyempurnakake pangiriman proyek teknik:
Kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan ProjectWise

Edisi Sambungan: Nguji Masa Depan

bentley systems 3Bentley bubar ngluncurake CONNECT Edition, platform umum kanggo pangiriman proyek ing operasi infrastruktur. Peluncuran kasebut dilaksanakake karo seri acara ing saindenging jagad, ing Amerika Latin acara kasebut dumadi ing Mexico City,ketemu ing video iki kepiye carane mbebasake Bentley's CONNECT Edition.
Pembebasan kalebu versi anyar saka MicroStation lan Navigator, dadi salah siji sing pisanan kanggo nyoba versi anyar iki lan ngeksprimen karo program pambuka. Delengen kene kepiye carane.

Ngerteni app Bentley gratis sing ana ing jangkah

bentley systems 4Nggoleki aplikasi gratis sing ditawakake Bentley Systems kanggo pangguna uga profesional ing arsitektur, teknik lan konstruksi. Golek Kene sawetara aplikasi kanggo piranti seluler, pengguna Microsoft Windows utawa Revit pangguna kanggo mbantu sampeyan ngramut pangolahan saben dina ing proyek infrastruktur.

Tahun ing Konferénsi 2015 Infrastruktur

bentley systems 5Tahun ing Infrastruktur Konferènsi 2015 ing London Minangka saben atusan profesional infrastruktur bakal rawuh minangka bagéan saka presentasi lan lokakarya babagan teknologi lan industri sing diajarke ing kono, ing salawasé nyakseni ratusan proyèk saka saindhenging donya sing ana ing kono . Sampeyan uga bisa gabung karo kita ing London
Sinau luwih lengkap kene
Bentley uga duwe proyek sing paling kondhang ing pangguna ing buku taunan sing nandheske inovasi, visi, kualitas lan produktivitas: The Infrastructure Yearbook
Sampeyan bisa ndeleng edisi pungkasan taun kene

Nggabungake Komunitas ing Jaringan Sosial Bentley Systems ing Spanyol

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.