OkMap, ing paling apik kanggo nggawe lan maps sunting GPS. FREE

OkMap mbok menawa minangka salah sawijining program sing paling apik kanggo construction, edition lan manajemen peta GPS. Lan atribut sing paling wigati: Gratis.

Saben dinten kita kedah nyinaoni peta, georeferencing gambar, ngunggah file wangun utawa kml menyang Garmin GPS. Tugas kaya iki sing paling gampang nggunakake OkMaps. Ayo ndeleng sawetara atribusi:

  • Iki ndhukung data vektor saka format paling akeh, kalebu model terrain digital (DEM) kanthi data elevasi.
  • Sampeyan bisa nggawe lapisan ngetik waypoint, rute lan trek saka desktop banjur upload menyang GPS.
  • Ndhukung geocode.
  • Data sing dijupuk dening GPS bisa didownload menyang komputer kanggo nampilake lan nganalisa ing macem-macem formulir laporan lan statistik.
  • Kanthi nyambungake laptop menyang GPS, sampeyan bisa ngerti posisi ing peta kanthi ngarahake saka layar lan yen sampeyan duwe sambungan menyang jaringan, sampeyan bisa ngirim data adoh saka wektu nyata.
  • Iku nyambung menyang Google Earth lan peta Google, kalebu data rute ing 3D.
  • Saliyane format kml kanthi transparansi gambar jpg ing wangun hibrida, nduweni kemampuan kanggo kanthi otomatis ngasilake format kmz sing kompatibel karo peta latar Garmin lan format OruxMaps. Iki kalebu mozaik gambar georeferen lan kalebu format ECW, sing dadi file vektor lan gambar tessellated ing tablet kmz.

okmap

Format sing didhukung dening OkMap

  • Format raster: tif, jpg, png, gif, bmp, wmf, emf.
  • Ing model terrain digital ndhukung extension .hgt, yaiku DEM sing dikembangake dening NASA lan NGA. Format sing migunakake OkMap yaiku SRTM-3 sing nduweni piksel 3 detik, kira-kira 90 meter lan SRTM-1 detik 1 sing kira-kira 30 meter.
    Kanthi DEM, OkMap pikantuk ketinggian sadhuwure segara kanggo titik-titik sing ditangkep, nyerahake saben titik file GPX ketinggian relatif; kanthi grafik sing paling dhuwur kasebut bisa dibangun ing rute sing dilakoni.
    Data DEM bisa didownload saka http://dds.cr.usgs.gov/srtm/version2_1
  • Kanggo data vektor, OkMap bisa mbukak file GPX, sing umum digunakake amarga standar ijol-ijolan. Ndhukung, loro kanggo mbukak lan nyimpen:
  • CompeGPS
    Waypoints EasyGPS
    Fugawi waypoints
    Garmin MapSource gdb
    Garmin MapSource mps
    Garmin POI database
    Garmin POI gpi
    Geocaching waypoints
    Google Earth Kml
    Google Earth Kmz
    GPS TrackMaker
    Bukak StreetMap
    Titik wayah OziExplorer
    Rute OziExplorer
    OziExplorer nglacak
  • Piranti sing didhukung, kabeh kalebu konversi file nggunakake GPS Babel.

google earth maps gpsFitur tambahan kanggo operate peta GPS

Program kasebut asring dhasar, nanging ing kasunyatan iku monster karo kabeh iku; Kene sawetara fitur liyane kanggo dicoba:

  • Pitungan saka jarak
  • Pitungan saka wilayah
  • Penyebaran vektor lan raster ing Google Earth
  • Bukak posisi saiki ing Google Maps
  • Nggawe layanan peta, ing format .okm
  • Image Mosaic and Grid Generation
  • Orient peta ing sisih lor
  • Cut raster map dicokot
  • Gunakake transformasi saka GPS Babel
  • Nggawe lapisan toponik, ing GPX, wangun file, POI csv (Garmin) lan OzyExplorer
  • Konversi koordinat massive
  • Titik jarak lan azimuth
  • Konversi antarane format vektor sing beda
  • Kirim data menyang GPS
  • Navigasi ing sadawane rute, kanthi nampilake notifikasi audio
  • NMEA simulasi navigasi
  • Iki kalebu sawetara basa, kalebu basa Spanyol.

Umumé, solusi sing menarik kanggo pangaturan peta GPS. Senajan kegunaane isih kanggo tujuan navigasi, ing aspek kayata segara, nelayan, layanan ngluwari, geocoding lan liya-liyane sing emphasis ing akurasi ora penting nanging fungsionalitas kanggo geolokasi.

Iku ora piranti lunak gratis, iku duwe hak cipta, nanging gratis. Iku mung dianggo ing Windows, lan mbutuhake 3.5 SP1 Framework

Unduh OkMap

Video ing ngisor iki nuduhake carane nggawe Peta Custom Garmin nggunakake piranti lunak iki.

Siji Wangsulan "OkMap, paling apik kanggo nggawe lan ngowahi peta GPS. GRATIS ”

  1. Gratis? Versi gratis ora ngijini sampeyan apa wae, supaya gratis sampeyan duwe kridit ...

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.