Arsip kanggo

OpenStreetMaps

JOSM - A CAD kanggo data editing ing OpenStreetMap

OpenStreetMap (OSM) mbok menawa salah siji conto gedhe babagan informasi sing diwenehake kanthi cara kolaboratif bisa mbangun model kartografi anyar. Kaya Wikipedia, inisiatif dadi penting banget kanggo dina iki kanggo geoportal luwih disengaja kanggo nyelehake lapisan iki ing latar mburi kanggo sumelang babagan nganyari informasi sampeyan ing aspek ...