Oracle minangka Sponsor Mitra ing Forum World Geocatial 2019

Amsterdam: Komunikasi Media lan Geospatial seneng menehi Oracle minangka Sponsor Asosiasi 2019 Geospatial Forum Dunia . Acara bakal njupuk saka 2 menyang 4 April saka 2019 ing Taets Art & Event Park, Amsterdam.

Oracle nawakake kapsul 2D lan 3D kemampuan spasial adhedhasar standar OGC lan ISO ing basis data, middleware, data amba lan platform awan. Teknologi kasebut digunakake dening piranti, komponen lan solusi pihak katelu, uga aplikasi perusahaan Oracle kanggo panggunaan on-premise lan ing awan.

Loro eksekutif senior saka Oracle, Siva Ravada, Direktur Senior Perancang Perangkat Lunak lan Hans Viehmann, Product Manager, EMEA bakal ngrungokake pamirsa ing konferensi ing program Lokasi Analytics & Business Intelligence y Kutha pintar, saben.

"Kanggo luwih saka rong puluh taun, Oracle wis ngembangake lan ngirim teknologi ruang minangka bagian saka platform manajemen data, alat pangembangan, aplikasi lan layanan awan," ujare James Steiner, Wakil Presiden Oracle. "Kita yakin teknologi geospatial penting kanggo saben aplikasi lan minangka bagean penting saka solusi kanggo tantangan bisnis lan sosial sing saiki kita alami lan saiki."

Platform manajemen data lan solusi solusi Oracle duwe pengaruh gedhe ing industri geospatial, utamane ing aplikasi bisnis, intelijen bisnis, GIS skala gedhe lan layanan lokasi. Kita seneng manawa Forum Geospatial Donya tetep dadi platform pilihan Oracle kanggo nyambung karo segmen pangguna geospatial, "ujare Anamika Das, Wakil Presiden Pembangunan Bisnis lan Jelajah ing Media lan Komunikasi Geospatial.

Babagan Forum Geospatial Donya

Geospatial World Forum punika platform bareng lan interaktif, kang nduduhake sesanti bebarengan lan sambungan saka masyarakat geospatial global. Iku kumpul taunan luwih saka 1500 profesional lan pemimpin makili kabeh ekosistem geospatial: kawicaksanan final umum, agensi pemetaan nasional, swasta, organisasi multilateral lan pembangunan, institusi èlmiyah lan akademik lan, ndhuwur kabeh, pangguna pamaréntah , perusahaan lan layanan kanggo warga.

Diatur bebarengan karo Kadaster Walanda, Forum 2019 bakal nggawa tema '# gawan geospatial - Nguatake miliaran!' kanggo nuduhake teknologi geospatial minangka umure, umume lan "wis ditemtokake" ing saben dinane. Sawetara topik sing bakal dirembug kalebu tujuan pangembangan sustainable, kutha cerdas, konstruksi lan teknik, analisis lokasi lan intelijen bisnis, lingkungan; lan teknologi anyar kayata AI, IoT, data amba, awan, blockchain lan liya-liyane. Sinau luwih lengkap babagan konferensi ing www.geospatialworldforum.org

Media Contact

Sarah Hisham

Manager Produk

sarah@geospatialmedia.net

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.