Plugin kanggo layanan ecw karo AutoCAD

gambar ERDAS wis ngumumake plugin anyar kanggo AutoCAD sing ngidini akses menyang gambar (ECW lan JPEG 2000) kanthi protokol sing disebut ECWP.

ECW minangka format sing nduweni akeh kaluwihan, utamane kompresi tanpa mundhut kualitas sing signifikan, amarga gambar tiff 200 MB bisa bobot nganti 8 MB; gampang banget kanggo tujuan desktop lan web publishing.

Punika mangertos bilih kanthi plugin iki, aplikasi AutoCAD (desktop) saiki bisa nyambung karo layanan IWS, sing bakal ngidini akèh perusahaan kanggo njupuk kauntungan saka akses menyang gambar tanpa kudu nelpon liwat raster manager ... lan kudu nganggo sumber kurang saka PC

Iku kasedhiya kanggo 2007, 2008 lan 2009 versi kanthi AutoCAD Map3D lan Civil 3D, kanggo ngundhuh sampeyan kudu ngunjungi alamat iki

www.erdas.com/downloadecwautocad.e2b

lan ngerti babagan fungsionalitas lan potensial, seminar online (webinar) 25 Juni 2008 sing bisa sampeyan langganan.

Liwat: Geocomunity

2 Balesan kanggo "Plugin kanggo layanan ecw karo AutoCAD"

  1. Ya, misale yen ora ana link kasebut. Perlu dipikir ing kaca Erdas, kanggo ndeleng apa isih kasedhiya.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.