Nampilake data QGIS ing Google Earth

GEarthView minangka plugin penting sing ngidini sampeyan nggawe tampilan sinkronisasi babagan penyebaran Kuantum GIS ing Google Earth.

Cara nginstal plugin

Kanggo nginstal, pilih: Add-ons> Ngatur add-ons lan nelusuri, minangka ditampilake ing gambar.

qgis google earth

Sawise plugin diinstal, bisa ditampilake ing toolbar.

qgis google earth

Cara nyinkronake tampilan ing Google Earth

Sawise dipasang ing plugin, yen kita pengin nuduhake penyebaran prajurit kasebut, pilihan «GEarthView» dipilih. Google Earth kudu diinstal, sanajan ora perlu diwiwiti.

qgis google earth

Minangka asil kita bakal duwe lapisan ing wangun wms, ing Google Eath.

qgis google earth

Layanan ditampilake minangka gambar, nanging kanthi pilihan kanggo nampilake data nalika ngeklik, uga minangka wms.

Apike, properti penyebaran, kayata transparansi, urutan lapisan, lan liya-liyane, wis ilang.

qgis google earth

qgis google earth

Ing video sampeyan bisa ndeleng operasi kasebut.

7 Balesan kanggo "Nampilake data QGIS ing Google Earth"

  1. Greetings ... .nginstall plugins lan kabeh sampurna, nanging nalika aku nyoba ngaktifake tampilan sawise mbukak Google Earth, Global Mapper mbukak sing aku uga wis diinstal ing PC ...

    Gracias

  2. Apik banget post iki. Thanks kanggo Roberto kanggo data toko buku Zope lan Twisted. Aku ora bisa nginstal utawa mbukak plugin iki.

  3. Ngomongake panganggo plugin, dheweke ngirim email iki:

    1) QGIS tampilan pindah miturut tampilan GoogleEarth
    2) Koordinat pusat tampilan GoogleEarth (karo Z!) Saiki ditampilake ing basis status QGIS
    3) QGIS bisa nyithak poin data sing dijupuk saka pusat tampilan GoogleEarth
    4) GoogleEarth nampilake kutipan Z saka titik ing tengah tampilan
    5) GoogleEarth lan QGIS duwe QrCode kanggo saben titik sing disimpen

    Apa sing paling anyar? Mung iki: sampeyan kudu nginstal loro perpustakaan python anyar:

    bengkong
    zope

  4. Hello, plugin ora bisa, aku entuk kesalahan, ngandika yen wis rusak, Aku nggarap versi 2.4 saka QGis, diinstal ing Windows 7 saka bit 64.
    Apa langkah sing kudu aku tindakake, liyane sing kudu diinstal lan kepiye carane nindakake?
    Thanks, Estela

  5. Ing blog, aku masang video prasaja sing nuduhake cara nginstal GEarthView 2.o ing MacOSX:

    http://exporttocanoma.blogspot.it/2015/01/gearthview-20-plugin-per-qgis.html

    Kanggo python libraries, kanggo wayahe, sampeyan bisa nemokake loro ana:

    https://drive.google.com/folderview?id=0B61MnFr3hr6mTVg1SVNLVmFDSGM&usp=sharing

    🙂

    Yen sampeyan ana ing Windows, sampeyan kudu nginstal ing QGIS ing Apps / Python / site-packages.

    Mangga, laporan kula yen OK.

    Roberto

    Roberto

  6. Thanks kanggo info.
    Ing link ana mung

    Katon kaya sing kudu diinstal:

    twisted Twisted-13.0.0-py2.7-win32
    ( https://pypi.python.org/pypi/Twisted/13.0.0 )

    zope zope.interface-3.6.0-py2.7-win32
    ( https://pypi.python.org/pypi/zope.interface/3.6.0 )

    Sing pisanan ora ana masalah, nanging sing liyane, ing link mung ana file iki:

    zope.interface-3.6.0-py2.4-win32.egg (md5)
    dibangun ing Windows-2003Server Python Egg 2.4
    zope.interface-3.6.0-py2.5-win32.egg (md5) Python Egg 2.5
    zope.interface-3.6.0-py2.6-win-amd64.egg (md5) Telepon Python Egg 2.6
    zope.interface-3.6.0-py2.6-win32.egg (md5) Python Egg 2.6
    zope.interface-3.6.0.tar.gz (md5) Sumber
    zope.interface-3.6.0.win-amd64-py2.6.exe (md5) installer Windows Windows
    zope.interface-3.6.0.win32-py2.6.exe (md5) installer Windows Windows

    ngendi versi 2.7?

  7. Halo,

    Aku ngetokake 2.0 anyar saka GEarthView plugin.
    Iki minangka warta:

    1) QGIS tampilan pindah miturut tampilan GoogleEarth
    2) Koordinat pusat tampilan GoogleEarth (karo Z!) Saiki ditampilake ing basis status QGIS
    3) QGIS bisa nyithak poin data sing dijupuk saka pusat tampilan GoogleEarth
    4) GoogleEarth nampilake kutipan Z saka titik ing tengah tampilan
    5) GoogleEarth lan QGIS duwe QrCode kanggo saben titik sing disimpen

    Apa sing paling anyar? Mung iki: sampeyan kudu nginstal loro perpustakaan python anyar:

    bengkong
    zope

    Nanging, pancen gampang ditindakake, lan kaluwihan akeh akeh

    Regards

    Roberto

    PS: Aku seneng karo postingan iki 🙂 Napa nganyarake babagan GEarthView 2?

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.