Apa sing kedadeyan ing Top40 Geospatial ing Twitter

Enem sasi kepungkur Kita nindakake review meh meh patang puluh akun twitter, ing dhaptar sing kita sebut Top40. Dina iki kita nggawe update ing dhaptar iki, kanggo ndeleng apa kedaden ing antarane May 22 lan pungkasan Desember 22 saka 2014. Kabeh, 11 ana ing basa Inggris, loro ing basa Portugis lan liyane ing basa Spanyol.

Ndhuwur 10 Geospatial

Saka total akun meh 40, ngolah grafik eksponensial, sampeyan bisa ndeleng sing persimpangan wis munggah saka 14,000 menyang 16,000.

Owah-owahan sing paling menarik ing 10 iki top ditampilake ing graph ngisor, endi 75% kasusun saka enem counts, ninggalake telung karo 25% isih, antarane kang @geofumadas lan @directionsmag sing tengen ing garis gaya kurva eksponensial.

ndhuwur 40 geofumed

Graf anyar nganti Desember 2014:

ndhuwur 40 geofumed

Iki minangka grafik sadurungé, ing ngendi sampeyan bisa ndeleng manawa akun 8 mung didaftar ing kene; Saiki iku 9.

geofumed twitter accounts geo 550x285 Twitter Twitter 40 Top

3 iki asal Saxon (ditandhani abang) nalika sumber Portugis (ditandhani ing ijo), banjur ana telung asal Hispanic, minangka diterangno sadurungé, Engineering Network lan BlogIngeniería tenan ora babagan khusus geospatial nanging lagi pathokan akun sing bisa tuwuh kompetitif.

Mei 2014 Account - Desember 2014

1. @geospatialnews 19,914 - 23,375

2. @gisuser 16,845 - 18,612

3. @ingenieriared 13,066 - 15,748

4. @blogingenieria 12,241 - 14,593

5. @MundoGEO 11,958 - 13,420

6. @gersonbeltran 9,519 - 10,520

7. @gisday 7,261 - 9,527

2 persis ing tren, padha dipisahake saka liyane antrian:

8. @directionsmag 6,919 - 8,061

9. @geofumadas 4,750 - 7,300

Sisan saka Queue Akun Geospatial

Nalika ninggalake grafik pamisahan akun 8 pisanan, kita duwe grafik anyar ing ngendi kita bisa mbedakake papat klompok, wiwit persis saka akun Esri_Spain. Persimpangan kasebut numpaki 5,200.

ndhuwur 40 geofumed

Ing ngisor iki grafis sadurungé.

geofumed twitter accounts geo1 550x277 Top 40 Geospatial Twitter

Yen graph padha distributif, kita ndeleng tampilan luwih wakil saka apa ing kumpulan iki akun 27, 25% ing perangan kita nelpon saben Q1, Q2, Q3 lan Q4:

ndhuwur 40 geofumed

Gambar sabanjure yaiku grafis sadurunge

geofumed twitter accounts geo2 550x249 Top 40 Geospatial Twitter

Q1: akun 3

Segmen iki njaga telung akun sing padha. Iki makili 25% saka pandherekipun akumulasi, yaiku Esri Spanyol minangka akun piranti lunak mung sing kalebu, minangka referensi menarik ing sektor geospasial.

Owah-owahan ing bagean iki yaiku entri saka @geoinformatics sawise mlumpat saka @geofumadas menyang top10, karo sing @geoinformatics1 lumebu ing daftar iki.

Mei 2014 Account - Desember 2014

10. @Esri_Spain 4,668 - 5,324

11. @URISA 4,299 - 5,055

12. @Geoinformatics1 3,656 - 4,491

Q2: Akun 6

Segmen iki sadurunge duwe akun 5; Padha saiki 6, telu kang ana ing Inggris. We ndeleng obahe menarik, utamané @mappinggis njupuk Panggonan pisanan, lan kasus @nosolosig mloncat saka panggonan kanggo 21 15, @gim_intl lan @Geoactual. ketiganipun ingkang sadurunge ing Q3.

Mei 2014 Account - Desember 2014

13. @mappinggis 2,668 - 3,760

14. @pcigeomatics 2,840 - 3,496

15. @nosolosig 2,184 - 3,071

16. @gim_intl 2,487 - 2,954

17. @Cadalyst_Mag 2,519 - 2,746

18. @Geoactual 2,229 - 2,692

Minangka kita wis ngomong, aktivitas cilik saka @orbemapa digawe dadi tiba ing Q3.

Q3: Akun 7

Ing babagan iki, akun 7 terus, senadyan karo sawetara gerakan: @NewOnGISCafe lan @ gandandchips pindhah saka Q4 menyang Q3. @comunidadign irung kanggo Q4.

Mei 2014 Account - Desember 2014

19. @ClickGeo 2,239 - 2,606

20. @orbemapa 2,541 - 2,580

21. @Tel_y_SIG 2,209 - 2,576

22. @masquesig 1,511 - 2,425

22. @POBMag 1,754 - 2,025

23. @NewOnGISCafe 1,187 - 1,998

24. @gisandchips 1,643 - 1,982

Q4: Akun 13

Daftar iki bisa dadi tanpa wates, kanthi akun saka para pengikut 500 ing 1,700. Kita mung nambahake akun MappingInteract, awit kita wis kebingungan karo akun Spanyol @revistamapping; liyane padha karo sadurunge. Kabeh iki, mung siji ing basa Inggris. Ana uga siji ing basa Katalan.

25. @MappingInteract 1,277 - 1,967

26. @comparteSig 1,520 - 1,956

27. @geoinquiets - 1,920

28. @egeomate 1,339 - 1,908

29. @comunidadign 1,731 - 1,418

30. @COITTopografia 1,367 - 1,718

31. @SIGdeletras 1,146 - 1,301

32. @PortalGeografos 1,259 - 1,274

33. @franzpc 1,105 - 1,225

34. @cartolab 787 - 927

35. @ZatocaConnect 753 - 917

36. @revistamapping - 914

37. @COMMUNITY_SIG 430 - 681

38. @Cartesia_org 540 - 540

Kita nambah akun @geoinquiets menyang daftar, ing posisi 27

Kene sampeyan bisa ndeleng dhaptar Top40 iki ing Twitter

Minangka referensi sing dianyari, kita ninggalake evolusi geografi akun Geofumadas, adhedhasar grafis FollowerWonk:

Iki ana ing Desember 2012, nalika mung siji node luwih dhuwur tinimbang para pengikut 100 ing meso america lan siji ing Spanyol ing ndhuwur 400. Kelenjar oren nunjuk puluhan lan titik biru nunjukake para pengikut 10.

twitter akun geofumadas3 Twitter Twitter 40 Top

Iki sadurungé kita tekan simpul pisanan saka pengikut 1,000, lan mung siji ing Amerika Serikat.

twitter geofumadas Twitter XOSUM Geofatial Top

Iki peta kanggo Mayo saka 2014. Kanthi node super ing Spanyol, loro ing Amerika Serikat, siji ing Meksiko lan telu ing Amerika Kidul sing kalebu siji ing Brasil.

geofumadas follwerwonk1 Top 40 Geospatial Twitter

Kanggo Desember 2014, node super Spanyol wis didistribusikake ing rong kelir abang, bisa uga amarga saka pembaca Anglo-Saxon. Nalika ing Amerika, segmen-segmen wis disusun ulang ing wilayah Mesoamerika.

ndhuwur 40 geofumed

2 Balesan kanggo "Apa sing kedadeyan ing Top40 Geospatial ing Twitter"

  1. Apike, akun geo banget aktif kaya @geoinquiets ora katon ing daftarmu

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.