Sample GeoSpatial Training Worksheet

GeoSpatial Training mupangatake program edisi anyar, supaya kita bisa nyebarake apa sing wis dilakoni para siswa lan daftar kursus anyar.

Kasil siswa anyar

Saka master JavaScript kanggo ArcGis Server, Javier Pampliega wis nggawe aplikasi sing ditampilake ing ngisor iki. Pakaryan apik ing endi sing wis ditliti bisa dituduhake. http://goo.gl/PgBdT

javier_pampliega

Anugrah saka edisi kapisan

Kanggo sing wis ngetrek nawarake tawaran iki, dheweke bakal ngerti yen ing edisi sadurungé kursus penghargaan diwenehake marang karya sing paling inovatif, lan ing kene kita nuduhake para pemenang:

  • La pisanan aplikasi minangka pangembangan Mario Santos Cruz makarya karo ArcGIS Server JavaScript API. Penampil sing prasaja kanthi alat visualisasi dhasar lan tugas geoprocess kanggo nelusuri entitas ing titik sing didéfinisi pengguna.

www.stian.com.mx/demos/demoGeospatial

Panganggo: demo

Sandi: ABC123 $ 2012 $

Hubungi: msantosc@stian.com.mx

  • La kapindho aplikasi sing wis dibangun Oscar Javier Castillo y Efrain Andre Laverde karo ArcGIS Server JavaScript API kanggo iPad. Rampung apik lan operasi sing kuat. Ing ngisor iki sawetara gambar sanajan nuwun amarga dheweke durung promosi domain sing bisa dideleng. Salah siji cara kita ninggalake email, yen ana sing kasengsem.

75

Dhaftar lapisan

76

Layar utama

rakzocast@gmail.com

efrainlav@gmail.com

Kurban kursus online.

Pungkasan, ngandhani yen ing Oktober padha miwiti sesi anyar kursus online lan kanggo sesi iki nawakake kamungkinan njupuk kursus Pengantar pengembangan Web gratis yen ana kursus sing ditindakake:

Iki daftar kursus 9 kanggo miwiti

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.