Semifinalis saka Penghargaan 2008 BE

gambar Daftar semifinalis BE Awards 2008, yaiku penghargaan Bentley Systems kanggo perusahaan-perusahaan sing nggawe inovasi lan nerapake teknologi, wis diterbitake, sanajan durung diterbitake kanthi resmi.

Kanthi kesenengan gedhe kita bakal weruh yen Pusat Rekam Nasional saka El Salvador wis ngrambah finalis, lan uga dinominasi kanggo penghargaan khusus "komunitas".

Kita ngarep-arep langkah-langkah kanggo Honduras sing ing 2004 lan 2005 ora mung ana finalis nanging uga bisa menang ing posisi sing sepisanan ing proyek sing padha ... sanajan ing babagan institusionalisasi lan kelanjutan saka apa Salvadorans duwe keuntungan gedhe.

Ing kategori Kadastrèn lan Pemerintahan Wilayah iki minangka proyèk semi-final:

Lembaga Proyek Negara
Pusat Rekam Nasional Pembangunan Tanah Nasional lan Sistem Properti El Salvador
Kantor Marshalls saka Lower Silesia Inisiatif E-government ing Lower Silesia, nyediakake pembangunan sing tetep Holland

Gemeente Utrecht, Perkembangan Perkotaan

Modul PROF

Holland
Agensi Geo-Informasi Modeling lan Visualisasi 3D - Kutha Hamburg Alemania
Urząd Miasta St Warszawy Realisasi peta akustik kanggo ibukutha Warsaw kanthi sistem komplèks kanggo nggawe sawijining Poland
Geodeticky kanggo karton Sistem informasi lan kontrol geodetik Slowakia
ISKI Genel Mudurlugu Sistem informasi kanggo manajemen aset banyu lan manajemen pembetungan (Istanbul project of ISEMBIS) ... maneh Turki
Biro Survei dan Pemetaan Zhejiang Garis dasar skala produksi digital grafis ing propinsi Zhejiang China

Negara-negara sing ngomong Spanyol bersaing, adoh saka El Salvador:

  • Terminal kereta api dhuwur ing Barcelona (Spanyol) ing kategori Inovasi ing Tren lan Transportasi
  • lan Venezuela Pabrik ekspansi densitas tinggi Polyethylene, ing kategori Inovasi Minyak dan Gas.

Ing ringkesan, proyek finalis 134 liyane yaiku:

Amerika (57)

  • Amerika Serikat 49
  • Brasil 5
  • El Salvador 2
  • Venezuela 1

Asia (22)

  • India 8
  • China 7
  • Filipina 2
  • Jepang 2
  • Hong Kong 1
  • Arab Saudi 1
  • Singapore 1

Eropah (40)

  • Walanda 10
  • Jerman 5
  • Italia 4
  • Great Britain 4
  • Polandia 4
  • Rusia 3
  • Denmark 3
  • Luksemburg 2
  • Slowakia 1
  • Spanyol 1
  • Cheka Republic 1
  • Irlandia 1
  • Yunani 1

Afrika (8)

  • Afrika Kidul 5
  • Turki 2
  • Algeria 1

Oseania (7)

  • Australia 5
  • Selandia Baru 2

Kita bakal weruh apa sing kita entuk saka minggu iki.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.