Skotlandia gabung karo Kesepakatan Geospatial Sektor Umum

Pamrentah Skotlandia lan Komisi Geospatial wis setuju yen tanggal 19 Mei 2020 Skotlandia bakal dadi bagean saka Kesepakatan Geospatial saka Sektor Umum sing bubar diluncurake.

Kesepakatan nasional iki saiki bakal ngganti perjanjian saiki ing Pemetaan Pemetaan Skotlandia (OSMA) lan kontrak Greenspace Skotlandia. Pangguna Pemerintah Skotlandia, sing dumadi saka 146 organisasi anggota OSMA, saiki bakal entuk akses menyang data lan keahlian sistem operasi liwat PSGA.

Dheweke bakal gabung karo anggota sektor umum saka Inggris lan Wales kanggo ngakses macem-macem set data pemetaan digital ing saindenging Inggris, kalebu alamat lan Informasi Jalanan. PSGA uga bakal menehi dhukungan teknis lan akses menyang data anyar ing mangsa ngarep.

PSGA anyar dijaluk nyedhiyakake mupangat sing penting sing bakal menehi informasi kanggo nyengkuyung nggawe keputusan, efisiensi nyopir, lan terus ndhukung kiriman layanan umum.

Miturut Steve Blair, CEO Ukur Ordnance, "Kita seneng yen Skotlandia gabung karo PSGA nggawe perjanjian gabungan GB pisanan kanggo para pelanggan ing sektor umum kanggo ngakses data sistem operasi."


"PSGA nawakake kesempatan sing apik kanggo sistem operasi lan para pelanggan lan aku yakin manawa bakal mbukak keuntungan sosial, lingkungan lan ekonomi sing signifikan kanggo Inggris, Skotlandia lan Wales."

Albert King, Direktur Data Pemrentah Skotlandia, ujar: 'Pamrentah Skotlandia nampani kesempatan sing diwenehake dening PSGA sing anyar.' "Kesepakatan iki njamin kesinambungan akses menyang data sing nyengkuyung nyedhiyakake layanan publik ing wektu sing luwih akeh tinimbang kita gumantung."

"Salajengipun, iki nyakup macem-macem set data lan layanan anyar kanthi potensial supaya bisa ningkatake layanan umum ing Skotlandia kanthi ningkatake keputusan lan ngirit wektu, dhuwit lan urip."

PSGA diwiwiti tanggal 1 April 2020 lan tujuane kanggo entuk manfaat kanggo sektor umum, bisnis, pangembang, lan akademisi. Saindhenging 10 taun persetujuan, sistem operasi bakal ngirim data lokasi generasi sabanjure kanggo Britain lan ndandani cara akses, nuduhake lan ngupayakake data geospatial.

Kanggo riko informasi luwih lengkap www.os.uk/psga

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.