Geografi GIS Pil

Kanca saka Geografis Wong-wong wis nyritakake babagan inovasi sing kalebu ing proses latihan, supaya kita entuk kesempatan kanggo ningkatake inisiatif.geografis

Geographica minangka perusahaan sing darmabakti kanggo sapérangan cabang spektrum geomatik, sing wis dikembangaké karo klien strategis sing mesthi bakal njamin asilé.

Loro saka huruf G ing sipat ijo, aku ngenali akèh karo Geographica dening orientasi sawijining menyang mbukak sumber loro pembangunan lan latihan sing njupuk pilihan ing nggunakake program OpenSource kaya Geoserver, gvSIG, PostGIS, SEXTANTE, Kosmo, Degree, kanggo jeneng sawetara. Empu pilihan sing kanggo lingkungan Jawa wis ditandhani, sanajan padha duwe tim multidisciplinary digunakake kanggo uga nang ing baris C ++ minangka piranti lunak proprietary lan nggunakake bisnis nglibatno ing OSGeo.

Kanggo tanggal iki, adoh saka kursus sing wis kita sumurake kalebu versi khusus GIS kursus ing topik Perencanaan Territorial lan Geomarketing. Modul iki nelpon panjenengan Pil, mengkono -Aku ngira lan amarga iku ing prinsip- referensi kanggo praktik medicine artisanal saka industri farmasi tradisional, sadurunge tablet rangkep teka, ing ngendi padha makarya mortir mung apa sing dibutuhake lan manawa sawise pengalaman lan kawruh rampung dadi solusi sampurna.

Metodologi misale jek apik, amarga padha nggunakake Kasus Gunakake minangka teknik, cocok kanggo kursus khusus sing cedhak, ing ngendi mengkono aspek-aspek teoretis bakal dadi sampah, wektu wong-wong mbutuhake mbukak pikiran kanggo kemungkinan lan pemahaman apa piranti lunak bisa nindakake Kanggo loro kursus, ArcGIS kanthi wektu 10 campuran jam digunakake.

Pil: Aplikasi GIS kanggo perencanaan spasial

Iki mesthine ngarahake kabeh profesional, mahasiswa utawa perusahaan sing pengin ngerti potensial GIS kanggo perencanaan teritorial. Sanajan ora wajib duwe kawruh babagan GIS, luwih migunani kanggo wong sing ngerti subjek utawa paling ora ngerti carane nggunakake program (sing ora padha).

1. Pambuka GIS
- Pengantar GIS
- Dualitas informasi ing GIS
- Struktur data
- Kemungkinan analisis
2. Studi kasus 1: Analisis unit eksekusi
- Identifikasi lan delimitasi area kerja
- Perwakilan unsur kanggo nindakake analisis visual
- Parceling
- Assignment of alphanumeric attributes
- Analisis lokasi sing paling optimal saka perabotan
3. Studi kasus 2: Analisis multivariate: Lokasi optimal saka zona industri (online)
- Lapisan vegetasi
- Lapisan tampilan
- Lapisan dispersi udara
- Perhitungan zona optimal kanggo nemokake zona industri
- Asil analisis multivariat

Pil: Aplikasi GIS kanggo Geomarketing

1. Pambuka GIS
- Pengantar GIS
- Dualitas informasi ing GIS
- Struktur data
- Kemungkinan analisis
2. Studi kasus 1: Lokasi ideal saka apotek
- Analisis target pasar sing bisa dimanipulasi: Wong tua lan pasangan sing enom
- Identifikasi lan delimitasi area kerja
- Lokasi kompetisi lan generasi saka area pangaruh 250 meter
- Analisis visual saka asil loro: Lokasi Final saka bisnis kita adhedhasar target pasar lan lokasi kompetisi kita
3. Studi kasus 2: Kampanye kampanye kampanye provinsi kanggo partai
politik (online)
- Analisis multivariat: Range umur, tingkat akademik lan aktivitas profesional
- Uni informasi
- Weighting saka variabel
- Final hasil: Kecenderungan politik saben kotamadya adhedhasar kriteria sing ditetepake
- Strategi kampanye: Dedikasi sumber daya gumantung profil profil warga

Nalika iki minangka kursus sing cepet, ana uga jam 40 GIS lan Database geografis lan ora cilaka kanggo nyumurupi jam nalika jam 150 Ahli ing Sistem Informasi Geografis lan Database Geografis, sing duwé hubungan karo Chamber of Commerce of Seville lan bisa uga diganjar liwat Keamanan Sosial.

Iki tema kursus iki:

1. PENDAHULUAN SIG BASIC lan GVSIG


-Produksi ing SIG
-Kabupaten
-GvSIG minangka klien SIG
-Visualisasi informasi.
-Edisi.
-Geoprocessing.
-Graphic Output.
-GvSIG minangka klien IDE
-SEXTANTE

2. BASIC ARCGIS

-ArcGIS minangka klien IDE
-ArcGIS minangka klien SIG
-Visualisasi informasi.
-Edisi.
-Geoprocesses saka ArcGIS.
-Model Builder.
-Georreferencing.
-Graphic Output.

3. DATA GIMOGRAFIKAL BASE

-Introduction to databases
-Modeling konvensional database
-Base data geografis
-SQL Dasar

geo_img_cursos

4. IMPLEMENTASI LAN EKSPLASI DATA GEOGRAFI DENGAN ARCGIS ADVANCED

-SQL kanggo eksploitasi data
-ArcCatalog minangka alat CASE
-Geodatabases
-Dataset lan Kelas-kelas Ciri
-Alphanumerik tabel
-Relationship Classes
-Dominies lan subtipe
-Topologi

5. PUBLIKASI INFORMASI: MAPSERVER

- Kemungkinan publikasi informasi.
-Protocol komunikasi.
- Server peta internet: Mapserver,
instalasi lan konfigurasi.
-Openlayers: nggawe peta dinamis

6. POSTGRESQL lan POSTGIS

-Arsitektur PostgreSQL lan PostGIS.
-Sejarah PostgreSQL / PostGIS, ijin, pangguna, plpgsql, GEOS, PROJ4
-Installing PostgreSQL lan PostGIS lan
alat aksesoris: instalasi
PostgreSQL, PostGIS, klien: PgAdmin3, QuantumGIS lan gvSIG.
-SQL spasial, nggawe pitakon.

Kanggo informasi luwih lengkap, Aku ny suggest kontak Geographica.

Situs web: http://www.gstgis.com/

* (+ 34) 954 437 818

Salah Reply kanggo "Pil GIS Geografis"

  1. Kaping pisanan, iku dadi kabingahan kanggo maca maneh. Aku nyuwun pangapunten amargi ngantos dangu.
    Babagan Geografika, aku kudu nganggep manawa "rumangsa" cara kerja, nggawe akeh modhifikasi kanthi cara supaya pangguna supaya bisa mlaku ing sisih ngisor.

    Aku ngerti aku kerja karo Software properti, nanging ora ateges aku ora seneng lan "muter" karo OpenSource. Aku seneng duwe wektu luwih akeh kanggo ngaturake, nanging iku glepung saka karung liyane.

    Sugeng babagan situs sampeyan lan aku arep terus maca sampeyan.

    Saka Chili, Manuel.

    GIS Analyst

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.