Tool Kits kanggo AutoCAD Peta 3D 2009

Ing sasi November, seminar AutoCAD Map 3D 2009 bakal diwulang ing kutha-kutha ing Spanyol kanthi solusi Topografi, Banyu, Sanitasi lan Listrik.

autocad map 3d

Apa sing bisa ditindakake ing Topografi:

Padha bakal Performing pribadi kanggo nggawe, nggambarake lan njelasno model terrain, uga desain lan nganyari akurat pangolahan nalika nggarap data titik diklumpukake dening instruments panalitèn lan piranti, maca cepet lan GPS. Kanthi kawruh pribadi sing samesthine kanggo perancang, draftsmen, engineers lan perancang kanggo luwih nggunakake Surveying informasi, GPS lan LIDAR (Light Deteksi lan Ranging) ing AutoCAD Map 3D 2009. Piranti Surveying ngupaya kanggo nyedhiyani fungsi ing ngisor iki:

  • Kompatibilitas sing luwih apik karo data titik: file ASCII, sumber data FDO lan titik AutoCAD, kanggo ngetrapake aset lan nggawe permukaan 3D kanthi luwih presisi.
  • Pembangkit lumahing: nggunakake set data gedhe lan titik lan garis kontur kanggo nggawé, nggambar lan nganalisis permukaan 3D.
  • Pandhuan COGO liyane: arah orientasi / orientasi lan jarak / jarak nemtokake poin kanthi akurasi kanggo alokasi aset lan nggambar informasi kontur.
  • Kompatibilitas karo LandXML: gampang ngganti permukaan nganggo paket lunak liyane kanthi ngimpor / ngekspor permukaan TIN menyang LandXML lan ngekspor permukaan GRID menyang GeoTIFF.
  • Dokumentasi pangguna: manual pangguna lan referensi API ngidini sampeyan entuk paling metu saka toolkit ing wektu kurang.

Acara kasebut bakal dumadi ing kutha-kutha:

Barcelona, ​​Llanera, Albacete, Almeria, Murcia, Madrid, Sevilla, Geta Fe, Valencia, Erandio.

Kene sampeyan bisa ndeleng informasi lengkap, lan tanggal seminar.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.