Topocad luwih saka Topo, tinimbang CAD

TopoCAD minangka solusi dasar nanging integral kanggo topografi, drawing CAD lan rancangan rekayasa; senadyan dheweke luwih akeh tinimbang ing évolusi sing wis ngajak panjenengané luwih saka 15 taun sawisé lair ing Swedia. Saiki wis disiram dening donya, ing basa-basa 12 lan negara-negara 70 sanajan ora katon wis entuk dhuwur ing babagan pasar.

Topocad prodhuk kapal penggedhe perusahaan desktop_boxlam Sistem, sing uga nduweni RhinoCeros, program pemodelan 3D, tegese nanging ora akeh guneman (wektu iki). Ana uga lam Desktop, manajer dokumen, padha karo apa ProjectWise ora. Senajan luwih praktis, kanthi integrasi karo Microsoft Outlook lan fasilitas kanggo nggandhengake dokumen lan metadata; kanggo produk TopoCAD sing nduweni penampil, dene format kayata dgn, dxf, lan dwg bisa ditampilake minangka gambar.

Topocad

Konsep solusi Chaos, liwat TopoCAD banget menarik, amarga jenenge dadi cendhak; Aplikasi kasebut kalebu saka panaliten, koreksi lan panyelarasan data, drawing CAD, integrasi GIS, rancangan rekayasa lan siklus tutup kemungkinan ngirim data maneh menyang tim surveying.

Topocad

Kaya liyane, baris nduweni versi maca, karo varian sing bisa nambah plus kanggo ngimpor lan ekspor menyang format dwg / dxf utawa berinteraksi karo instrumen surveying. Sisihé sajrone modular, bisa dipaketaké ing antarane topografi lan desain utawa diduweni sacara independen kanggo rasa, miturut peran sing ditetepake kanthi jelas ing model:

Saka lapangan menyang desktop: Topografi / CAD. Paket sing disebut TopoCAD Base kalebu COGO, bisa nyambung menyang peralatan surveying, bisa nggawe pangaturan poligonal nganggo metode kuadrat paling. Sampeyan uga bisa operate model tanah (DTM lan TIN), Topocad kalebu apa asil ora dipikirake, kayata kurva tingkat, profil, pitungan volume lan bagean salib (ora desain). Minangka alat CAD, kabeh bisa mbutuhake, kanthi printah sing tepat, bisa nelpon referensi utawa ngimpor format umum kaya dwg, dxf, dgn, landXML lan mbentuk file. Nanging minangka format ndhuwur, bisa ngatasi akeh atribut ing peta sing padha, padha karo xfm Bentley Peta. Uga modul Basa kalebu maca saka tata letak (sheet) lan maca saka atribut database utawa metadatos Chaos Desktop.

Ing desktop database: GIS / Maps. Iku dumadi yen format ndhuwur iku ora CAD sederhana karo atribut, nanging skema xml sawijining nyimpen informasi sing banjur bisa dikirim menyang ArcGIS mxd, ngowahi tabel lan atribut kaya sing bakal ana ing TopoCAD. Sampeyan uga bisa sesambungan karo database liwat ArcSDE.

Topocad Panjenengan bisa ngèkspor kanggo format umum kayata KML, Mapinfo utawa database spasial. Bubar konektor FDO kanggo sesambungan karo data standar mbukak kayata MySQL, PostGIS, Oracle, MS SQL Server keruangan, SQLite, ESRI ArcSDE, SDF (Autodesk MapGuide), ESRI SHP, ODBC, WFS, WMS, GDAL (Geospatial Data dibukak Library abstraksi) (Raster), OGR (format Vector: dk, gml, DGN, KML, mapinfo etc.).

Desktop kanggo Plotter: gambar / Maps. Nduwe kemampuan gedhe kanggo nggawe tata letak, disebut lembaran, karo tabel data sing diekstrak saka atribut. TopocadObjek vektor, loro garis lan tokoh elemen dinamis, kanthi sampeyan bisa nggawe operasi saka tata letak, contone, ukuran teks ing model bisa disetel saka tata letak tanpa akeh bali. Ndhukung karya sketsa jenis, kanggo ngeculake rasa seni ing produk final.

Saka meja kanggo Desain: Teknik. Topocad Kalebu kemampuan kanggo desain jalan geometris, kaya 3D Sipil utawa kompetisi apa wae. Uga nduweni wewenang kanggo desain keretapi, terowongan, pipa, kanal lan dykes.

Carane data wis ditangani, bagean salib kuwi luwih luwes dibandingke karo umum, ora interaksi karo loro alignment ing rencana lan karo profil kui.

Saka Desain menyang Lapangan: Topografi / Stakeout. TopocadData desain bisa diekspor menyang file sing bisa digunakake stasiun utawa GPS total. Ora masalah yen ing impor data diowahi menyang UTM, banjur bisa diekspor minangka koordinat datar kanggo nyegah karusakan dening setelan proyeksi. Lan banjur siklus iki bisa diulang maneh lan maneh.

kesimpulan

Umumé, iki minangka alat sing menarik. A CAD kanthi kemampuan pemetaan, desain lan interaksi karo topografi. Rega dhasar jangkoan saka $ 1,500, gumantung apa sing ditambahake.

Kene sampeyan bisa download versi nyoba Topocad

10 Balesan kanggo "TopoCAD, luwih saka Topo, luwih saka CAD"

  1. Apike kanggo aplikasi ing engineering, aku kepengin sinau babagan program iki nanging ing Peru dheweke ora ndhikte babagan piranti lunak iki amarga aku bisa entuk informasi luwih lengkap babagan iki
    José Carlos

  2. Aku Geogafo, aku mulang, aku lulus 1981 lan sak sinau sandi, program iki ora ana sing migunani dina.
    Aku seneng duwe akses kanggo program iki, karo kabeh aplikasi, tanpa Watesan, sinau keuntungan, aplikasi, lan sapiturute, lan kanggo mbandhingake karo program liyane padha. Dadi, menehi anggota mesthi, sesanti kanggo nggabungake pribadi, ngewangi kanggo memulang luwih apik lan luwih apik nggunakake wektu instruksional.
    Thanks in advance kanggo antención lan collaboration sing bisa Pret kanggo komunikasi iki.

  3. regards
    Iku program apik aku wis digunakake, wis akeh kaluwihan
    yen wong kang kaya ijolan mugi kula ngerti aku bakal weruh

    DCA

  4. luwih ngerti saperangan sing siji ...
    Kejabi, kabeh sing becik

  5. Ola iki interessado kanggo tuku software ngendi aku bisa tuku rn Portugal?

  6. sugeng enjang, aku banget interested ing mundhut lunak kanggo bisa ing Surveying lan sipil, saged ngasilaken volume, salib bagean, desain dalan lan quarries, nggarap volume nuduhake Eagle Point kanggo linuwih lan gender lakune ing Civilcad kanggo sawijining kacepetan, sing digunakake karo sawetara Software kanggo berkembang proyek, nanging aku seneng bisa karo kang menehi kula kapercayan lan prigel ing karya, aku pengin ngerti minangka tuku rega lan thanks kanggo manungsa waé

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.