Trimble urip GeoXH karo akurasi submeter ing wektu nyata

gambar Iku ora koyone biso dipercoyo, nanging apa sing dikandhakake Trimble, GeoXH 2008 nawakake akurasi sub-meter ing wektu nyata.

Peralatan kasebut ora katon ala, sing ngidini data dipikolehi liwat ponsel nganggo stasiun GNSS. Kajaba iku, nggunakake Windows Mobile 6, nirkabel, Bluetooth lan picket liyane ... ing kene ana sawetara keraguan ing dalan, amarga dimangerteni manawa submetric karo WAAS bakal ana ing Amerika Serikat utawa Eropa ing ngendi ana layanan gratis utawa mbayar ... saengga kanggo Amerika Latin ora bakal nate akeh. piket "nyata-nyata"

Mesthi sampeyan bisa mindhah cepet banget kanggo proyek sing bisa akurasi kasebut cukup. Ing kasus kasebut, cadastre deso utawa deso ora kudu duwe masalah supaya bisa ditindakake, amarga yen metodhepretasi fotografi, digunakake nganggo orthophoto 1: 10,000 mung kekandelan potlot delineation duwe kesalahan sing luwih gedhe tinimbang 5 meter . Mesthine, kanggo pemberontakan kutha, ing ngendi tanggi nglawan ketebalan tembok sentimeter 15, luwih becik nggunakake postprocessing.

gambar Kanggo saiki aku durung bisa nemokake solusi terjangkau kanggo GPS kanthi akurat submetrik, kajaba kanggo Mobile Mapper Magellan, sing meh $ 1,500 lan ngidini akurat submetric nanging kanthi postprocessing nggunakake peralatan liyane padha karo basa utawa basa liyane, nanging mesthi "kirim."

Ing dhewe, Mobile Mapper ora mung browser sing, tanpa ditrapake, entuk akurat saka 2 nganti 3 meter, nanging kanthi pembetulan diferensial, akurat submetric bisa diraih. Murah duwe kapabilitas iki nanging ora ngarep-arep duwe wektu nyata.

Yen sampeyan takon apa sing nggawe murah, aku ora ngerti, aku kerep mikir yen nyatane aku ora nggunakake layar demek, aku ora duwe Windows Mobile, ora nirkabel lan iku nanging versi anyar saka Mobile Mapper CX karo sawetara iki, mung sampeyan nemokake mau kurang saka $ 2,000.

Senajan misale jek sing Thales nyetop Mobile Mapper Professional, kanggo saiki mung dabble karo browser lan koyone ngrantam line MM6 disebut yen nerangake pasar bakal gelombang apik, padha nganggo sing duwe Windows Mobile 6 karo kirim Prosès kanggo akurasi sub-meter kurang saka $ 1,200 ... kaya aku ngandika kanca, kang wis digunakake ing idea saka dipakani sing geodatabase ing wektu nyata liwat SSM ... mugia dadi bener (minangka Thales), lan mbok menawa menehi kita Komisi kanggo regarles gossip.

Ah, aku takon babagan harga Trimble GeoXH?

Nggunakake Froogle, Aku njaluk iki:

gambar

Iki ora mbandhingake katresnan saka ibu ... nanging warna kuning gedhang asu, hehe. Selama aku bakal ngrampungake Mobile Mapper sandi, lan aku bakal njaga perawatan sing dibutuhake amarga njupuk virus sanajan saka flu lan regane $ 1,500.

23 Balesan kanggo "Trimble ngetokake GeoXH, kanthi presisi sub-meter ing wektu nyata"

  1. AKU AKU PERUVIAN AKU BUAKE GPS SUBMETRIC Geo XT 2008, MANGSA KEPUTUSAN, lan BISA MANGSA KANGGO KANGGO KANGGO

  2. GOLONGAN NGGENKE AKU NUNGGAL KANGGO GEO XH «TRIMBLE» …… .. AKU SUKU; FOTO INTERESTED FOTO ING ING FACEBOOK: SUD RICHARD
    THANKS ………………… .. 🙂

  3. Tuku Trimble Panjenengan GPS GEO XH XT UTAWA WITH sotfware postprocessing in Langkawi, Kolombia, dijaluk informasi saka distributor.

    Penting kanggo Ngerteni VALUE $ IN POMOSAN COLOMBIAN, AGARDESCO NUNGGAL ING INFORMASI KANGGO MAIL ING KANGGURU IMEKTIK

  4. sedulur, aku kepengin ngerti rega saka piranti negaraku yaiku Venezuela

  5. Temtunipun GEO EXPLORER GEO XH, minangka piranti ingkang paling ringan ing transportasiipun.

  6. Kita ora dadi distributor utawa adol peralatan kasebut. Sampeyan bisa nemokake kutipan karo perusahaan sing adol ing negara sampeyan.

  7. Hola mesin iki apik banget nanging Aku wonder apa rega GEO GEO XH XT lan Aku IN ORDER TO ndarbeni INTERASADO PLEASE ngirim kula petik appreciate INFORMASI THIS

  8. Halo, aku kepengin tuku GPS GEO XH 2008 sing bakal dadi biaya ing Ekuador

  9. Hello everyone !! aku kudu bantuan karo GPS GeoExplorer 2008, angkat informasi karo v3.0 TerraSync lan nalika aku wanted kanggo ngirim proses dhateng kula sing ora bisa didandani posisi wae amarga Tipe sandi reseptor ora dingerteni. Coba nginstal versi anyar lan padha kanggo sing. Agradesco ahead of your help. THANKS!

  10. Hi, kepiye sampeyan, aku pengin ngerti yen ana panggonan ing Venezuela ngendi aku bisa tuku.

  11. AKU PERUVIAN AKU BUET GPS A SUBMETRIC, MANGKAT INI, Aku TOPOGRAPHER. Lan carane aku bisa njaluk sampeyan

  12. hello kanca, aku pengin tuku GPS GEO XH 2008 APA ITU KOSA ÀGO TO COPNTAO IMKEDIATELY THANKS

  13. Aku wis nglakoni tes sing tepat saben tim. Tanpa ragu aku bakal tetep karo Geo XT utawa XH.
    Kanthi Mobile Mapper aku njupuk nilai ing menit pisanan lan sawise menit 5 aku njupuk maneh: beda 4m
    Kita milih kanggo tuku Trimble.
    Iku pengalaman nanging aku ngirim menyang sampeyan.
    Minangka kanggo rega sing arep watara 4000-4500 €

  14. jejeje

    Kolega sing nyebutake Troe geoexplorer minangka "jutaan dolar navigator" amarga sejuta pesetas lawas saiki 6 ewu euro saiki.

    Tim kasebut apik banget lan profesional.

    Mesthi sampeyan bisa nemoni akurat babagan meter yen sampeyan duwe jaringan NTRIP koreksi diferensial. Liwat bluetooth nyambung menyang telpon lan iki menyang internet saka ngendi koreksi diferensial diundhuh luwih apik tinimbang EGNOS tradisional (utawa WAAS) sing dikirim dening radio (tipe RASANT).

    Ing pirang-pirang komunitas otonomi Spanyol jinis geotetik "aktif" iki ditindakake lan misale yen menehi kinerja sing apik banget.

    Ing tim topografi profesional sampeyan bisa nggunakake teknik sing disebut VRS sing sacoro prakteke kaya RTK tradisional nanging nyimpen peralatan basa.

    Thanks!

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.