TwinGeo - Ngartekna ulang konsep Geo-Engineering -Y1E1

Kita banget seneng ngumumake peluncuran edisi pisanan majalah TwinGeo, sing nggawa istilah Geo-engineering minangka crita tutupe. Majalah kasebut bakal nduweni périodik kuartalan, karo edisi digital sing dikembangaké kanthi konten multimedia, diunduh ing versi pdf lan dicithak ing acara utama sing dilindhungi déning protagonis.

Ing crita utama edisi iki, istilah Geo-engineering diinterpretasikake maneh, amarga spektrum sing kalebu rantai nilai saka panangkaran data kanggo wiwitan model bisnis sing wiwitane dikonsepkan.

Ing kaca tengah iku sawijining infographic sing nuduhake évolusi saka istilah GIS, CAD, bim ing kontribusi sajarah sawijining wis maturing ora mung tren standardisasi ing manajemen informasi nanging wis dituduhake a thread sing anjog kanggo re-desain proses-proses "apa wae èlmu bumi", saya kurang eksklusif. Ing Infographics spektrum ngluwihi kanggo panggabungan bim + PLM ing framework saka revolusi industri papat saiki standar mbeto karo singkatan kaya Digital Gemelos, SmartCities karo wonten sing tinimbang seeming adoh mesthi bequeath tanpa kadhaton lan Wis kedaden ing industri gaya Uber-Airbnb.

Liyane item utama nuduhake tren ing Administrasi Land, antarane kang ngajokaken Cadastral 2014, ngrembakaken prestasi lan tantangan durung dijamin ing lapangan iki kang model saka kasunyatan alam bakal nggabung karo model saka pepindahan digawa babagan dening dadi manungsa tren kang aspires Cadastre 2034 ing sawijining pendekatan kanggo pangguna pungkasan karo peran aktif ing nganyari lan data spasial prasarana ing sawijining hubungan kanggo hak, Responsibilities lan Watesan supaya umum ing pendekatan Techniques pendaptaran uga presented lan ora mung hubungan spasial.

Akibaté, kanthi rong artikel utama iki, limang kasus sing dilindhungi; telung fokus ing pemodelan data utama lan loro ing asil ngadopsi BIM kanggo nambah pangolahan industri.

  • Plex.Earth ngendi Lambros nyritakake babagan solusi CAD-GIS campuran saka mbutuhake Insinyur Sipil,
  • e-Cassini, sawijining pangadeg, nuduhake manawa gudang informasi saka topografi layak minangka titik tunggal sing bener.
  • Presidhèn Chasmtech nerangake babagan carane model digital terrain sing ditemokake saka gambar satelit sing éntuk akurasi cukup cedhak karo sing ditampa kanthi langsung.

majalah twingeoIng jejibahan tema iki, majalah kasebut kalebu berita saka perusahaan-perusahaan terkemuka ing industri; AutoDesk, Bentley Systems, Esri, Topcon, Trimble, Hexagon lan Microsoft.

Kita ngajak sampeyan seneng maca kaca 60 iki, nalika edisi sabanjure gestating. Saiki majalah kasebut ana ing format digital, liwat layanan printing lan pengiriman on demand utawa ing format fisik ing acara ing ngendi protagonists kasebut.