Vexel ngluncurake UltraCam Osprey 4.1

UltraCam Osprey 4.1

Imaging Vexcel ngumumake pelepasan generasi moderat UltraCam Osprey 4.1, kamera pangeboman format macem-macem sing akeh Versat kanggo gambar nadir gambar photogrammetric (PAN, RGB lan NIR) lan gambar serong (RGB). Pembaruan sing asring banget ing perwakilan digital sing garing, bebas swara, lan akurat banget ing donya penting kanggo perencanaan kutha modern. Ngaktifake efisiensi koleksi penerbangan sing durung sadurunge sadurunge kanthi kualitas radiometri lan geometris sing unggul, UltraCam Osprey 4.1 nyetel standar anyar ing pemetaan kutha lan pemodelan kutha 3D.

Ngarahake sensor imaging udara udara generasi papat, Sistem kasebut nggabungake lensa khusus industri sing unggul, sensor gambar CMOS generasi sabanjure kanthi elektronik khusus, lan pipa imaging kelas donya kanggo menehi gambar kualitas sing durung tau sadurunge, ing babagan resolusi rinci, kajelasan lan kisaran dinamis. . Sistem kasebut njupuk produktivitas penerbangan menyang tingkat anyar, ngempalaken 1.1 Gigapixel saben 0.7 detik. Pelanggan bisa mabur luwih cepet, nutupi luwih akeh wilayah, lan ndeleng rincian liyane.

Cara anyar Adaptive Motion Compaction (AMC) menehi kompensasi kanggo blur gambar sing digawe gerakan multidirectional lan menehi kompensasi variasi jarak sampel ing gambar sing serem kanggo ngasilake gambar sing cetha lan cetha.

Kasedhiyan komersial saka UltraCam Osprey 4.1 dijadwalake awal taun 2021.

Saliyane format nomer anyar - UltraCam Osprey 4.1 minangka kamera generasi ke-4 ing versi sing kapisan - generasi anyar iki uga ngenalake sawetara desain desain kanggo nambah panggunaan sakabèhé. Antarane liyane: kepala kamera sing cendhak ngluwihi pilihan pesawat kanggo pesawat sing luwih cilik lan tampilan lapangan sing dioptimalake ngidini instalasi luwih gampang tanpa ngangkat kamera. Pelanggan saiki duwe akses luwih gampang menyang hardware IMU lan UltraNav, kanggo ngganti UltraNav utawa sistem manajemen penerbangan liyane ing situs tanpa mbutuhake biaya tambahan sawise mbusak IMU.

"Kanthi Osprey UltraCam 4.1, sampeyan entuk rong kamera ing omah siji. Sistem kasebut nyukupi kabutuhan aplikasi macem-macem saka pemetaan kutha menyang aplikasi pemetaan tradisional misi penerbangan sing padha, "ujare Alexander Wiechert, CEO Vexcel Imaging. "Ing wektu sing padha, kita nambah undhak-undhakan nadir luwih saka 20.000 piksel ing kabeh band penerbangan kanggo nggawe efisiensi koleksi penerbangan sing biasane mung digayuh dening sistem kamera format sing gedhe."

Kunci spek

  • Ukuran gambar PAN 20.544 x 14.016 piksel (nadir)
  • 14,176 x 10,592 piksel Ukuran gambar warna (serong)
  • Sensor gambar CMOS
  • Kompensasi Gerak Lanjut (AMC)
  • 1 pigura saben 0.7 detik
  • Sistem lensa 80mm PAN.
  • Sistem lensa warna 120mm (pola RGB Bayer)

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.