3 News lan 21 acara penting ing konteks GEO - Miwiti 2019

Bentley, Leica lan PlexEarth ana ing antarane novelties paling menarik wiwit sasi Februari 2019. Kajaba iku, kita nuduhake yen kita wis nyusun acara menarik 21 sing ana ing dalan, ing ngendi kabeh komunitas profesional geoengineering bisa melu. Sawetara topik sing ditandhani ing acara kasebut yaiku: BIM, GIS, PDI, Geostatistik, desain, CAD lan uga IOT.

Takon Pakar - MicroStation CONNECT Edition

Iki wis dibukak dening Bentley, minangka alternatif terkenal kanggo pangguna sing kerep perlu saran ngluwihi technical support webinars manual utawa aplikasi ana. memori iki kudu I sampun ing salah sawijining prastawa ing London, bali nalika sistem Cadastral saka Amérika Tengah wanted kanggo pindhah saka Geographics kanggo BentleyMap pesawat saka aplikasi dikembangaké, file liyane 4500 ing DGN karo versioning sajarah sing kudu pass Oracle Keruangan .

Dheweke mesthi sesi gratis sing diarani "Takon Ahli", Selasa ana nalika jam 12, Wanci Amerika Serikat wektu lan 1 PM London wektu.

Kene sampeyan bisa gabung, kanggo ngerti masalah sing bakal teka.

Minangka conto, iki minangka topik sing bakal dijupuk ing minggu iki:

  • 12-Feb Workstation configuration Workspaces lan WorkSets ing aplikasi CONNECT Edition
  • Aplikasi Migrasi 19-Feb dikembangake kanthi VBA, BMR lan MDL
  • Layanan 26-Feb Cloud kanggo aplikasi CONNECT Edition

Geosistem Leica + SVAB

Leica Geosystems buta, wis ditondoi kanggo akèh taun minangka salah siji pilar ing tumitah, Manajemen lan teknologi ngawasi sing digunakake kanggo tanggal saka geospatial lapangan, keamanan, nimbali, engineering kanggo construction. Ing Februari 7, wis ngumumake yen kemitraan karo SVAB, perusahaan sing darmabakti kanggo pangembangan produk kanggo pangukur -mulai saka kontrol, menyang sensor lan kontrol-; Iku mbayar, loro-lorone wis ngetokake siji solusi kanggo kontrol mesin, fokus ing produktivitas iXE3 lan iGW3. Solusi iki ora luwih saka sistem sing adhedhasar pangenalan alat Quantum SVAB.

Yen kita elinga, lambang yang lain iXE3 sistem sing ngidini kontrol mesin ing 2D lan 3D karo dhuwur tliti, liwat panel kontrol bisa nggawe model terrain, menehi keluwesan ing ara- Kangge iGW3, iku posisi nyata-wektu péso - ember excavator, kanggo genti langsung lan supaya mbuwang wektu verifikasi gawe tingkat pas iki.

Sistem sing diwenehake dening Leica + SVAB, yaiku Alat Pangenalan, iku sakabehe nirkabel - disambungake liwat Bluetooth Low Energy (BLE), lan nduweni kamungkinan ndeteksi sing minangka alat mesin sing prosese penggalian, lan uga ngenali sistem utawa piranti sing diinstal ing mesin kasebut.

sistem inovatif iki Integrasi karo teknologi sing wis dikembangaké sadurungé, iXE3 lan iGW3, kang dadi Manajemen luwih lan efektif saka mesin industri

Sawetara operator ngganti kiub kaping pirang-pirang dina; Kanthi konfigurasi pangenalan alat, risiko kesalahan manungsa diilangi. Integrasi karo solusi kontrol mesin tegese operator mung perlu konsentrasi ing panel

Salah siji saka kaluwihan sistem iki yaiku fasilitasi proses kanggo operator mesin, mbusak kebutuhan kanggo ngganti setelan kanthi manual. Iku uga ngalangi sembarang operator (wong anyar utawa pakar) nggunakake ember-shovel salah, nggawe sampah wektu ngeduk lan repetitions amarga sistem lesan -Send tandha yen operator milih alat tanpa pribadi modul pangenalan - lan rampung otomatis. Liyane kaluwihan kasebut yaiku ngenali alat kayata buckets inclination standar lan rotator miring sing bisa dicopot.

Sistem pangenalan alat kasebut nyedhiyakake standar anyar sing njupuk kauntungan saka informasi ing ngendi alat kerja mesin disambungake.

Kita ngarepake, saka sisih iki, kualitas prodhuk iki, amarga wis ngrambah ing karir Leica, tanpa nglirwakake SVAB sing kreatif, sing wis dadi pimpinan ing panampa produk ing wilayah kasebut hydraulic Cepet tinimbang mengko bakal nemu aplikasi sistem iki lan keuntungan sing ditindakake.

Plexscape + Bird i

Paling ngerti Plexscape dadi pangembang saka PlexEarth sing disebut, salah sawijining alat dhasar kanggo profesional sing nggunakake sistem CAD ing rancangan efisien proyek AEC (Arsitektur, teknik lan konstruksi). Bubar, Plexscape damel aliansi karo TranSoft, lan ora bakal mandheg anggonku kamitraan anyar karo Bird.i; platform kanggo ngakses lan ngoleksi gambar saka satelit utawa udhara, sing entuk data saka sawetara gedhe ing bidang perumpamaan kayata: AIRBUS, Digital Globe, Bluesky, utawa planet. Bird.i nggabungake akses menyang gambar kanthi proses pangolahan buatan, kanggo njupuk data geospasial berkualitas kanggo proses lan pasar AEC.

perlu mengkene kanggo integrasi saka ndhuwur, minangka jawaban kanggo kelakon kangelan sembarang sing, nalika kegiatan nglibatno gambar karo pangolahan geo; kayata: tuku resolusi dhuwur (dhuwur biaya), kasalahan desain, telat utawa prosecutions gambar karo nggunakake winates, akurasi kurang utawa linuwih.

Ing Plexscape, kita setya ngganti cara Tèknik ing proyèk konstruksi (AEC) arsitektur, engineering lan nutup longkangan antarane desain lan donya nyata " ngandika. Lambros Kaliakatsos, Pendiri lan CEO Plexscape.

PlexEarth lan Bird.i, nggawe mekanisme kanggo perusahaan cilik, medium utawa gedhe, sing dikelola ing bidang konstruksi, minyak, gas, pertambangan, utawa energi terbarukan, bisa migunakake gambar satelit ing platform CAD kayata AutoCAD . Akses wektu kanggo data geospasial diwenehake dening pangguna CAD supaya bisa ngembangake data sing paling anyar lan ngawasi spasial struktural kanthi cepet lan gampang.

Kita yakin yakin kemitraan kita karo Bird.i bakal ngidini profesional AEC kanggo desain kanthi kapercayan sakabehe lan njupuk proses menyang level sabanjure liwat akses cepet menyang konten premium.

Carane bakal proses ditindakake?

Inggih, Bird.i pisanan kang wis digunakake ing mbukak kunci akses kanggo imaging dhuwur-mburi, ing tangan liyane, dikenal kanggo PlexEarth, kapal penggedhe Plexscape, wis infrastruktur ekstensif adhedhasar maya lan popularized dening kang part saka alat Autodesk, iki bakal menehi kontribusi marang katalog, distribusi lan pemilihan gambar spesifik sing dibutuhake profesional, supaya bisa digunakake ing proses desain lan manajemen data, miturut AEC.

Agenda acara

Punika dhaptar acara kasebut, pilih salah siji kapentingan sampeyan lan bakal nggawa sampeyan menyang kaca registrasi.

Geospasial

24 April - Ngerti manfaat pemetaan awan. Nemtokake Manfaat Pemetaan ing Cloud

20 February- Nggawe panel operasi lalu lintas karo ArcGIS. Nggawe Dashboard Operasi Lintas karo ArcGIS

12 February - GIS Workshop: OpenUtilities - February. SIG Workshop: OpenUtilities

12 February- PostGIS alur kerja populer kanggo ningkatake resolusi masalah spasial. Alur Kerja PostGIS Populer Kanggo Ngapikake Masalah Masalah Spasial

12 of February- GIS Workshop: Modeling reality for EMEA. SIG Workshop: Reality Modeling for EMEA

13 February- GIS Workshop: OpenRoads - February.

13 February- SIG Workshop: Perangkat lunak analisis struktural

27 February- Pembaharuan anyar model kompetensi teknologi geospasial lan kawruh penting GEOINT. Update anyar kanggo Model Kompetensi Teknologi Geospatial & Body Essential of Knowledge GEOINT

27 of February- Modernisasi Grid Modernisasi

28 February- Rute transit efektif lan perencanaan tingkat dhuwur kanthi TBEST. Rute Transit yang Efektif lan Perencanaan Tahap-Stop nganggo TBEST

7 March- Deleng data ing dimensi anyar nganggo GIS 3d. Deleng data ing Ukuran sing anyar kanthi Nggunakake 3d Gis

13 March- Panganggone pengamatan bumi kanggo ngawasi anggaran banyu kanggo manajemen wilayah. Nggunakake Panemon Bumi kanggo ngawasi Anggaran Banyu kanggo Manajemen Kali Basin

16 of April- Analisis visualisasi wektu lan analisis wektu kanthi nggunakake Surfer Data Visualisasi lan Analisis Time Series Using Surfer

engineering

12 Februari OpenRoads Designer: adaptasi kanggo ngganti

Saka 12 saka Februari kanggo 9 April- Pambuka kanggo desain BIM 360. Pambuka kanggo BIM 360 Design

14 February- News on Civil 3D and Infraworks. Apa Anyar ing Civil 3D & Infraworks

19 kanggo Februari Tech Talk: Pambuka kanggo perusahaan struktural

21 February- Tip lan trik kanggo nggarap data demografi. Tip lan Trik kanggo Nggarap Data Demografi

27 February - Desain kacepetan dhuwur kanggo kreteg kacepetan dhuwur: OpenBridge Designer, solusi BIM Bentley. Desain High Speed ​​kanggo Bridges High Speed: OpenBridge Designer, ing Bentley BIM Solution

5 March- Embedding of intelligence lokasi ing aplikasi web sing nambah pengalaman panganggo. Nemtokake Intelligence Lokasi ing Aplikasi Web sing Ningkatake Pengalaman Panganggo

13 March- Seminar Web: Nggunakake GIS sumber terbuka kanggo nggabungake workflows geospatial lan CAD - 13 March of 2019. Webinar: Memanfaatkan Open Source GIS kanggo Nggabungake Workflows Geospatial lan CAD - 13th March 2019

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.