A Course AutoCAD 2013 apik sing gratis

Sapa sing ora pengin kursus AutoCAD online gratis ...

Sakliyane kuwi, ora ana sing bisa nggunakake kursus formal kanthi instruktur apik kanggo sinau ing AutoCAD. Nanging pilihan aku arep nuduhake yen aku kaget, amarga AutoCAD 2012 teka ora suwe. Iki minangka Course AutoCAD 2012 sing disedhiyakake dening penulis Guías Inmediatas.com, sing wis nduweni karsa kanggo nyetel dalan sing ana lan isih tetep kanggo AutoCAD 2008 nanging saiki ing antarmuka anyar lan paling anyar New AutoCAD 2012.

autocad-2012Keuntungan paling gedhe saka Course iki yaiku ing video karo audio sing dijlentrehake langkah demi langkah, karo sawetara tambahan postproduksi sing menehi rasa lan pribadi sihir. Learning kanthi cara iki praktis banget, utamane kanggo pangguna sing wis ngerti AutoCAD, nanging sing ameh ilang karo antarmuka visual anyar, utamane amarga iki pangguna sing ora njupuk kursus nanging sinau kanthi cara sing diajarke. Uga mesthi apik banget kanggo pangguna anyar, amarga rutin diterusake kanggo praktis; senadyan ora bakal nglakoni latihan ing pungkasan kanggo gawe kanthi lengkap, kayata urbanisasi utawa rencana omah, ngirim saben perintah menyang bab ing ngendi.

Delengen carane praktis minangka fungsi Ribbon, sawise wong nerangake kanthi optimisme luwih saka kejut sawetara taun kepungkur.

Sampeyan kudu ngerti yen ora kabeh wong gelem mbuwang materi kaya iki kanthi bebas; Internet wis ngidini akeh kawruh sing demokratis saben dina liyane lan mulane ora ana alesan kanggo sinau program kasebut. Penghargaan kanggo Luis Manuel González Nava, penulis prodhuk iki. Aku bakal nuduhake sampeyan conto, lan ngisor ringkesan topik sing wis ana, plus video 400 sing wis kasedhiya kanggo tuku uga, kalebu paket Blok kanggo AutoCAD lan sumber daya tambahan.

[Sociallocker]


Bagian Utama: Konsep Dasar AutoCAD

  • Bab 1: Apa AutoCAD?
  • Bab 2: Antarmuka layar AutoCAD 2012
  • Bab 3: Unit lan Koordinat
  • Bab 4: Dhasar Ukuran Parameter

Bagian Kedua

  • Bab 5: Geometri saka Asas Dhasar
  • Bab 6: Obyek Gabungan
  • Bab 7: Obyek Properti
  • Bab 8: Teks

Bagian katelu

  • Bab 9: Rintisan Objek
  • Bab 10: Rintisan Rintisan Objek
  • Bab 11: Pelacakan Polar
  • Bab 12: Watesan Parametrik
  • Bab 13: Pandhu Arah 2D
  • Bab 14: Tampilan Manajemen
  • Bab 15: Sistem Koordinasi Pribadi

Seksi papat, Konstruksi Wikipedia obyek

  • Bab 16: Cara Pamilih
  • Bab 17: Edisi Wikipedia
  • Bab 18: Advanced Editing
  • Bab 19: Clamps
  • Bab 20: Shading, Gradients, lan Contours
  • Bab 21: Properti Palette

Bagian kelima, Organisasi lukisan

  • Bab 22: Nyakup
  • Bab 23: Blok
  • Bab 24: Pranala njaba
  • Bab 25: Sumberdaya ing Gambar
  • Bab 26: Pitakon

Bagian enem, Sizing

  • Bab 27 Ukuran
  • Bab 28 CAD Standards

Bagian kapitu, tata letak lan publikasi

  • Bab 29 Print Design
  • Bab 30 Configuring Printing
  • Bab 31 Autocad lan Internet
  • Bab 32 Setel rencana

Bagian sing kawolu, gambar telung dimensi

  • Bab 33 X Modeling Space 3D
  • Bab 34 SCP ing 3D
  • Bab 35 Ningali ing 3D
  • Bab 36 Obyek 3D
  • Bab 37 Solids
  • Bab 38 Permukaan
  • Bab 39 Mesh
  • Bab 40 Digunakna

Kursus kasebut dijupuk online, gratis.

Miwiti kursus online AutoCAD 2012 ing kene

Uga mesthi wae sampeyan bisa tuku US $ 34.99 kanggo ndeleng tanpa sambungan internet

  • Full Course saka AutoCAD 2D lan 3D karo 477 videos
  • Browser Prasaja kanggo Browsing Tema
  • Kabeh file sampelmesthi
  • 17,000 gambar dwg de blok lan model 3D
  • 255 kaca buku digital karo 40 bab
  • Biaya transportasi kalebu ing omah sampeyan, kanggo negara ing Amerika lan Eropa.
  • Sampeyan bisa dituku dening PayPal, Kartu Kredit lan Transfer Bank.

Tuku Saiki

Banjur kupon diskon sing disedhiyakake dening Z! Kupon, sing dibayar kanthi nggunakake layanan FastSpring, kanggo mesthekake yen sampeyan bisa mbayar liwat macem-macem modalitas sing dikarepake wong lan ing setara mata uang lokal.

  1. Cara pisanan yaiku nggunakake kertu kredit utawa debit.
  2. Kapindho liwat akun PayPal
  3. Pihak katelu liwat transfer Bank ACH, kanggo sing duwe cabang online. Ora ditrapake ing kabeh negara.
  4. Sing paling pungkasan yaiku transfer internasional. Kanggo iki, sampeyan kudu milih «Tuku Pembelian», kanggo nampa data ing koresponden bank nganggo bank sing dipilih ing kutha sampeyan.

bentuk pembayaran cepet saka AutoCAD 3D ing lawang sampeyan, kanggo $ 34.99

Tuku Saiki

  • Yen sampeyan duwe kupon diskon sadurungé, utawa disedhiyakake liwat kacaPenggemar Facebook, sampeyan bisa ngetik.
  • Kiriman kasebut kanthi mail ekspres, sing njupuk saka 3 kanggo minggu 5, gumantung saka jarak; kirimane godhong Meksiko, alasan kenapa nang negara iki bisa njupuk meh seminggu. Kita menehi kode kanggo trek online.
  • Pangiriman digawe rong dina usaha sawise pembayaran ditampa, lan iki rampung dening Guides ora diterbitake saka Meksiko.
  • Nalika sampeyan teka ing omah sampeyan, sampeyan bisa nemokake kursus online.

Yen sampeyan duwe pitakonan, hubungi kami.

editor@geofumadas.com

Yen sampeyan pengin weruh promosi khusus, tututi kita Facebook o Twitter

[/ Sociallocker]

156 Balesan kanggo "Course apik AutoCAD 2013"

  1. assalom alekum autocad dasturini o'rganmoqchidim. + 998946171616 tel qlin dasturni
    sotib olishni gaplashvolardik

  2. Aku ngandhani yen aku bubar pensiunan minangka insinyur, aku manggon ing Guayaquil, Ecuador, lan aku pengin njupuk kursus BASIC AUTOCAP

    Greetings lan matur nuwun banget kanggo balesanmu

  3. Inggih, aku mung kepengin ninggalake komentar singkat babagan sampeyan
    Situs supaya sampeyan bisa ndeleng yen ana wong sing maca.

    Paling ora, aku wis weruh. Muga-muga sampeyan tetep nulis
    Sampeyan wis rampung adoh lan yen soko kita bisa kolaborasi ing mangsa ngarep, sampeyan negesake kula.
    Iki pancen aku seneng.

  4. Hello thank you for participating in a course such as autocad, sing bakal ngidini kuring berkembang pribadi

  5. Aku kepengin njupuk kursus autocad amarga penting banget kanggo gawe karyaku

  6. Aku pengin njupuk kursus virtual bis matur nuwun babagan sampeyan bisa mbantu kula lan nalika kelas miwiti thanks

  7. Wigati Aku kepengin sinau Autocad karo dalane. Amarga ora ngerti carane nggunakake iku nyegah kula saka nglamar kanggo posisi luwih apik ing proyek sandi. Aku pengin aku ngomong sampeyan carane njaluk. Matur suwun

  8. Hello aku kasengsem njupuk kursus autocad yen iki saestu gratis, Regards

  9. Aku seneng banget kanggo njupuk kursus iki aku pengin sinau teknik sipil lan aku ngerti yen iki alat dhasar

  10. Aku ora ngerti apa-apa bab autocad lan padha njaluk sing cabang engineering bisa ngirim kula kursom gratis kanggo wiwitan please.

  11. Aku duwe autocad 2011, sampeyan duwe kursus learning.
    Aku ana ing Kolombia, apa regane dalane.
    Sampeyan bisa ngirim email kula menyang kontak.
    Gracias

  12. Aku seneng nampa program autocad gratis kanggo sinau saka 0 thanks !!

  13. Aku manggon ing kutha Zitacuaro Michoacan, suwene wektu kanggo nggoleki. lan ing ngendi bank pambayaran bisa digawe. Greetings

  14. Aku mikir banget yen kursus penting kuwi demokratisasi lan kasedhiya kanggo akeh siswa lan wong sing kepengin sinau.

  15. Wektu sing apik!
    Apa sampeyan bisa nemtokake nomer kanggo komunikasi karo kula?
    Aku kepenak ing Course!
    Maturnuwun!

  16. Wigati
    A Perü njupuk babagan 3 seminggu lan setengah.
    Yen sampeyan tuku versi 2013, sampeyan mung biaya 29.99 lan download dina sing padha.

  17. Aku kepengin tuku kursus aku saka Peru ing kutha Iquitos, suwene bakal kelakon

  18. Mesthi ora kalebu, biaya AutoCAD ing versi LT luwih saka dolar 1,000. Mesthine manawa bakal dilebokake ing kursus sing regane 34.99

    Nanging, kanggo tujuan sinau, sampeyan bisa ngundhuh versi lengkap saka
    http://students.autodesk.com
    Kerjane kaya versi normal, mung nduweni watermark ing wektu cetak sing nyatakake versi pendidikan.

  19. Mestine wis dituku dening sawetara wong saka Spanyol, wektu kedadeyan ana kira-kira 4 minggu, awit godhong Meksiko.
    Supaya adoh, mesthi wae ora bakal ilang lan kita durung duwe keluhan apa-apa.

  20. Aku kasengsem ing tuku dalan nanging carane aman kiriman sawise tuku digawe ing kasus aku ing Spanyol Aku pengin ngerti wektu iku bakal njupuk kanggo njaluk menyang omahku thanks

  21. Carane babagan! Aku banget kasengsem ing dalan iki, nanging minangka bocah kasebut ing ndhuwur, aku kepengin ngerti carane bisa ngladeni aku minangka pemula?

  22. Kursus-kursus kasebut saestu nggoleki apa sing digoleki, mangga sampeyan ngirim akun pambayaran

  23. Hello mesthi kalebu pitutur utawa tutoring kanggo kasus paling rumit ?, Kang loro nyaranake kanggo wong 100% pemula.

  24. Ya, minangka artikel ngandika, pengiriman pro mail kalebu.
    Sampeyan mbayar nganggo kartu kredit utawa transfer bank.

  25. Aku pengin tuku crurso minangka pembayaran kanggo XORUM XORUM ing Course, iki kabeh kalebu

  26. Aku butuh info liyane babagan kursus autocad, rega lan cara pengiriman, iku menarik

  27. Aku nemokake banget penting kabeh karya sing presented kene amarga iku banget migunani
    Atte.

    Ing Julio Cesar Romero

  28. Aku kepengin ngerti katrangan wiwit aku kepengin banget entuk ucapan lan matur nuwun

  29. Hello Aku kasengsem ing Course iki lan aku kudu sampeyan kanggo ngirim informasi. kanggo sandi email mangga aku kudu ngerti kepiye carane dipercaya.

  30. Thank you very much Apa sampeyan bisa uga ngirim kula kursus gratis kanggo email sandi?

  31. Hello aku tuku kursus 2 minggu kepungkur lan durung teka durung aku ing Amerika Serikat lan aku pengin ngerti apa tanggal bakal teka.

  32. Aku kepengin sinau autocad 2012 gratis, muga-muga sampeyan ngirim pandhuan menyang email.

  33. Hello, Aku kasengsem sinau babagan AUTOCAD 2012 gratis, monggo dikirim menyang surat apa sing kudu ditindakake.
    Aku urip neng Kolombia Cali, matur nuwun.

  34. Yen sampeyan ana ing Mexico City, pangiriman tiba kurang saka seminggu.
    Yen sampeyan kelakon kanggo njupuk, kita diskon 5 dolar, sing, sampeyan bakal mbayar padha karo 29.99 dolar AS.
    Sampeyan kudu ngirim email menyang editor@geofumadas.com kanggo menehi kode diskon lan alamat sing kudu mbatalake.

  35. Hello, maneh ngganggu wong-wong mau, aku ora njaluk surat sing aku ora ngerti yen aku ngilangi dheweke salah emailku lilivar2@hotmail.com. lan aku kepengin ngerti ing CD Meksiko yen sampeyan bisa langsung menyang bareng karo alamat.

  36. Hello, Aku pengin nglakoni kursus autocad gratis, tulung dikirimi informasi kanggo nglakoni.

    thanks.

  37. Mesthi menyang alamat fisik sampeyan bakal teka ing kurang saka minggu, amarga godhong Meksiko.
    Informasi mesthi ana ing artikel kasebut, ora ana maneh sing bisa diterangake kanthi mail.

    regards

  38. Halo, selamat sore, aku ora tertarik kanggo njupuk kursus autocad. Sampeyan bisa ngirim informasi kasebut menyang emailku. Aku manggon ing Saltillo, Coahuila, Mex.

  39. Ya, ing desain mekanik ana akeh aplikasi AutoCAD.
    Sing mesthi wae duwe rega sing padha, preduli saka tujuane dituju. Iku US $ 34.99 sing bisa dibayar ing bank lokal kanthi transfer bank.

  40. Aku minangka mekanik industri lan aku butuh banget sinau kanggo nggambar mobil. Aku pengin ngerti yen aku duwe kesempatan apik kanggo nglamar menyang mekanik. lan yen sampeyan bisa ngirim informasi kursus ing Spanyol lan biaya iki. Aku saka pedalaman Ecuador. matur nuwun banget aku nunggu responmu

  41. Rega yaiku $ 34.95.

    Sampeyan ing promosi kanggo wektu, nanging mung ing pembayaran PayPal, kalebu pengiriman.

  42. Nanging, rega kasebut yaiku soles $ 25 = 68.00. lan ing pilihan kasebut soles 98.00 .. ???

  43. Sampeyan uga bisa kanthi transfer bank.

    Ing link "Tuku saiki"

    Gunakake pilihan "Order tuku", lan yen sampeyan nambah data, rincian bank sing dibutuhake bakal dikirim menyang transfer bank.

  44. Pembayaran mung digawe dening Pay-Pal?. Aku ora ngerti carane nggawe pembayaran kanthi cara iki .. = (
    Aku arep tuku dalan iki. sawetara akun ing sembarang bank ..
    Kintunan kasebut kanggo Peru.

  45. Pilih opsi Order Tuku. Sawise mlebu informasi, data bank koresponden bakal dikirim menyang sampeyan kanthi mail. Karo sampeyan pindhah menyang bank lan sampeyan bisa nggawe transfer kasebut. Rega kalebu kiriman menyang alamat sampeyan, kanthi mail.

  46. Aku manggon ing Region Ancash Peru Aku pengin tuku dalan kaya aku

  47. Hi, Tito.
    Sing mesthi wae biaya 34.99 dolar AS. Kalebu biaya pengiriman.
    Ora kalebu buku sing dicithak, nanging DVD kalebu video, buku digital panjelasan.

  48. Aku nguri-nguri ing kursus LIVE IN VENEZUELA NESCESARIO KASUS KELASE KOMPLETE KELUAR KELUAR Dadi kabeh (BOOK lan DVD)

  49. Aku seneng banget kanggo tuku dalan kasebut; sampeyan bisa ngirim informasi sing dibutuhake kanggo manggonake pesanan, aku nulis saka Morelia, Mich

  50. Sing apik tenan Kaya sing sampeyan ngerteni, ing Meksiko kursus kasebut teka kurang saka 8 dina.

    regards

  51. Mesthi wae, aku nyaranake dikirim yen aku njaluk ing kondhisi apik

  52. Hello, Aku pengin sinau AutoCAD, Aku manggon ing Venezuela lan 100 Kms. Saka ngendi aku manggon, dheweke arep ngetrapake dalan, aku pengin ngerti apa sing paling apik kanggo aku, yen aku tuku dalan utawa lelungan saben minggu.

  53. Hello, Roque.
    Kita ora ngedol program AutoCAD, nanging sampeyan bisa ngundhuh http://students.autodesk.com
    Apa sing adol yaiku kursus sinau babagan nggunakake, rega 34.99 dolar AS, kalebu kiriman menyang alamat sampeyan. Sampeyan kudu mbayar pembayaran liwat PayPal utawa kertu kredit sing ana gandhengane karo PayPal.
    Sampeyan uga bisa dilakokake dening transfer bank, kanthi layanan FastSpring

  54. Aku pengin ngerti rega autocad 2012, bentuk pembayaran ing Kolombia, ngendi kanggo ngirim formulir pengiriman lan carane sinau carane nggunakake kanggo nggawe plans dhewe, Aku arsitek

  55. Hello Marcela.
    Course iki dijupuk online, ing wektu sampeyan lan nderek video.
    Akreditasi ora lengkap.

    Yen sampeyan njaluk DVD kanthi mail, latihan kursus, blok kanggo AutoCAD lan kabeh video sing ditonton online uga dikirim menyang sampeyan. Regane kanthi simbolis, yen sampeyan nganggep yen regane kalebu kiriman menyang omah sampeyan ... ora ana sing ana ing ngendi wae.

    Ora ana kasus ing akreditasi sing disedhiyakake.

  56. Hello, Aku saka Argentina, aku arep nampa informasi luwih lengkap babagan kursus, babagan pengiriman lan tarif sing padha, ana sawetara jinis sertifikat sing ditambahake ing pungkasan? Aku kasengsem nindakaken, supaya aku bakal ngenteni jawabanmu.

  57. Salam, ... Aku pengin sinau Course AutoCAD
    Padha bisa ngandhani rinci babagan matur nuwun.

  58. Nampa salamku. Aku arsitek, pemula saka Autocad lan aku kasengsem ing kursus autocad 2012 online. Mangga kirim link menyang email kanggo njupuk kursus gratis, Maturnuwun!

  59. Aku saka Santiago del Estero, Argentina lan aku butuh kursus AutoCAD Civil 3D 2012 ing Spanyol. Matur suwun

  60. Aku seneng banget kanggo sinau luwih otomatis CAD

  61. Aku pengin sinau otomatis cad

  62. Aku kudu sinau autocad, amarga aku arsitek lan aku pengin nggambar rencanaku dhewe.

  63. Sampeyan mbayar dhuwit 34.99 lan dikirim menyang alamat sing diwenehake nalika nggawe pembayaran.

  64. Mesthi wae iki dikirim saka Meksiko. Dadi, kita ngirim menyang Kanada kanthi nilai sing padha.

  65. Aku kasengsem ing dalan lan aku pengin tuku aku Bolivia, kaya aku duwe

  66. Aku manggon ing Toronto Kanada lan aku pengin ngerti yen bisa ngirim kula sing mesthine utawa yen padha wis duwe Autocad 2013 amarga sing program sing aku wis diinstal!
    Thanks leo

  67. KURSUS TAKE ME INTERESTED PLEASE CONTACT iki telpon ****** A / ******* karo Ms. Nataly UTAWA informasi mail ngirim thanks lan regards

  68. Aku pengin ngerti yen wis lisensi sofrware autocad revit arsitektur suite 2012

  69. Aku pengin sinau pelatih aku saka Banfield aku menyang 18 sekolah: 30 kanggo 23 Aku bisa sadurunge wektu sing matur nuwun.

  70. Dheweke kepengin nindakake kursus sipil, aku kudu ngerti biaya lan ngendi dheweke ndikte

  71. Biaya 34.99 dolar, kalebu pengiriman.
    Cara pembayaran yaiku PayPal utawa kertu kredit sing digandhengake karo PayPal lan uga transfer bank.

  72. Aku kasengsem ing Course autocad ing Kolombia sing worth ing weruh, lan carane aku nindakake transaksi

  73. Kita nampa kertu kredit, PayPal lan uga transfer bank.

    Rega dhuwit US $ 34.99 utawa setara karo itungan lokal.

  74. Hello ...
    Sanalika aku entuk dalan kanggo kene ing Venezuela, mbayar ing Bolivares? Carane bisa transaksi komersial, liwat bank?

    Aku seneng banget ngucapake salammu ......

  75. Aku kasengsem ing mesthi AutoCAD Panjenengan, beluk sandi teken tembok kanggo Printing tenan contruirlas, khusus nesecito ngerti pribadi ing AutoCAD tarik lan mbangun mung parades.

    Matur nuwun banget kanggo bantuan sampeyan.

  76. Aku arsitektur amatir, aku pengin ngerti autocad 2012 suwene.

  77. Ya, sampeyan bisa dikirim menyang Italia kanggo rega kasebut.
    Ora masalah yen sampeyan duwe versi AutoCAD, perintah kasebut padha, kanthi beda sing ora kalebu rutinitas Arsitektur versi sampeyan.

  78. Aku manggon ing Italia, sampeyan bisa ngirim ing kene, aku uga duwe Autocad Architectura 2009, apa aku bisa?

  79. WHERE DO I SEARCH ANSWERS FORUM?

  80. Yen sampeyan ngakses link pembayaran, sampeyan bisa milih mata uang negara sampeyan lan sampeyan padha karo sing padha.

  81. hé Manuel Aku seneng ngerti rega ing Course nilai ing peso Kolombia ing advance thanks

  82. Ing artikel, biaya kursus dijelasake nalika dikirim ing format fisik kanthi mail.

  83. Salam Aku alamat sampeyan kanggo pungkasan 13 / 3 / 2012, Aku dhawuh 2012 mesthi AutoCAD, aku kaya ngerti carane kanggo trek urutan online liwat, dadi ora kanggo ngetik sandhi aku nampa.

    matur nuwun kanthi sanget, Carlos Herraez

  84. Hello Carlos.
    Yen sampeyan manggon ing Meksiko, sampeyan bisa nggawe simpenan kanggo Bancomer, sing padha karo 319 peso.
    Sawise simpenan digawe, sampeyan ngirimake salinan pindho utawa potongan foto sing bisa diterbitake lan bakal dikirim menyang sampeyan.
    Kabeh isi kursus kasebut ing DVD siji

  85. afternoon've apik wis nonton sawetara capiulos AutoCAD online lan aku disenengi kathah, lan aku congratulate hiso sing mesthi kanggo wong-wong sing pengin sinau lan nganyari kita ing program sing.

    Aku kanca cedhak karo program iki lan aku dadi bingung yen aku mikir arep njupuk.

    lan aku mung duwe sawetara pitakonan:

    Layanan pengiriman dikirim nganti cd. juarez chihuahua ??

    lan carane akeh sing cocog karo rega kursus ing peso Meksiko?

    lan pirang-pirang DVD sing mesthine ngemot?

    sing bakal kabeh ing ngarep matur nuwun banget kanggo mesthi wae lan ucapan selamat.

    matur nuwun

  86. Mangga, kula kepengin sinau 2012 AutoCad. Kula pengin mangertos manawi kursus saged dipuntampi kangge transfer.

  87. Muga-muga kakangné èn turu, aku maturkesuwun marang kowé.

  88. Aku pengin ngerti kursus autocad dhasar, supaya bisa sinau lan ningkatake tugas-tugas kerja.

  89. Nalika aku kanggo ndhaftar ing kursus aku kudu sinau versi anyar

  90. Carane aku bisa njupuk kursus utawa tutorial saka Autocad 2012 gratis? sanajan iku dhasar.

  91. Salam Manuel Medina Aku kasengsem ing kursus autocad 2011 nanging aku ora weruh mail sampeyan, kene aku kirim mine supaya kita komunikasi

  92. Naviskork minangka program uga AutoDesk, ora manggoni ekspor menyang format liya, amarga program kasebut mbaca file dwg

  93. Aku kudu ngerti carane ndeleng file autocad ing program navisworks .. carane ngekspor supaya program iki bisa maca ... ??

  94. Thanks kanggo kontribusi gedhe iki kanggo Pak Nava, ana sawetara wong sing ora nyenengake nyedhiyakake fasilitas kanggo sinau gratis sinau minangka migunani minangka autocad.

  95. Aku seneng sinau kursus gratis sing diwulang dening Us; kanggo bisa nguasai apa autocad 2D lan 3D, babagan preparation of plans (umum); Kanthi ati-ati aku mbatalake saka Us. ndeleng sampeyan rauh

  96. Ora perlu ngucapake matur nuwun marang Manuel, salam lan go ahead karo karya sampeyan.

  97. Dear kanca:

    Aku nulis kanggo pitutur marang kowe yen ing Course Autocad 2012, saka layar kanggo kasunyatan, rampung. Dina iki aku wis ngunggah 40 lan bab pungkasan ing kaca. Ing babagan iki aku seneng nggawe sawetara komentar:

    - Aku utamané ngurmati babagan kasebut ing situs sampeyan. Iku penting banget kanggo kula kunjungan sing aku wis ditampa ing situs sampeyan saka situs sampeyan.

    - Aku ngerti yen dalan bisa ditingkatake kanthi akeh cara. Ing versi sabanjure dheweke bakal njupuk kesempatan kanggo nambah conto lan nemokake macem-macem topik. Dadi, iku tetep supaya nganyari bakal cepet banget sawisé kasedhiya program 2013 saka program iki lan ora kaya saiki, aku njupuk 10 sasi kanggo ngrampungake, 3 luwih saka ngrancang.

    - Ing sawetara dinten sabanjure aku bakal duwe versi disk sing mesthi wae siap, kanggo sing seneng ngerteni online lan njaluk ngundhuh. Iku bakal duwe sawetara ekstra cilik lan biaya bakal banget diakses, plus kursus gratis bakal terus kasedhiya.

    - Uga ing sawetara dina bakal kasedhiya ing apa, kanggo kula paling ora, nomer 1 kursus komputer gratis online: http://www.aulaclic.es

    Aku njupuk kesempatan iki kanggo nuwun sing paling apik ing mangsa liburan.

    Best regards

    Luis Manuel González Nava.

  98. Aku seneng, aku kepengin nampa dalan aku arep dadi gratis. Banget

  99. Video kasebut kanggo nonton online. Dheweke ora bisa diturunake.

  100. Carane aku bisa nggoleki clas thanks aku ndhisiki apik banget

  101. Akses menyang video gratis, mung tindakake pranala menyang Pandhuan sing ora diterbitake.

  102. Aku kudu ngerti carane aku ndhaftar, lan carane akeh sing worth, lan wektu mesthi, matur nuwun.

  103. Hi, Aku pengin nglakoni kursus iki lan aku pengin nampa informasi liyane.

  104. Yen sampeyan takon, mesthi gratis yen sampeyan nonton video online.

    Yen sampeyan takon AutoCAD, iki gratis. Iki diduweni AutoDesk lan perlu tuku, versi LT AutoCAD 2012 ana rega siji dolar AS.

  105. Aku pengin ngerti carane aku nggunakake program iki lan yen aku FREE TO Sinau aku bakal UNPOC ODE AUTOCAD 2011 Nanging mung INFORMASI BASIC INFORM ME PLEASE !!!

  106. Hello Alf.
    Course ora bisa diundhuh, sampeyan kudu ndeleng video sing disambungake menyang Internet.

  107. Hi, Aku anyar nggunakake AutoCAD, lan aku arep matur nuwun kanggo kontribusi kursus iki lan aku pengin ngerti yen aku bisa ngundhuh lan carane, aku bakal banget ngurmati.

  108. Anyar saka AutoCAD 2012 sing bar & pituduh anyar menehi versi anyar saka Software AUTODESK, iki ditrapake kanggo Teknik Sipil bebarengan karo Konstruksi Sipil lan Jalan.

  109. Aku pengin ngerti yen ana kursus kanggo Microstation v8i?

  110. Sumbangan apik banget. Aku nganggep samesthine kanggo sinau kanggo ngolah program iki, penting ing akeh profesi. Fleksibilitas sawijining macem-macem alat, kemudahan panggunaan lan kajelasan saka antarmuka nggawe program iki salah siji saka favorit arsitek, draughtsmen, desainer grafis, dekorator, etc

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.