Deleng ing 100 Mobile Mapper

Anyar Ashtech ngluncurake model tim anyar, sing ditampilake ing Konferensi Internasional ESRI bubar, disebut Mobile100 mobile mapper Mapper 100, sing arupa evolusi karo karakteristik Mobile Mapper 6 nanging kanthi luwih apik saka sing ProMark3.

Ing pet, iki tim aku nimbang sing Magellan bakal nyekeli liwat taun teka, iku pungkasanipun ngilangi rencana Ana iki PM3 kang mesthi kuldi bisa mung winates ing apa kita kabeh wus ditakokake.

The downside saka Promark3 iku ora ngidini aplikasi pihak katelu kanggo mlaku, kanggo kasus ArcPad. Senadyan game prasaja layar kanthi jumlah sing ukuran mata mbah kakunge banget praktis.

Uga Promark nduweni watesan kanggo mbukak raster konvensional, kajaba padha binar. Yen ora ana tim sing gedhe, yen kabel dirawat kanthi ati-ati, sing wis diwenehake ing sawijining dina.

Banjur ing MobileMapper 6 iki diwatesi dadi piranti sing ora ndhukung frekuensi dobel, sanajan didhukung pasca-proses, nganti akurasi sub-meter diwatesi. Sanadyan bisa uga basis lan banjur ukuran nomer sing nandhang sangsara, misale jek mewareni 100.

Apa sing paling apik saka MM100

  • Precision. Ora diraguhi iki sing paling terkenal, sanajan tim meh US $ 5,000. Meh 2,000 luwih saka Promo lan kaping papat apa MM6. Sanajan padha njamin optimalisasi panangkepan data ing bedhil lan ing saubengé njaga presisi sing dhuwur:

Minor 50 centimeters ing wektu nyata SBAS, kurang saka 30 centimeters ing wektu nyata DGPS lan kurang saka siji sentimeter karo postprocess utawa ing RTK.

  • Fitur GNSS. Pilihan kanggo koreksi diferensial yaiku inovasi paling apik yen dibandhingake karo MM6 lan malah PM3:

45 paralel kabeh-ing-saluran saluran
-GPS
-GLONASS
-L1 C / A
-SAS: WAAS / EGNOS / MSAS
Teknologi BLADE
DGPS, RTK lan postprocess karo MobileMapper Office
Bisa nangkep data mentah minangka basa, lan uga bisa dadi Rover.
NMEA 183 pesen output
RTCM2.3, RTCM3.1, CMR lan CMR +, DBEN,
ATOM (Iki minangka gelombang Ashtech diarani Olahpesen Optimasi)
Ndhukung database RTK pihak katelu: VRS, FKP, MAC

  • Windows. Ing basa 11 ing antarané Spanyol, sing bisa mbukak ArcPad apa aplikasi panangkepan utawa navigasi sing mlaku ing Windows Mobile 6.5.
  • Software tambahan. Nerangake karo Pemetaan Seluler sing aplikasi Ashtech, Kothak Kothak GNSS kanggo kontrol GNS, Seluler Mapping Field lan Microsoft Office Mobile. Luwih saka Internet Explorer, ActiveSync lan Transcriber kanggo pangenalan tulisan tangan.
  • Ing istilah panyambungan, kasebut ndadekake kaya Bluetooth MM6, nanging wis ndhukung Wireless 802.11. Uga ndhukung stasiun docking.
  • Minangka MM6 ndadekke kamera, sensor kompas, mikrofon kanggo nyimpen lan speaker.
  • Nerangake kertu 256 MB lan baterei lithium wis kebak ing telung jam. Kajaba iku, adaptor ora ana maneh sing aneh nanging pangisian AC universal.

Singkat, peralatan submetrik wektu nyata. Nganti anyar, kita kudu ngenteni jeneng game, amarga kalebu Promark 100 lan Promark 200, sing saya ngerti padha nanging karo antena lan perangkat lunak geodesi. Sing beda-beda iku Mobile Mapper 10, sing direvisi luwih akeh ing link iki.

mm100 Sampeyan ora katon ala, sanajan sampeyan kudu nyoba. Sing Magellan dadi Ashtech, banjur dadi Magellan misale jek mulai stabil, senadyan dheweke njupuk siji utawa wakil liyane saka salah sijine merek kasebut. Nanging saka pengalaman sing ora becik ing jaman MMPro, kita wis ndeleng kapasitas dukungan sing luwih apik saka Ashtech, lan kita ngarep-arep yen Promark3 kang melu tim kasebut ora ateges nggawe wong-wong sing wis lulus banget kanggo gelar sing kedadeyan karo Pro.

Apik Pro, nanging nangani kesalahan sampeyan.

31 Balesan kanggo "Mirsani Mobile Mapper 100"

  1. Aku duwe presisi spektrum lan ing gnss toolbox aku ora bisa ndeleng koordinat utm, kowe ngerti carane ngatur?

  2. Aku saka Peru. Aku wis nuku GPS SPECTRA L1, nanging mung bisa dianggo nganggo konstelasi GPS. Aku pengin ngerti carane konstelasi GLONASS diaktifake.
    Matur nuwun sanget kanggo jawaban.
    regards

  3. AKU INGGAL ING ING NGANGGALAKAN PROMARK 100, TAPI AKU NGELIMA DUMADENGAN MANUSING KM Bisa Nggarap PROSES POS. ING AKU MUNGSAIN ING PUTTING KONTEK PUTTING, ING ING KONTIK KONTEN UNTUK Q BASED ING ING NGANGGURU DENGAN STATIS KANGGO TANGGAPAN TANGGUNGJAWAB INGGRIS

    PERU

  4. apik kuwi amarga nalika loading 2 gps mobilemaper 100 katon ing salah siji cahya kuning lan ing liyane lampu abang ing sisih dheweke ora kudu katon warna padha cahya ...

  5. Hi, Aku butuh video tutorial kanggo ngatur program kanggo ngirim postingan ing basa Spanyol iku solusi gsnn

  6. Hi, Aku butuh tutorial video kanggo ngatur promosi 100 ing Spanyol.
    sampeyan bisa menehi kula sawetara alamat

  7. Komentar kasebut babagan pitakon saka survey sing pengin dijaluk karo promedisi 100 lan peralatan GPS liyane, sampeyan kudu ngowahi file peralatan liyane sing ora menehi janji menyang file RINEX banjur tindakake proses pangolahan karo program GGSS saka solusi ASterch. mokal

  8. hello carane .... kanggo nalika aku ora pindhah menyang kene ... nanging aku ora ngerti yen kerjane kanggo sampeyan ... yen sampeyan bener duwe lisensi kanggo proses kirim ... wis didol dhewe ...

  9. Good day aku pengin ngerti carane kirim Processing wis rampung ing 100 mobilemapper utawa link kanggo ndeleng Greetings lan thanks

  10. MARIO ROBERTO ARGEÑAL

    Dear aku kudu, bisa aku kolaborasi?

    Aku duwe 6 molibe Mapper lan aku wis ora bisa kanggo nggawe proses kirim-Processing, aku bubar sinau sing program utawa piranti lunak wis dilisensi nindakake proses kirim liyane, minangka cuendo kothak activola log reged data mentahan kanggo kirim-Processing, aku njaluk sing lisensi ora sah.

    mangga bantuan

  11. Suwene ROCHIN HARI

    Dear aku kudu, bisa aku kolaborasi?

    Aku duwe 6 molibe Mapper lan aku wis ora bisa kanggo nggawe proses kirim-Processing, aku bubar sinau sing program utawa piranti lunak wis dilisensi nindakake proses kirim liyane, minangka cuendo kothak activola log reged data mentahan kanggo kirim-Processing, aku njaluk sing lisensi ora sah, amarga nyediakake piranti alus kasebut.

    sampeyan bisa mbantu aku nganggo iki?

    Aku nunggu komentar kiye

  12. Halo, aku saka Kolombia, sing peralatan submetric sampeyan menehi saran supaya aku digunakake minangka rover karo pangkalan lokal minangka pro kanggo proses postproses sing dakkandhakake, amarga kanggo ngukur topografis tanah kosong kanggo proses titling contone (aku nganggo piring geodik lan ing papan kasebut aku nyelehake. pro minangka dhasar nalika aku nindakake perimeter karo MM100 sawise nganggo file rover lan pangkalan sing digunakake ing kasus iki, aku nindakake postprocessing ...) kanggo jinis conto iki sing rover sampeyan menehi saran supaya sampeyan menehi asil kanthi tliti sing luwih gedhe ing postprocessing
    utawa yen sampeyan duwe gagasan sing luwih apik babagan carane nggawe survey sing aku kasebut sadurungé
    Pitakonan liyane yen aku nindakake iki miturut cara iki bisa digunakake kanggo koordinat mooring

    utawa nyaranake aku tuku loro MM100 kanggo nggunakake siji minangka basis lan liyane minangka rover thanks kanggo manungsa waé sing mbayar

  13. Pemetaan mobile 100 serves kanggo survey topografi salam

  14. Aku pengin ngerti yen ana aplikasi mapper seluler sing bisa digunakake ing ipad utawa iphon

  15. Ya bisa, nanging akurasi ora cukup. Staking mbutuhake akurasi sentimeter utawa milimeter, utamane yen plot.

  16. Thanks kanggo komentar sampeyan, mbantu aku akeh saka Meksiko lan ngapusi babagan halaman beruntung iki

  17. Ayo ndeleng yen aku mangertos dening bagean:

    -A GPS Mobile Mapper 100 mbutuhake lisensi pasca-pamroses, supaya data sing dijupuk bisa disetel nganggo metode iki.
    - Iku bakal tansah luwih pas kanggo postprocess marang data dijupuk nganggo peralatan liyane utawa database lokal saka marang Rinex data.
    -Ing situs iki ana sawetara artikel sing nuduhake proses pasca operasi kanthi nggunakake Mapper Mobile Map, kanthi nggunakake Pemetaan Seluler lan Kantor Mapper Mobile.

  18. Good day, bisa mbantu aku karo sawetara pitakonan?

    Aku duwe 100 MobileMapper karo ArcPad ... nanging aku postprocessing menehi rekomendasi kula kanggo lisensi postprocessing sawetara setelan sakteruse ing PC utawa bisa aku ngundhuh data RINEX kanggo dasi mengko tanpa gadhah kanggo ndarbeni postprocessing lisènsi ... utawa kula luwih wicaksana kanggo tuku utawa kode postprocessing metu padha salah siji karo utawa tanpa kode aktif ... yèn kode aktif tanpa kode aktifitas bisa ngomong cara kanggo nindakake postprocessing saka RINEX Komputer asat, transformasi data RINEX kanggo Ashtech munggah data babak saka loro GPS lan menehi data RINEX ... utawa proses ing MobileMapper Kantor.

    ing ngarep matur nuwun lan salam saka mexico

  19. Good morning, pitakonanku yaiku yen karo MM100 aku bisa gawe garis dasar, kayata soal persepsi, mesthine dheweke wis nyedhiyakake poin sing nyata.

  20. Hi rochin
    Iku gumantung ing aplikasi sing dipengini. Biasane kanggo planitetri cekap (pangukuran plot), yen data ditundha, nanging yen karya altimetri, kayata ngasilake survey tanah kanggo desain irigasi utawa staking kanggo dalan kelas, akurasi ketinggian Ora cukup, amarga ana sepuluh sentimeter nalika ngrancang saluran utawa menehi tandha sing dipotong.

    Kanggo topografi, ideal yaiku stasiun total, theodolite konvensional utawa tingkat presisi.

  21. Hi G. Aku duwe tim MM6 karo prosproceso, apa sampeyan mikir tim MM100 bisa nemokake kuwi, supaya bisa dadi tim sing bisa dipercaya kanggo survey? Topografi ... Thanks

  22. Aku arep menehi rekomendasi Garmin GPS Map 62st. Aku ora percaya Magellan. Iku kritéria.

  23. Aku ahli botani, aku ora mbutuhake presisi juru ukur lan aku mikirake Triton Magellan. Apa sampeyan mikir?

  24. Pancen bener. Kabel kasebut ketoke lemah banget ing bagean sing nyambung karo antena, butuh akeh perawatan.

    Kaya kabel USB saka total stasiun, yen iku wong edan, wis mesthi ora bisa digunakake maneh. Dheweke larang kanggo tuku kanthi individu, loro-lorone ora entuk yen ora ana.

  25. Iku wektu padha njupuk kabeh sing anggit. Masalah peralatan kasebut yaiku kabel.
    salam kanggo kabeh

  26. Kanca-kanca,

    Aku duwe MM6 lan aku kerja ing kondisi kerja sing sampurna, lan wektu piranti kasebut apik banget lan mbiyantu banget kanggo wong tuwa, sugih kreasi anyar, terus maju.

    God Bless All-

Deja un comentario

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.