Manual AutoCAD, apik banget

gambarYen sampeyan nggoleki manual AutoCAD, ana akeh pilihan nanging salah sijine sing paling apik iki iki, sanajan iku kanggo Versi 2007 , ing ngisor iki minangka link kanggo versi 2008, sampeyan bisa ndeleng kabar saka AutoCAD 2008 kene. Buku manual iki nduweni keuntungan sing ana ing basa Spanyol lan cukup lengkap.

Antarane fitur sing paling apik:

Wis kaca 1366 ing bab 33, format pdf

Indeks ing pungkasan endi gampang kanggo nemokake topik tartamtu

Tema sing paling lengkap lan praktis

Antarmuka panganggo 1 bagean

  • Toolbar lan menu
  • Jendhela Command
  • DesignCenter
  • Ngganti papan drawing

Bagian 2 Miwiti, ngatur lan nyimpen gambar

  • Alat palet
  • Miwiti gambar
  • Bukak utawa simpen gambar
  • Ndandani, ngowahi utawa ngrampungake file
  • Pangopènan standar ing gambar

Bagian 3 Kontrol tampilan gambar

  • Ganti tampilan
  • Nggunakake alat visualisasi 3D
  • Presentation of several views in space model

Bagian 4: Pilihan proses kerja

  • Nggawe gambar saka siji tampilan (spasi model)
  • Nggawe presentasi gambar kanthi pirang-pirang views
  • Drawing obyek geometris
  • Penciptaan lan penggunaan blok (simbol)
  • Modifikasi obyek sing ana

Bagian 5: Nggawe lan modifikasi objek

  • Kontrol properti obyek
  • Nggunakake alat visualisasi 3D
  • Presentation of several views in space model

Part 6 Nggarap model 3D

  • Nggawe model 3D
  • Modifikasi saka padhang lan permukaan 3D
  • Nggawe bagian lan gambar 2D saka model 3D

7 part Shadows, notes, tables and dimensions

  • Shades, fillings and covers
  • Cathetan lan label
  • Tabel
  • Ukuran lan toleransi

Bagian 8 Tata letak lan publikasi gambar

  • Preparation of drawings for layout and publication
  • Printing lukisan
  • Publikasi gambar

Bagéan 9 Kamungkinan nuduhake data antarane gambar

  • Referensi kanggo file gambar liyane

10 bagean Nggawe luwih nyata gambar lan grafis

  • Nambah cahya kanggo model

Update:

Thanks kanggo forum Gabriel Ortiz kita nemu link menyang AutoCAD 2008 manual

6 Balesan kanggo "Manual AutoCAD, apik banget"

  1. Peta Situs Pasang pariwara Kaca iki dijarwakake dening: Sutarto Mohammad, Ria Ulfah Ardhiyani, Ahnan Alex.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.