Diploma - Pakar Pakaryan Tanah

Kursus iki ditujukan kanggo pangguna sing kasengsem ing bidang penginderaan jarak jauh, sing pengin sinau alat lan metode kanthi komprehensif. Kajaba iku, wong-wong sing pengin nglengkapi ilmune, amarga sebagian duwe piranti lunak lan pengin sinau kanggo koordinasi informasi teritorial karo siklus akuisisi, analisis lan penyediaan asil liyane kanggo disiplin liyane.

Tujuan:

Gawe kapasitas kanggo akuisisi, analisis lan penyediaan informasi spasial. Kursus iki kalebu sinau HEC-RAS, salah sawijining program sing paling akeh digunakake ing bidang analisis banyu; uga panggunaan alat sing data CAD / GIS digandhengake ing disiplin liyane kayata Google Earth lan AutoDesk Recap. Kajaba iku, kalebu modul praktis / konsep kanggo ngerti kabeh siklus manajemen informasi saka sensor jarak jauh.

Kursus kasebut bisa dijupuk kanthi mandiri, nampa diploma kanggo saben kursus nanging «Pakaryan Kerja Diploma Land»Mung diterbitake nalika pangguna wis njupuk kabeh kursus ing itinerary.

Keuntungan nglamar rega Diploma - Pakar Pakaryan Tanah

  1. Sensor jarak jauh …………………… .. USD  130.00  24.99
  2. Google Earth ………………………… USD  130.00 24.99
  3. Analisis hidrogen HEC-RAS 1 ……… USD  130.00 24.99
  4. Recap Modelling ………………………. USD  130.00 24.99
  5. Analisis hidrogen HEC-RAS 2 ………. USD  130.00 24.99
  6. Blender - Pemodelan Kutha… ..USD  130.00 24.99
Deleng rinci
blender

Kursus campuran - Pemodelan kutha lan lanskap

Blender 3D Kanthi kursus iki, siswa bakal sinau nggunakake kabeh alat kanggo model obyek ing 3D, liwat ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
gearth

Kursus Google Earth: saka dhasar nganti maju

Google Earth minangka piranti lunak sing teka kanggo merevolusi cara ndeleng jagad. Pengalaman sekitar ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
remot sensor

Pambuka Kursus Sensing Remote

Temokake kekuwatan kanggo ngrasakake remot. Eksperimen, rasakake, analisa lan deleng apa sing bisa ditindakake tanpa ana ing kana. The ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
Hecras mesthi

Kursus Pemodelan Banjir - HEC-RAS saka awal

Analisa banjir lan banjir kanthi piranti lunak gratis: HEC-RAS HEC-RAS minangka program Angkatan Tentera Angkatan Darat ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
model maneh

Kursus Pemodelan Kasunyatan - Rekam AutoDesk lan About3D

Gawe model digital saka gambar, nganggo piranti lunak gratis lan Recap Ing kursus iki sampeyan bakal sinau nggawe ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
kursus hecras lan arcgis

Kursus modeling lan analisis banjir - nggunakake HEC-RAS lan ArcGIS

Temokake potensi Hec-RAS lan Hec-GeoRAS kanggo pemodelan saluran lan analisis banjir #hecras Kursus praktis iki ...
Deleng liyane ...

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.