Diploma - Ahli Modeling 3D

Kursus iki ditujukan kanggo pangguna sing kasengsem ing bidang pemodelan 3D, sing pengin sinau alat lan metode kanthi komprehensif. Kajaba iku, wong-wong sing pengin nglengkapi ilmune, amarga sebagian duwe piranti lunak lan pengin sinau koordinasi desain telung dimensi ing macem-macem siklus akuisisi, pemodelan lan disposisi data kanggo aplikasi liyane.

Tujuan:

Gawe kapabilitas kanggo akuisisi, modeling lan pangaturan model telung dimensi. Kursus iki kalebu pembelajaran 3Ds Max, salah sawijining program sing paling umum digunakake ing lapangan modeling; uga panggunaan alat sing informasi kasebut gegandhengan ing aplikasi liyane, kayata Recap lan Blender. Kajaba iku, kalebu kursus Arsitektur Revit kanggo ngerti kepiye cara kerja modeling miturut metodologi BIM lan uga Inventor Nastran kanggo sinau babagan pemodelan lan analisis bagean ing pabrik.

Kursus kasebut bisa dijupuk kanthi mandiri, nampa diploma kanggo saben kursus nanging «Pakar Modeling 3D Diploma»Mung diterbitake nalika pangguna wis njupuk kabeh kursus ing itinerary.

Keuntungan nglamar rega Diploma - Ahli Modeling 3D

  1. Sketsa …………………………… .. USD  130.00  24.99
  2. 3Ds Max ……………………………… USD  130.00 24.99
  3. Recap Modelling …………………… USD  130.00 24.99
  4. Revit Arsitektur …………………… USD  130.00 24.99
  5. Penemu Nastran …………………… .. USD  130.00 24.99
  6. Blender - Pemodelan Kutha… .USD  130.00 24.99
Deleng rinci
scketchup

Kursus - Modeling Sketchup

Sketchup Modelling AulaGEO nyedhiyakake kursus modeling 3D karo Sketchup, minangka alat kanggo nggawe konsep kabeh arsitektur ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
3DS

Kursus Autodesk 3ds Max

Sinau Autodesk 3ds Max Autodesk 3ds Max, minangka piranti lunak sing lengkap sing nawakake kabeh alat sing bisa digawe ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
blender

Kursus campuran - Pemodelan kutha lan lanskap

Blender 3D Kanthi kursus iki, siswa bakal sinau nggunakake kabeh alat kanggo model obyek ing 3D, liwat ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
revit arsitektur

Dhasar kursus Arsitektur nggunakake Revit

Kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan Revit kanggo nggawe proyek kanggo bangunan Ing kursus iki kita bakal fokus menehi sampeyan ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
nastran

Kursus Nastran Penemu

Penemu Autodesk Nastran minangka program simulasi numerik sing kuat lan kuat kanggo masalah rekayasa. Nastran yaiku mesin ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
model maneh

Kursus Pemodelan Kasunyatan - Rekam AutoDesk lan About3D

Gawe model digital saka gambar, nganggo piranti lunak gratis lan Recap Ing kursus iki sampeyan bakal sinau nggawe ...
Deleng liyane ...

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.