Diploma - Ahli siklus Siklus Produk

Kursus iki ditujukan kanggo pangguna sing minat karo bidang desain mekanik, sing pengin sinau alat lan metode kanthi komprehensif. Kajaba iku kanggo wong-wong sing pengin nglengkapi ilmune, amarga sebagian duwe piranti lunak lan pengin sinau kanggo koordinasi desain parametrik ing macem-macem siklus pemodelan, analisis lan simulasi asil kanggo fase proses manufaktur liyane.

Tujuan:

Mbangun kapabilitas kanggo modeling, analisis, lan simulasi bagean perakitan. Kursus iki kalebu sinau Parametri CREO, salah sawijining program sing paling akeh digunakake ing bidang manufaktur; uga panggunaan alat kanthi disiplin sing padha dikembangake kayata Inventor Nastran lan Ansys workbench. Kajaba iku, kalebu modul CURA kanggo ngerti babagan siklus pencetakan 3D.

Kursus kasebut bisa dijupuk kanthi mandiri, nampa diploma kanggo saben kursus nanging «Diploma Ahli Siklus Produk»Mung diterbitake nalika pangguna wis njupuk kabeh kursus ing itinerary.

Keuntungan nglamar rega Diploma - Ahli Siklus Produk

  1. Ansys workbench …………………. USD  130.00  24.99
  2. Dhasar paramètrik CREO ……… .. USD  130.00 24.99
  3. CREO Parametri penengah ... USD  130.00 24.99
  4. Parametri CREO Advanced …… USD  130.00 24.99
  5. 3D printing …………………… .. USD  130.00 24.99
  6. Penemu Nastran ………………… .. USD  130.00 24.99
Deleng rinci
ans

Kursus Ansys Workbench 2020

Ansys Workbench 2020 R1 Sepisan maneh AulaGEO nggawa tawaran anyar kanggo latihan ing Ansys Workbench 2020 R1 ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
kesan

Kursus Pencetakan 3D nggunakake Cura

Iki minangka kursus pambuka kanggo alat SolidWorks lan teknik pemodelan dhasar. Sampeyan bakal menehi ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
nastran

Kursus Nastran Penemu

Penemu Autodesk Nastran minangka program simulasi numerik sing kuat lan kuat kanggo masalah rekayasa. Nastran yaiku mesin ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
mikir 22

Kursus Parametrik PTC CREO - Desain, analisis lan simulasi (2/3)

Creo Parametric minangka piranti lunak desain, manufaktur lan rekayasa PTC Corporation. Minangka piranti lunak sing ngidini modeling, ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
Aku mikir

Kursus Parametrik PTC CREO - Desain, Ansys lan Simulasi (3/3)

Creo minangka solusi 3D CAD sing mbantu sampeyan nyepetake inovasi produk supaya sampeyan bisa nggawe ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
PERCAYA

Kursus Parametrik PTC CREO - Desain, analisis lan simulasi (1/3)

CREO minangka solusi 3D CAD sing mbantu sampeyan nyepetake inovasi produk supaya sampeyan bisa nggawe ...
Deleng liyane ...

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.