Arsip kanggo

I-model

Apa gunane kembar digital ing konstruksi

Kabeh sing ana ing sekitar kita digital. Teknologi canggih kayata intelijen buatan lan Internet of Things (IoT) dadi bagean penting ing saben industri, nggawe proses luwih cepet lan luwih efisien ing babagan biaya, wektu lan kemampuan nglacak. Go digital ...

Ngerti konsep BIM, ing kasus Bentley Systems

Kanthi tembung sing disederhanakake, BIM (Bangunan Informasi Pemodelan) minangka evolusi saka konsep tradisional sing diarani CAD (Computer Aided Design) lan sanajan ana kabeh buku sing ditulis babagan iki sawise Jerry Laiserin misuwurake istilah kasebut, kanggo tujuan pendhidhikan, kita bakal nyoba supaya bisa kesederhanaan: Sadurunge, nalika ngrancang bangunan, arsitek sawise gabung ...

Siji wengi ing Anugerah Inspirasi

Blogsy minangka alat sing apik banget, mula sing paling apik kanggo nulis saka iPad. Minangka demonstrasi, aku arep nganyari artikel iki kaya hadiah sing dianugerahi. Aku seneng ngetutake pengunjung sing manggon karo Woopra, nanging skrip kasebut abot banget mula aku nggawe situs kasebut kaping pirang-pirang ...