Alat KD, kompresor spring

gambar Ing pribadi KD diwiwiti saka 1919, sing cukup wektu meh 90 taun lan ana sabenere karo penemuan tutup lifter kanggo Renault Model T wis terus karo sudhut cukup popularized line nyediakake line solusi dikenal minangka GearWrench ®.

account iki uga dikenal teknik mesin, minangka Hand-dianakaké instruments beda ing tingkat saka kaprigelan, kang akeh teknisi automotive asring seneng wong; lagi mangertos kasunyatan kang populer tegese wong asil mengkono luwih gampang, karya liyane efisiensin sing wis ngrambah karo akeh taun évolusi ing gaya kang nggunakake kanggo tujuan kasebut ... aku weruh ing iklan, banjur aku dicenthang karo mekanik ing truk, bener saiki aku sik njongko review kilometer 100,000 lan wis ngratifikasi kula iku account cukup ditampa dening dadi lan babar pisan.

Kanggo masalah kasebut, kompresor KD 2078, sing dikenal minangka kompresor tutup universal, migunani kanggo meh kabeh mobil. Desain teknik iki njaga dawa terus-terusan nalika musim semi dikuwat, lan mula, ngapa iki digunakake kanthi cara kanggo ngompres katup ing paralel supaya bisa mbusak tanpa nutup silinder.

Uga, nalika nggolek kompresor spring kaya iki, utawa carane kompresor Spring Translation Inggris, ana ribuan alternatif online. Dadi saiki aku nyedhiyakake SJ Discount Tools, ing ngendi sampeyan bisa nemokake katalog produk kanthi macem-macem cabang saka rékayasa elektromekanik.

tutup

Bab sing paling apik ing situs iki yaiku nduwe akeh produk saka manufaktur sing beda, kalebu Hanson, Helicoil, Mountain, OTC, alat tangan Sk, Robinar lan mesthi KD Tools.

Siji ngupayakake situs web iki praktis, kanthi keranjang dodolan klebu, harga pasar, diskon lan pengiriman gratis ing kahanan tartamtu.

Saben prodhuk nduweni kode pabrikan, deskripsi, produk sing gegandhengan lan ndhuwur kabeh rating pangguna, supaya yen sampeyan nggolek Spring Compressor, aku saranake.

gambar

4 Balesan kanggo "KD Tools, spring compressor"

  1. Dear Bapak-bapak, grasias por njawab pitakonan sandi, sampeyan bisa mbatalake prodhuk liwat Westem Union. Aku ing kutha Iquique Chile, bisa ing wangun pembayaran nesesitaria menehi kula ing Nilai produk total ing US dolar, wus kanggo nanggepi pamit cepet kanggo sampeyan Mario Valdebenito.

  2. Dear Sirs, Aku kepengin nyedhiyakake alat iki, aku ing Chile lan aku kudu ngongkon informasi babagan carane tuku ing Mario Valdebenito.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.