GIS Software Alternatives

Saiki kita ngalami boom antarane akeh teknologi lan merek kang aplikasi ing sistem informasi geografis layak, ing daftar iki, dipisahake karo jinis lisensi. Saben wong duwe pranala menyang kaca ing ngendi sampeyan bisa nemokake informasi luwih lengkap:Perangkat lunak komersial, utawa paling ora nganggo lisensi non-gratis

  1. ArcGIS (Pimpinan donya ing aplikasi GIS)
  2. Autodesk Map (pimpinan donya ing aplikasi CAD)
  3. Cadcorp
  4. Caris
  5. CartaLinx
  6. GeoMedia
  7. IDRISI
  8. pipa
  9. MapInfo
  10. Maptitude
  11. MicroStation Geographics (saiki Bentley Peta)
  12. SavGIS (Perangkat kothak)
  13. Smallworld
  14. SPRING (Perangkat kothak)
  15. TatukGIS
  16. TNTMips
  17. TransCAD

Piranti lunak gratisumume ora populersenadyan akeh wong sing kuat utawa luwih apik tinimbang sing luwih gedhe.

  1. GeoPista
  2. GeoServer
  3. GRASS
  4. gvSIG
  5. ILWIS
  6. Alat Mapping Umum (GMT)
  7. Langsung
  8. Kosmo
  9. LocalGIS
  10. MapGuide Open Source
  11. MapServer
  12. MapWindow GIS
  13. GIS Quantum
  14. SAGA GIS
  15. SEXTANTE-gvSIG
  16. uDIG

Paling ora 14 saka aplikasi kasebut dioperasèkaké ing Mac, utawa liwat Java lan 17, ing Linux. Kita bubar nggawe banding, kene sampeyan bisa ndeleng sawetara:

Mungkin kita wis krungu soko saka ArcGIS, Geomedia, Mapinfo, Manifold, Grass, GvSig ... sanajan meh kabeh kita wis ndeleng komentar sing kasebar ing akeh forum, bisa dibandhingake perbandingan kabeh sing wis ana. Apa ana panemu babagan wong liya sing pengin dituduhake? Uga ing iki kaca wikipedia komparatif ditampilake ing wangun tabular

3 Balesan kanggo "GIS Software Alternatives"

  1. Alternatif tansah apik. Software komersial mbutuhake investasi akeh lan asring nindakake akèh perkara sing bisa kita tuku kanthi alus alus.

  2. Sampeyan wis ninggalake GIS sing akeh nyebar ing Inggris, Jepang, Australia lan Amerika Serikat ... kurang dikenal ing negara liya nanging saya tambah akeh pangguna.

    CADCORP

    Iku platform GIS sing maca format liyane native (tanpa kudu ngimpor), lan sekutu sampurna kanggo nyerang sembarang tipe database.

    Thanks!

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.