Alternatif kanggo ngonversi saka pdf menyang dxf

Seneng kita nemokake peta ing pdf, sing wis digawe saka program pemetaan, mulane vectorial lan kita pengin ngimpor ing ArcMap utawa AutoCAD. Iku kepengin weruh yen dadi format sing kondhang, sing kabeh ekspor lan saiki uga nduweni sipat georeferen ora ana program pemetaan populer sing wis ngembangake fungsi ngimpor malah sing dheweke dhewe kui.

Kene loro alternatif.

1. Liwat program desain grafis

Iki bisa digunakake minangka Adobe Illustrator utawa Gratis.

Output punika kanggo ngimpor saka program desain, banjur ekspor menyang dxf sing bisa mbukak sembarang program CAD / GIS, mesthi sampeyan kudu ngerti yen dxf piyambak ora georeference

2. Liwat AideCAD

Iki program sing ngowahi vektor saka pdf menyang format dxf

PDF to DXF Converter - Convert PDF to DWG, Convert PDF to DXF

Sayange, loro-lorone iku program pembayaran sanajan ana versi percobaan sing bisa mbantah sampeyan.

3. Liwat solusi liyane

Aku elinga ningali solusi liyane praktis, nanging saiki aku ora ngelingake; kita ninggalake spasi kanggo wong kanggo ngomong yen ana alternatif liya ... banjur kita rampung kirim.

wis muncul pisanan:

pdf to dxf kanggo ngowahi 6.5.2

3 Balesan kanggo "Alternatif kanggo ngonversi saka pdf menyang dxf"

  1. Thanks kanggo data Froy, aku wis nguji lan beda antarane versi sing gratis lan sing mbayar yaiku sampeyan bisa nindakake konversi gedhe babagan file 5 ing batch.

    Iku uga katon menarik yen nduweni pilihan faktor skala sing bisa mbantu, uga ngekstrak gambar sing dipasang menyang file kasebut.

    mesthi bakal tiba ing koordinat 0,0,0

  2. liyane ... kanggo ana ing gabriel ortiz uga kasebut sing sampeyan bisa nindakake prosedur iki saka gambar corel (iki cukup umum, nanging uga mbayar) ... .. Aku ora ngerti nanging bakal menarik kanggo ngerti kualitas file digawe ...... supaya sampeyan kudu eksprimen ... ..

  3. kuwi, mung kanggo pitutur marang kowe aku wis digawe konversi iki saka program free disebut: PDF kanggo DXF Panggantos 6.5.2, kang becik, nanging nalika mapilla iku Komplek (karo akeh èntitas vectorized) machinery wis Hung lan iki watesan, tantangan sing aku wis ketemu iku prosedur kanggo menehi tanggung jawab file georeference kui, amarga sing komen dxf kurang georeference, aku nggunakake georeferency ing GIS busar Nanging kadhangkala ora bisa lan yen ing bab hak apa, yen wong mangerténi prosedur sembarang bakal appreciate uga sawetara program liyane sing ora duwe watesan saka hanging ... supaya Greetings mesin.

    PS Aku nganti blog saka artikel pisanan sing wis diunggah lan aku aran gaweyan gedhe tenan lan gedhe Nilai, utamané kanggo wong-wong sing diwiwiti ing masalah GIS, mung nggawe pangenalan saka kabisan lan thanks in advance kanggo esfuezo Panjenengan ....

Deja un comentario

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.