Alternatif kanggo ngonversi saka pdf menyang dxf

Kita asring nemokake peta ing pdf, sing digawe saka program pemetaan, mula vektor, lan kita pengin ngimpor menyang ArcMap utawa AutoCAD. Sampeyan kepengin weruh yen pdf minangka format sing kondhang, sing kabeh diekspor lan saiki duwe properti georeferensi, ora ana program pemetaan populer sing ngembangake fungsi ngimpor malah sing digawe.

Kene aku menehi loro alternatif.

1. Liwat program desain grafis

Iki bisa digunakake minangka Adobe Illustrator utawa Gratis.

Output punika kanggo ngimpor saka program desain, banjur ekspor menyang dxf manawa program CAD / GIS bisa mbukak, mesthi sampeyan kudu ngerti yen dxf ora duwe georeference dhewe

 

2. Liwat AideCAD

Iki program sing ngowahi vektor saka pdf menyang format dxf

PDF to DXF Converter - Convert PDF to DWG, Convert PDF to DXF

Sayange, loro-lorone iku program pembayaran sanajan ana versi percobaan sing bisa mbantah sampeyan.

 

3. Liwat solusi liyane

Aku elinga ningali solusi liyane praktis, nanging saiki aku ora ngelingake; We ninggalake spasi kanggo wong marang kita yen ana alternatif liyane ... banjur kita rampung kirim.

sing pisanan muncul:

pdf to dxf kanggo ngowahi 6.5.2

3 Mbales "Alternatif kanggo ngonversi saka PDF dadi dxf"

  1. Thanks kanggo data Froy, aku wis nguji lan beda antarane versi sing gratis lan sing mbayar yaiku sampeyan bisa nindakake konversi gedhe babagan file 5 ing batch.

    Iku uga katon menarik yen nduweni pilihan faktor skala sing bisa mbantu, uga ngekstrak gambar sing dipasang menyang file kasebut.

    mesthi bakal tiba ing koordinat 0,0,0

  2. liyane ... ing njaba kanggo gabriel ortiz uga nyebutake manawa prosedur iki bisa rampung saka undian inti (iki minangka sofa sing cukup umum, sanajan uga mbayar) ... Aku ora ngerti, nanging luwih becik ngerti kualitas file kasebut digawe …… dadi sampeyan kudu nyoba… ..

  3. Kepiye wae, mung kanggo ngandhani yen aku wis nindakake konversi iki saka program gratis sing diarani: PDF to DXF Converter 6.5.2, sing apik, sanajan mapilla kompleks (kanthi akeh entitas kanggo nggawe vektor) mesin tetep ditutup lan iki minangka watesan, tantangan sing dakalami yaiku prosedur kanggo menehi georeferensi menyang file sing digawe, amarga kaya sing sampeyan sebut dxf ora duwe georeferensi, aku nggunakake georeferency busur gis, nanging kadang-kadang ora bisa digunakake Lan aku ora ngerti manawa iku cara sing bener kanggo nindakake, yen ana sing ngerti prosedur apa wae, aku bakal ngurmati uga program liyane sing ora duwe watesan manawa mesin tetep digantung ... salam.

    PS Aku wis ngetutake blog sampeyan saka artikel pisanan sing wis sampeyan upload lan katon minangka upaya gedhe lan regane gedhe, utamane kanggo kita sing miwiti masalah GIS, cukup priksa manawa sampeyan ngerti kemampuan sampeyan lan matur nuwun sadurunge gaweyan….

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.