#CODE - Pambuka kanggo Kursus Desain nggunakake workbench Ansys

Pandhuan dhasar kanggo nggawe simulasi mekanik ing program analisis elemen terbatas sing hebat iki.

Plansir liyane nggunakake Engineer Solid kanthi metode elemen terbatas kanggo ngrampungake masalah saben dina kahanan stres, cacat, transfer panas, aliran cairan, elektromagnetisme, antara liya. Kursus iki nampilake koleksi kelas sing dituju ing manajemen dhasar ANSYS Workbench, salah sawijining program pemodelan, simulasi lan program optimasi sing lengkap lan lengkap.

Kelas ngrembug masalah penciptaan geometri, analisis stres, transfer panas lan mode geter. Kita uga bakal ngrembug generasi pungkasan sing meses.

Kemajuan kursus direncanakake kanggo ngetutake langkah-langkah desain kanthi cara sing logis, saengga saben topik bakal mbantu kita nganakake analisis sing kompleks.

Nalika ngrembug babagan dhasar, sampeyan bakal nemokake conto praktis sing bisa ditindakake ing komputer sampeyan supaya bisa nambah katrampilan. Sampeyan bisa maju kanthi cepet, utawa malah melu topik sing kudu ngetrapake pengetahuan.

ANSYS Workbench 15.0 wis dikembangake kanthi kerangka sing ngidini sampeyan bisa ngenalake cara anyar kanggo nggarap proyek sampeyan kanthi cara skema. Ing kene sampeyan bakal sinau nggunakake alat kasebut, apa sampeyan wis nggarap versi sadurunge utawa yen sampeyan miwiti.

DesingModeler

Ing bagean nggawe geometri, kita bakal nuntun sampeyan ing proses nggawe lan nyunting geometri minangka persiapan kanggo nganalisa ing ANSYS Mechanical, sing kalebu topik kayata:

  • Antarmuka panganggo
  • Nggawe sketsa.
  • Titah geometri 3D.
  • Ngimpor data saka model liyane
  • Model kanthi paramèter
  • Mekanik

Ing bagean ing ngisor iki kita bakal fokus ing modul simulasi mekanik. Ing kene sampeyan bakal sinau nggunakake modul iki kanthi efektif kanggo nggawe model simulasi mekanik, nganalisa lan menehi interpretasi asil, nutupi topik kayata:

Proses analisis

  • Analisis struktural statis
  • Analisis Modifikasi Geter
  • Analisa termal
  • Pasinaon kasus kanthi macem-macem skenario.

Kita mesthi bakal nganyari informasi kanggo sampeyan, supaya sampeyan bakal duwe kursus dinamis ing ngendi sampeyan bisa nemokake data sing migunani lan praktis.

Apa sing bakal sampeyan sinau

  • Gunakake workbench ANSYS kanggo sesambungan karo kulawarga pelesir ANSYS
  • Pemahaman Antarmuka Umum Umum
  • Ngerti prosedur kanggo nindakake simulasi statis, modal lan termal
  • Gunakake parameter kanggo ngasilake macem-macem skenario

Pre-requisites

  • Apike kanggo duwe kawruh sadurunge analisis unsur terbatas nanging ora perlu duwe gelar teknik
  • Disaranake supaya program kasebut diinstal ing komputer pribadi supaya bisa ngetutake kelas kanthi praktik dhewe
  • Pengalaman sadurunge ing manajemen program karo lingkungan CAD
  • Pangertosan sadurunge hukum dhasar babagan desain mekanik, struktural lan termal

Sing mesthi wae?

  • Ingenieros
  • Teknisi mekanik ing wilayah desain

informasi luwih lengkap

Sing mesthi wae uga kasedhiya ing Spanyol

Siji Wangsulan "#CODE - Pambuka kursus desain nggunakake workbench Ansys"

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.