American Surveyor, Edition Januari 2008

Edisi anyar American Surveyor kanggo wulan Januari 2008 wis diterbitake.

Wis sawetara topik kepentingan umum kanggo insinyur lan surveyor, nanging misale jek terkenal kanggo nylametake artikel babagan TopoCAD 9, sing nuduhake mayoritas kemampuan sing piranti lunak iki wis berkembang.

gambar

Antarane topik liyane, padha ngomong babagan prasetya layanan profesional, babagan urip Rendezvous, review GPS Nomad lan paling apik konferensi Leica ing 2007.

Sampeyan bisa maca artikel ing kaca American Surveyor utawa download ing format PDF kanthi grafis sing kalebu kayata tata letak edition sing dicithak.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.