AnyDWG, kanggo ngowahi file dwg tanpa AutoCAD

AnyDWG yaiku piranti ekonomi sing digawe kanggo ngonversi file AutoCAD menyang format sing beda.

Antarane fitur sing paling apik saka piranti cilik iki yaiku ngidinake ngubah format dwg saka AutoCAD R2.5 menyang AutoCAD 2009. Sampeyan uga bisa dipesthèkaké manawa proses kasebut rampung kanthi cara sing massive, kanggo apa sing kita kenal minangka batch.

dwfdwg

Paling program ngemot panel sing padha, opsi kanggo nambah file individu, folder lengkap, sanajan file kasebut dilindhungi nganggo tembung sandhi kayadene DWF, folder tujuan lan format file output.

Ora apik kanggo perusahaan utawa teknisi sing karyane mbutuhake nggawe konversi gedhe lan kerep. Solusi sing beda-beda kalebu:

DWG kanggo DXF, ngidini owah-owahan ing antarane format kasebut ing rong cara, kanthi versi saka R2.5 kanggo 2009. Sampeyan malah bisa nambah folder dxf lan dwg sing kapisah. icon_d2d
DWG kanggo PDF, Mesthi wae iki bisa rampung saka AutoCAD utawa Acrobat nanging fungsionalitas alat iki bisa kanggo nindakake ing batch, lan mesthi, luwih murah. icon_d2p
DWG kanggo gambar, dikonversi saka format dwg / dxf menyang format gambar: TIF (TIFF), JPG (JPEG), BMP, GIF, PNG, TGA, PCX, WMF lan EMF icon_d2i
PDF kanggo CAD, iki ngowahi obyek vektor saka pdf kanggo dwg utawa dxf, uga ngekstrak gambar sing ditempelake. icon_p2d
DWF kanggo DWG, ngidini kanggo ngowahi file dwf kanggo dwg utawa dxf, ndhukung kabeh jinis èntitas sing ana ing lapisan dwf malah saka pirang-pirang kaca. icon_w2d
DWG kanggo DWF, ngidini sampeyan nggawe file dwf

icon_d2w

Kanggo kesimpulan, alat sing apik kanggo operate file dwg tanpa AutoCAD ing versi sing beda-beda. Kabeh mau bisa didownload ing versi nyoba saka AnyDWG.

Kanggo informasi luwih lengkap, sampeyan bisa nemokake aplikasi kasebut ing kaca kasebut AnyDWGsitus

One Reply to "AnyDWG, to convert dwg files without having AutoCAD"

  1. Halo kanca Kula kepengin nampa utawa nduwe rutinitas lisp pata autcad sing paling apik.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.