Wangsulan 6 kanggo "Apa sing daklakoni saiki?"

  1. Ora, aku ora nggunakake twitter, aku nyebatake amarga postingan kasebut katon kaya apa sing dialami dening Geeks.

    Saiki aku mangan, aku arep mangan, ana ing kamar mandi sing lagi dilakoni ...

  2. Sing sejatine, aku ndownload kanthi sah minangka tester beta AutoDesk ing wiwitan taun, nanging kanthi owah-owahan sing wis dialami, ana prekara-prekara sing ora ana gandhengane, kayata paket layanan pungkasan ngrusak kabeh.

    Dadi ya, salinan hukum 🙂

    ... Aku weruh manawa pos sementara kasebut nyebabake rasa kaget ... lan iki aku sengit Twitter

  3. Ya bener, lan kasunyatane biasane mung ngganti dandanan, nanging padha dadi perintah sing padha.

  4. Aku kaget amarga kecepatan versi anyar sing dirilis dening AutoDesk. Ora maneh kanggo ngeculake versi taun iki, nanging versi taun sabanjure ing taun sing padha.

    Sampeyan kudu ngandhani kepiye bisa mlaku.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.