Apa karo layanan Bentley lan WMS?

A sawetara dina kepungkur ing forum Cartesia Tomás nyuwun babagan Microstation lan kemungkinan nyambungake peta layanan (WMS)

Ing garis Bentley paling sethithik ana telung aplikasi sing ana ing kana miturut kaca OGC:

Bentley Geo Web Publisher

Iki aplikasi klien-server kanggo layanan penerbitan, sing maca data saka proyek Geografis utawa saka Peta Schema Bentley lan dikirim minangka layanan. Sampeyan uga bisa nyambung menyang layanan ESRI kanthi aplikasi sing disebut GIS Connector lan masang lapisan MXD.

Kanggo sawetara wektu, makarya karo mesin virtual Jawa, saka 2004, dheweke ngembangake aplikasi ActiveX sing disebut VPR (View, Print, Redline)

Miturut apa sing diterbitake ing kaca OGC, Geo Web Publisher wis nerapake standar WMS 1.1.1

Bentley Peta XM

Iki apa iki disebut MicroStation, lan wis implemetnados standar 2.1.2 GML, GML 3.1.1, 1.0.0 GMLsf, WFS (T) 1.0

Microstation

Miturut obrolan aku karo Keith Raymond, ing Baltimore, Microstation ora duwe jinis aplikasi (resmi nyathet) lan sing bakal dipun ginakaken ing Microstation 8.11 dikenal minangka Athens.

Akibaté, standar WMS 1.1.1 katon ing kaca OGC.

Lan banjur?

wangun nyathet Little dhewe bisa rampung malah tanpa Duwe wis disetujoni dening standar OGC ... lucu aku wis krungu iki ing forum Autodesk

1. Liwat Manager Raster

Iki ana ing Manajer Raster, ing "setelan / Image Server"

gambar

Nalika ing panel iki, "nambah" dipilih, lan layanan ditambahake, nyedhiyakake alias lan DNS.

Banjur disimpen kanthi "file / save" lan ing cara iki file konfigurasi kanthi ekstensi .cfg disimpen, yaiku sing ndadekake layanan kasebut.

gambarIki minangka pilihan kanggo ngakses layanan gambar digawe karo Geo Web Publisher, ngetik pss sing bisa dadi vektor utawa raster.

Kanggo ngemot, "file / attach" rampung, banjur ing versi sadurungé (V8.5) direktori karo alias muncul. Ing XM katon ing ndhuwur, jejere favorit, iki nampilake layanan sing kasedhiya.

2. Nggawe file xml

Iki sampeyan kudu nggawe file txt, kanthi ekstensi .xwms lan kode nang miturut kode standar wms, contone saka Microsoft Terraserver, iki bakal dadi kode:

<? xml version = encoding "1.0" = "UTF-8" standalone = "yes"?>
<BentleyWMSFile>
<VERSION> 1.1 </ VERSION>
<URL> terraservice.net/ogcmap.ashx </ URL>
<REQUEST>
<VERSION> 1.1.1 </ VERSION>
<SRS> epsg: 26911 </ SRS>
<LAYERS> UrbanArea </ LAYERS>
<WIDTH> 800 </ WIDTH>
<HEIGHT> 500 </ HEIGHT>
<BBOX> 373364.5175,3761830.49125,392535.3975,3773517.69125 </ BBOX>
<FORMAT> image / jpeg </ FORMAT>
</ REQUEST>
<SERVERCAPABILITIES>
<MAXBITMAPSIZE width = "1024" height = "1024" />
</ SERVERCAPABILTIES>
</ BentleyWMSFile>

Banjur ngemot mung kasebut minangka raster (file / attach), milih file xwms

bentley xwms

Ati-ati, iki dienggo ing Microstation 8.9 utawa luwih dhuwur, sing tegese ora mbutuhake Peta Bentley. Padha kudu nyoba, amarga nalika nyedhak bisa ngrasa meh kaya gambar lokal ... wow!

bentley xwms

Keith, kowe ngapusi aku

15 Balesan kanggo "Apa karo Bentley lan layanan WMS?"

  1. Ya, aku wis lelungan ing kulon ... ana liyane udan

    Aku ora weruh owah-owahan ing kaca, aku bakal katon nalika aku bali menyang sambungan sing bisa ditampa ... iki cyber minangka calamity

  2. Apa ombak user72, ndeleng carane sampeyan wis bali? karo porrazos iki banyu lan sampeyan ing werna, laporan vooo, njupuk care kanggo ndeleng dina sing saiki kita waca we'm jejeje saiki luwih ketutup ... nalika aku bisa nelpon sing tengen saiki iki travesiando watara kene jjeejej kita wis nyandhang anyar ??? http://www.ecohonduras.net dheweke peduli kanggo ...

  3. Apa sampeyan? sampeyan wis ilang, kita waca sampeyan ...

  4. Iku masalah, nalika aku dadi versi J dheweke ngandhani yen kabeh bakal njupuk V8, banjur XM, banjur Mozart, saiki sing Atena ...
    total tansah ana sing ketinggalan.

  5. Kanthi gampang carane AutoCAD Civil (Peta) ndadekake sambungan menyang WMS 🙄

  6. Aku ora ngerti carane Bentley dadi sing pungkasan kanggo ngleksanakake layanan OGC.

  7. Sampeyan bener, sing saka Versi 8, lan iku kanggo layanan sing digawe dening penerbit geoweb (PSS) sing bisa dadi gambar utawa vektor.

    Kasunyatane yaiku ing versi sadurunge XM, nalika nggawe "nempel", ing panggonane direktori root (C: D: E:), jeneng domain server gambar sing digawe.

    Ing versi XM katon ing lambang ing ndhuwur, kanggo pasangan favorit, lan ora padha.

    Ing kesimpulan, kuwi kanggo layanan penerbitan sing digawe karo Geo Web Publisher ... utawa karo Project Wise aku kira

  8. karo apa sing bakal diganti karo XM ... ngomongke yen aku nolak pindhah saka Geographics menyang Bentley Map.

    ... nganti aku menyang BE, lan nalika aku ngobrol babagan Geografis padha nyawang aku kaya aku wis ngandika jendhela 95

    hehe

  9. Aku wis nyoba ing macem-macem cara lan aku ora weruh carane nindakake. Aku mikir opo bisa mlaku karo Microstation 8.1. lan aku luwih seneng versi iki.

  10. hehe, aku ora ngerti apa sing kudu dilakoni.

    Aku arep ngerteni lan aku bakal ngomong sampeyan

  11. Hai G !, yen sampeyan tindakake prosedur «1. Liwat Raster Manager », netepake landhesan server gambar, miturut pilihan apa bisa dimuat?

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.