Apa PlexEarth 2.0 Ndadekake

Ing Nopember pungkasan taun Aku nganakake evaluasi versi 1 saka Piranti PlexEarth kanggo AutoCAD, sing kalebu ing inovasi kalebu interaksi AutoCAD karo Google Earth. Topik iki ana perkembangan kaya Stitchmaps, Kmler, CounturingGE, kml2kml, ing kasus Plex, mratelakake panemume, salah sawijine perkembangan paling apik sing aku weruh ing platform iki, amarga ora kalahake optik nggunake fitur sing kondhang saka AutoCAD lan ngisi kesenjangan sing digarap GoogleEarth.

plex autocad 2011b

Aku mung duwe tes beta versi 2.0, sing bakal teka ing pasar. Saka wiwit-wiwitan, kita bakal weruh pembangunan sing menarik banget, kene aku ninggalaken tanggapan pisanan.

Babagan apa AutoCAD

plex autocad 2011b Versi iki teka kanggo AutoCAD 2010, lan siap kanggo mbukak AutoCAD 2011 sing wektu kalebu transparan. Cetha sing nganggo ing Civil3D utawa aplikasi liyane versi 2010, Aku ora yakin babagan 2009 lan temtunipun ora mbukak liwat versi sadurungé minangka iya Warisan.

Perkembangan, sapisan diinstal, kanthi otomatis diaktifake minangka tab anyar ing pita, kanthi kaluwihan banget saka headband iki, sing ngidini sampeyan nguripake utawa mateni panel kanthi cara praktis.

Sing kalebu versi

Desain panel digawe ing "Cetha", dipisahake miturut logika banget praktis, kayata versi iki aku wis diuji tanpa cathetan manual utawa release lan meh sacara intuitif kanggo apa aku ngarep-arep kanggo advance, Aku wis bisa ngerti apa tombol kanggo.

  • Sistem koordinat Kene, tanpa akeh bali, iki ngidini kanggo milih negara lan zona UTM.
  • plex autocad 2011b Gambar. Kene opsi kanggo nggawe mozaik gambar, uga bisa dijupuk saka polygon ana digambar ing fly ing pinggir dalan, nggawe mozaik miturut pendekatan diadegaké.
  • Kamera. Ing ngisor iki fungsi kanggo fokus lan sinkronisasi, salah siji saka Google Earth adhedhasar penyebaran AutoCAD utawa sakbeneré. Ing kene wis mirip karo apa sing ditindakake Microstation nanging sing tiba cendhak.
  • plex autocad 2011b Nggawe. Iki anyar lan anyar gawe anyar kanggo apa sing dilakoni sadurunge. Sampeyan bisa nggawe titik, rute, poligon, karo kabeh hukum ing AutoCAD lan bakal otomatis dianyari kanggo kml. Sampeyan malah duwe pilihan kanggo ngasilake gaya poin adhedhasar simbol AutoCAD, Google Earth lan malah path html.
    Dene fungsi iki digarap ing Google Earth, kanthi presisi AutoCAD. Uga ing mburi operasi ora ana sing ditinggal ing dwg, mung ing Google Earth, plus kepuasan yen wis rampung ing AutoCAD.
  • plex autocad 2011b Digitize. Iki minangka piket, ngidini kanggo nggambar Google Earth, titik, polyline lan polyline 3D sing bakal disimpen ing dwg. Klebu Ndhukung sworo seru! ing Google Earth, lan sing digambar digawe ing dwg.
    Topeng digitalisasi iki super-menarik, yen diwiwiti perintah kasebut mbebasake zoom ing program kasebut kanggo njamin konsistensi. Tombol tengen ngidini sampeyan ngalih ing antarane fungsi utawa refreshing sing mesthi bisa mbebasake sampeyan saka sakit sirah amarga trick kanca-kanca kasebut wis merokok.
    Ing latar mburi, yaiku terbalik saka Create, kanggo nggambar dwg kanthi ngeklik Google Earth. Ing pungkasan, obyek kasebut mung digambar ing dwg, ora ana apa-apa bab Google Earth.
  • Ekspor menyang Google Earth. Kene sampeyan bisa ngirim objek menyang kml, lan uga ngirim gambar. Sing terakhir gedhe, kanggo ngekspor gambar georeferen ing AutoCAD; sawetara (sawetara banget) alat nindakake iki.
  • plex autocad 2011b Tanah lan Surfaces. Ing kene padha garang, amarga ditambahake fungsi kanggo nggawe model digital terrain, permukaan lan garis kontur sing digambar ora mung saka Google Earth data.
    Sampeyan bisa ngimpor saka Google Earth, ngasilake kothak, nanging uga ndhukung model terrain digawe dening program liyane (kayata 3D sipil), obyek sing digawe ing CAD (titik, polyline 3D, breaklines, mesh polyface, wates luar / batin, lan liya-liyane), sing menehi potensial kanggo AutoCAD prasaja sing mung bisa rampung karo Tanah utawa Sipil.
    Sampeyan bisa ngetung volume antarane permukaan, nggawe titik saka parse teks, contours label ... sampeyan kudu ndeleng! amarga dheweke yakin wis luwih akeh.
  • layanan. Kene sampeyan kudu ngonfigurasi parameter umum, kayata path sing disimpen ing gambar, wektu entek stream Google, aktivasi lisensi, etc.

Nalika lan pinten

kanggo saiki aku nyoba versi beta, senadyan ing pendapat aku wis siap digunakake. Wis akeh fungsi cerdas sing digabung, kayata:

  • Nalika gambar bakal ditangkep, yen terrain aktif, kanthi otomatis mateni pesen kasebut kanthi nampa / nampani pesen.
  • Saliyane, yen sampeyan pengin ngimpor model digital saka Google Earth, kasebut ngabari yen terrain ora aktif, ngijini sampeyan nampa utawa nolak owah-owahan.
  • Aku kira yen nalika mbukak versi stabil, manual bakal kasedhiya, lan ora bakal natoni yen basa Spanyol wis diaktifake, amarga aku rumangsa yen alat iki, senadyan lair ing Yunani, bisa nduweni resepsi apik ing lingkungan Hispanik kita; ngelingi Google Earth wis ngatasi kekurangan data ing akeh wilayah.
  • Aku ora ngerteni rega, utawa aku percaya yen dheweke lunga kanthi lisensi sadurungé adhedhasar transaksi, sing katoné mung sethithik banget ing sawetara lingkungan. Aku arep nyuwun dheweke kanggo ninggalake lisensi permanen, ing babagan iki aku takon:
  • Pinten manawa aplikasi kaya iki layak?

Unduh PlexEarth.

Artikel iki ngobrol babagan kabar saka PlexEarth 2.5

Salah Reply kanggo "Apa sing ndadekke PlexEarth 2.0"

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.