Apa sampeyan nyuwun saka Geospatial kanggo 2008?

gambar SlashGEO lagi wae mbukak survey, kanggo ngerteni apa wae sing bakal nyenengake sampeyan ing taun geospatial.

Iki minangka jawaban sing bisa:

1. Software anyar lan luwih kuat

2 Kapasitas luwih saka data penanganan

3 Kesempatan sing luwih apik kanggo bisnis

4 Mayor Adoption geoteknologi jagad

5 Akses menyang anyar layanan geolokasi adhedhasar

6 Sing standar geospatial

7. Teknologi anyar

8. Liyane bab ... (ngomong apa)

Aku ngajak sampeyan ngunjungi SlashGEO lan votes Utawa ngerti asil.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.