Integrasi peta ing aplikasi web

Patokinado link.

Sedhéla, aplikasi web ngupaya ngganti teknologi anyar ing fungsi, utamané integrasi peta lan pamriksane cerdas. Kasunyatanipun, Google, Yahoo, Microsoft lan raksasa web liyane sing nyedhiyakake layanan peta nggawe pangguna bisa digunakake kanggo gumantung ing ... online.

Iki minangka kasus antarmuka anyar saka http://www.Vuelosbaratos.es, komparator penerbangan independen, kanthi lintasan sing teka saka 2004 sing nyedhiyakake fasilitas kasebut, kanthi jeneng, kanggo nemokake cara kanggo lelungan lan tetep ing harga paling apik.

Antarane fitur sing paling apik sing ditambahake ing layanan kasebut yaiku:

1 Adaptasi antar muka peta

Wisatawan sing biasa nganggo peta, iki ndadekake kaputusan penerbangan murah kanggo jenis fungsi iki diwenehake, mbebayani yen wis digabungake menyang API Google, dadi luwih dikenal.

gambar

2 Nggoleki Agile

Fungsi banget, kanthi antarmuka AJAX, yen aku pengin nggawe trip, kanggo menehi conto: Tarragona, Catalonia, Spanyol; Layanan iki menehi kula bali opsi pilihan sajrone pilihan udara, kaya ing sepur lan bis.

Kanthi alternatif iki, sampeyan bisa nemokake panyedhiya layanan travel, amarga penerbangan murah ora didol, mung kontak sing nyedhiyakake alternatif sing paling apik.

gambar

3 Statistik lan grafis sing cocog

Layanan tanggalan ngijini sampeyan kanggo nemtokake tanggal lan wektu sing paling dikarepake, sing bisa mbantu milih wektu sing bisa sampeyan lakoni ... apa kita seneng lelungan ing mangsa dhuwur utawa kurang. Fungsi praktis liyane iki yaiku sampeyan bisa nemokake penerbangan utawa layanan transportasi sing wis digoleki paling akeh ing sawetara wektu, migunani kanggo nemokake bebaya sing bisa ditindakake kanggo nggoleki kesempatan kanggo lelungan amarga dikarepake dhuwur.

gambar

Situs ing Español e Inggris, kaca liya ing jaringan Tiket Ana ing macem-macem basa Iberia lan basa liyane.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.