Aplikasi warna transparan kanggo gambar

Akeh gambar wis dipotong saka poligon, nanging kanthi mangkono, werna transparan ora ditemtokake ing latar mburi lan ireng ngganggu katon. Utawa ing kasus liyane, kita kepéngin supaya sawetara werna ora katon; Ayo ndeleng piye carane:

Kanthi gvSIG.

Aku nggunakake versi 1.9 stabil, sing pungkasane ngundhuh ngundhuh, lan kurang rong puluh menit. Ing wayah wengi, ndeleng locator ing panel kiwa, kanthi gaya qgis.

gvsig tansparencia images

Kanggo nambah transparansi gambar kasebut bisa rampung:

  • Klik tengen ing lapisan, ing sisih pinggir, kita milih raster properties.
  • Banjur ing panel sing ditampilake, kita milih tab transparan, lan ngaktifake kothak
  • Perlu ngerti kombinasi warna rgb, ing kasus iki aku pengin ngilangi ireng, kombinasi iki gampang: 0,0,0. Supaya kita nambah, ing wayahe ireng dadi transparan.
  • Yen sampeyan ora ngerti kodhe rgb, sampeyan bisa milih saka layar kanthi sawetara program gratis sing digarap, kaya Visual Color Picker, kanggo menehi tuladha.

gvsig tansparencia images

Kanggo nyimpen owahan, pencet kanggo nampa

Warna sing luwih akeh bisa ditambahake, senadyan ora bakal natoni manawa versi mangsa gvSIG bakal nambah pemilih werna sing bakal njupuk kanthi klik ing layar.

Kanthi Microstation V8

En el raster manager, pilih gambar kanthi tombol tengen, lan banjur setelan lampiran.

  • Kita mriksa kothak Transparent
  • Banjur milih werna sing wis samesthine transparan.
  • Banjur pencet tombol aplikasi

gvsig tansparencia images

Oops! Sampeyan mung bisa milih siji lan kondisi transparan kanggo kabeh liyane.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.