ArcGIS Explorer, meh padha karo Google Earth nanging ...

Ing tingkat web, ana akeh aplikasi layanan peta saingan, nanging ing tingkat desktop kaya Google Earth ora akeh. Iku aneh yen ESRI ora njupuk kuku kanggo ngusulake sesuatu sing bakal tetep ing monopoli alat GIS, lan supaya bisa rampung nalika ngagem ArcGIS Explorer, ora ana sing meh padha karo aplikasi miskin sing kita kenal ing versi 3x lan saiki ngidini nyambung menyang akeh layanan web.

Kudu ora dadi banget pinter kanggo ndeleng iku tiron langit antarmuka Google Earth, garis status karo koordinat lan status download, kiwa ah!, Lapisan karo kompas mudhun ora kanggo ndeleng werna. Nanging carane babagan operasi?

arcgisexplorer

Ing video sing nuduhake fungsionalitas ArcGIS Explorer, bisa dideleng kepiye ESRI ujar manawa aplikasi kasebut "luwih apik", "luwih profesional" lan "luwih gampang diakses" kanthi nada sing rada kebangsaan. Ayo goleki apa kaluwihan, lan uga kekurangane.

Ventajas:

  • Aplikasi GIS. Sampeyan bisa mbukak liyane rutin GIS, minangka maps tematik, 3D, printing lan sing Miquis wis digawe ArcGIS Explorer 3x, rutin kanggo kang GoogleEarth ora siap durung, lan iku ora fokus nalika considering web cartographic nalika ArcGIS Explorer Iku panampil data spasial.
  • Format .shp. Sampeyan bisa mbukak format file luwih akeh tinimbang kml, utamane file .shp
  • arcgisexplorer Menarik. Tampilan aplikasi iku luwih nyenengake senajan senadyan biaya iki minangka konsumsi sumber daya sing gedhe banget
  • Akses menyang data. Ease nemokake informasi luwih praktis minangka nawakake akses layanan langsung, ora mung IMS nanging uga data saka WMS lan layanan ArcWeb ESRI ... ing Google Earth iku ora supaya prasaja lan ora nyana yen Mr. Google serangan Panjenengan apik nggabungake lapisan. maps sajarah banget praktis lan pendidikan nanging bakal nindakake uga kanggo nuduhake trabasan kanggo layanan Web liyane.
  • Transparansi. Sampeyan uga praktis banget kanggo nangani transparansi, kalebu kemampuan kanggo ndeleng loro lapisan lan nggawe banding, kanthi seret mouse sing prasaja.
  • arcgisexplorerNgiringi 3D. Simulasi tiga dimensi cukup apik, saéngga kita bisa nemtokake rute banjur nampilake profil, sanajan kita nganggep Google dadi ana... ora ana sing mangerteni yen dheweke bakal ngandhut.

Kekurangan:

  • Koordinat UTM. Kanggo sawetara alasan aneh, ora duwe kemungkinan bisa ngatur koordinat UTM, mung Geographic ... apa GoogleEarth apik banget.
  • Konsumsi sumber daya sing gedhe banget. Iku bisa sing iki bakal nambah mengko, sanajan GoogleEarth nganggo cukup, ArcGIS Explorer edan, mesin karo memori kurang utawa sistem akeh banget dimuat bisa nyumerepi ing sawetara, banget sawetara menit (disaranake 2 GB saka RAM !!!).
  • Jangkoan cilik saka gambar resolusi dhuwur. arcgisexplorerIki salah siji saka cacat paling gedhe saka ArcGIS Explorer ... lan mungkin alesan ngapa wong bakal terus tresna GoogleEarth. Sanajan wis akèh data saka Amérika Sarékat, kayata dalan umum, kamera lalu lintas ... saka negara-negara kita sing mati, mung atlas.

Saliyane, ora becik kanggo Amerika yen pengin nuduhake proyeke, bakal dadi sampurna yen ESRI nggawe aliansi apik karo Google, Yahoo lan Microsoft supaya bisa nuduhake layanan peta, gambar ... yen ora kakehan takon :) ... ya, iku akeh nyuwun

Paling apik kabeh iku gratis, lan uga versi sadurunge, aplikasi sing apik kanggo ndeleng data saka ESRI.

Saka kene sampeyan bisa ngundhuh ArcGIS Explorer

Saka kene sampeyan bisa ngundhuh Google Earth

3 Balesan menyang "ArcGIS Explorer, banget padha karo Google Earth nanging ..."

  1. Aku kepengin nggawe priksaan sing aku duwe 9 panjelajah arcis ing pilihan kanggo nggoleki gelar sing duwe kabel, banjur menyang sektor liyane yen padha ngerti cara ngetik rantai geografis kayata 23 ° O 26 ° S

  2. Mesthine, kinerja piranti lunak ESRI ninggalake akeh sing dikarepake. Kanthi nindakake sawetara trik, Google Earth uga bisa digunakake minangka pamirsa data, lan dakkandhani yen butuh kabeh program ESRI. Muga-muga sampeyan mikir babagan nggawe perbaikan, amarga saben dina aku nemokake manawa ArcGIS luwih "cerah".

  3. Pilihan download liyane ana ing kaca ESRI Spanyol, ing ngendi sampeyan uga bisa ngundhuh tembelan ing Castilian.

    PS apik banget post, ;-P

    http://esri-es.com/

    Utawa kanthi versi paling anyar saka ArcGIS Explorer:

    http://esri-es.com/

    Lokasi kit kanggo Castilian ArcGIS Explorer 450
    Saiki, ArcGIS Explorer 450 Spanish Localization Kit kasedhiya

    Kita bubar ngumumake yen versi ArcGIS Explorer 450 wis dirilis. Versi iki kalebu sawetara novelties sing ora bisa digabungake ing ArcGIS Explorer 440 (dibukak sakcepete sadurunge).

    Saiki kita ngumumake yen piranti localization kit ArcGIS Explorer 450 saiki wis kasedhiya.

    Yen pengin ngundhuh, klik ing kene.

    Pandhuan kanggo ngundhuh

    Salu2

Deja un comentario

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.