Arsip kanggo

ArcGIS Pro

Ngubah data CAD menyang GIS nganggo ArcGIS Pro

Data konversi sing dibangun kanthi program CAD kanggo format GIS yaiku rutinitas sing umum banget, utamane amarga disiplin ilmu kayata topografi, kadaster utawa konstruksi isih nggunakake program-program dibangun ing program desain komputer (CAD), kanthi logika konstruksi sing ora berorientasi kanggo obyek nanging kanggo garis garis, poligon, klompok lan ...